Brez spolnega življenja
Anonimno 5514, 11.12.2022 ob 18:52
pri 60 jih na vleiko že umira…ali so pa bolani…po 50 greš proti upokojtvi.kaj ti ni jasn0?
imam dobrih 60 let, vsaki dan (dež-sneg ni ovira) pretečem 10 km. Sem vitek, zdrav, pazim kaj in koliko jem in kdaj. z velikim veseljem grem s teboj laufat v hrib, pa da vidimo kdo bo prvi, ti mladenič se rajši malo zamisli.
ZDRAVILEC, 12.12.2022 ob 09:56
imam dobrih 60 let, vsaki dan (dež-sneg ni ovira) pretečem 10 km. Sem vitek, zdrav, pazim kaj in koliko jem in kdaj. z velikim veseljem grem s teboj laufat v hrib, pa da vidimo kdo bo prvi, ti mladenič se rajši malo zamisli.
kot prvo nisem moški in tudi mlada ne…
Nisi več mlada, 19.11.2022 ob 21:13
sonia818, 19.11.2022 ob 20:01
Se vam zdi normalno, da sva 60,65 brez spolnega življenja, njemu se ne da, pravi, da je prestar.
Meni pa se ne da le čistiti, kuhati,pospravljati, sem kot suženj.
Sicer se je parner vrgel v penziji v določen hobi, za katerega je popolnoma izgubil glavo, non stop je v računalniku in spremlja novice glede tega hobija.
Ne predstavljam si bodočnosti kot brat in sestra sva.
Kadar greva kam skupaj , opažam, da bi raje bil z ljudmi, s katerimi se druži pri hobijih.
Vem, da nisem več mlada, a…malo sem morala dati ven iz sebe….
Nihče te ne bo hotel več, ne sanjari.
kje živiš
sem 60+ , pa me se tudi kak mlajši ne bi branil .
Vsake oči imajo svojega malarja.
Andrej175, 13.12.2022 ob 07:48
Moji ženi se je pri 50 šele “orng” odprlo, sexala bi nonstop, se rada obleče v zapeljivo perilo uporabljava pripomočke, ampak “prihaja ven” s čudnimi željami.
A prihaja z idejami o ljubimcu?
Tudi to poznam, in ja tudi jest sem si za nalašč omislil še ljubico!
In to pr 60
Andrej175, 13.12.2022 ob 08:28
Težko rečemo o ljubimcu, želi si v troje MMŽ, izraz ljubimec bi rekli, če bi ga imela na skrivaj.
Ni nujno! Ljubimca ima lahko tudi če veš, in ne ni rečeno da sanjari o MMF.
Ampak take so moje izkušnje!
Kar pa je najbolj pomembno je da je seks 99% zdravja in sprošča seksualno energijo ki ti fantastično polepša dan!😉
Neko🥳, 13.12.2022 ob 08:37
Ni nujno! Ljubimca ima lahko tudi če veš, in ne ni rečeno da sanjari o MMF.
Ampak take so moje izkušnje!
Kar pa je najbolj pomembno je da je seks 99% zdravja in sprošča seksualno energijo ki ti fantastično polepša dan!😉
Ljubimca nima 100%, ni možnosti, delava v svojem podjetju, večinoma sva skupaj, če pa že gre kam gre z družinskimi prijateljicami, ki se ne fukarijo okoli.
Sama je povedala, da bi probala s še enim moškim skupaj z nama,.ne brez mene.
Andrej175, 13.12.2022 ob 11:28
Ljubimca nima 100%, ni možnosti, delava v svojem podjetju, večinoma sva skupaj, če pa že gre kam gre z družinskimi prijateljicami, ki se ne fukarijo okoli.
Sama je povedala, da bi probala s še enim moškim skupaj z nama,.ne brez mene.
Lukenj ima dovolj. Kar v akcijo.