Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek CBDjevci in luglovci

CBDjevci in luglovci

Dajmo drugače se pogovarjati. Navedi en primer, da sem jaz zaslužil, tako kot pišeš in upoštevaj kapljice o katerih vseskozi govoriš. En primer, zahtevam preveč?
[/quote]

Nisi zaslužil ti, smo kupovali drugje. A enako, kot si mi tu svetoval ti in obljubljal veliko verjetnost ozdravitve svojca. Ceno si navedel tja proti 1000€ na mesec.

Nikoli nisem zavračal uradne medicine. Zavračam pa, njihovo omejenost pri uporabi različnih substanc in njihovo usmerjenost v zaslužek. Birokracija in farmacevtska korupcija.
Pri psihičnih problemih pomagajo CBD produkti in bela omela. Je pa potrebno tudi urediti psiho. Samo poiskati moraš take konopljine produkte, ki dotični osebi ustrezajo, pomagajo. Kar se raka tiče, je ozdravljiv. Važno je samo, če greš pravi čas na konopljo in imaš terapijo pravilno zasnovano. S tem pomagaš telesu, da naredi aptitozo rakastih celic in potom tega si brez raka, pozdravljen.

Ko pa onkološki bolniki dobijo, od onkologije, kemo ali obsevanje, v mesečnem znesku tudi do 10 000€ stroškov onkoloških terapij in ti ljudje umrejo, jih je uradno onkologija ubila, pa so taki predsodkarji lepo fino tiho. Zakaj pa okoli tega nič ne skačete, morate celo življenje biti ovce in delati bee bee kot večina ostalih? Zato pa imajo milijone evrov dobička, onkologija. Dobiček na smrti.
[/quote]

Svetoval si nam smolo, pa sem ti napisala, da kemoterapije in obsevanj ne bo, ker je bolezen preveč razširjena. Cena pri tebi prek 200e na teden, uspeh precej verjeten.
Ne da se mi iskati nazaj najine debate.

Evo, tvoja ocena je verodostojna.
Ostale so kar nekaj.

Sama sem bila v tako slabem stanju, da zaenkrat ne bi upala upuščati antidepresivov; moram prej ob pomoči psihoterapije naredititi marsikaj, ogromno!!…

Nikakor pa ne trdim, da ti dve zadevi ne pomagata. Ker ne vem. Ker nimam izkušenj.

Vem pa za veliko ljudi, ki so za rakom umirajočim svojcem s pomočjo konoplje učinkovito lajšali bolečine.
[/quote]

ADje dobiš na recept.
CBD ti priporoča en monovec, in CBD moraš kar fejst plačat.
Ampak ta monovec ne priporoča CBD le tebi, priporočal jih bo vsem po vrsti za raznorazne težave. Ni to dovolj velik alarm?
Recimo tebi AD pomagajo, nekomu, ki ima težave z ledvicami pa nikakor ne bodo pomagali. Ampak on tip bo tebi in onemu z ledvičnimi težavami predpisal CBD.
Jaz verjamem, da CBD pomaga pri nekaterih težavah, nikakor pa ne verjamem, da pomaga pri vseh zdr. težavah. Na monu pa se propagira CBD in luglova raztopina vse povprek.
Pa te zadeve seveda niso poceni.

https://med.over.net/forum5/viewtopic.php?t=11091119

Ton imaš pa tak, Srečko, da bog pomagaj. No, za 1000 evrov na mesec od vsakega bolnika normalno, da te razpištoli, če ti nočejo odpreti lastnega reklamnega foruma.

Svetoval si nam smolo, pa sem ti napisala, da kemoterapije in obsevanj ne bo, ker je bolezen preveč razširjena. Cena pri tebi prek 200e na teden, uspeh precej verjeten.
[/quote]

Ojej. Tole je pa še bistveno huje kot sem jaz mislila, da je. Res skrajno žalostno, da tako prevarajo ljudi, ki so tako hudo bolni.

Konkretno, kakšne težave s ščitnico so bile zaradi lugolove raztopine, ker jih ni!
Niti pri uničeni ščitnici z radioaktivnim jodom, niti pri preveč delujoči ščitnici, če se dozira pravilno. Pri hašimotu je pa jod nasploh nujen, kot še pri marsikomu, ki ima premalo zalogo joda v telesu. Pa ne le jod, tudi selen in po najnovejših raziskavah še več mineralov.
Sploh poznaš vlogo joda?
Dokazano je, da jodirana sol joda nima, ker je umetno dodan jod hitro hlapljiv.
Ker v laboratoriju ne delajo testov za stanje joda v telesu, ljudje sploh ne vemo, da smo stalno z njim podhranjeni, niti ne poznamo simptomov pomanjkanja.
Niti zdravniki, ki te simptome le blažijo ali celo uničujejo žlezo ščitnico, kar je pohaba. Ščitnica vsakih 17min sčisti vso našo kri in ravno z jodom.
In koliko stane 100ml lugolove raztopine, da je tako draga, traja pa leto in dlje?
Trenutna cena 100ml je 21€.
Za naravno zdravje je to hudo drago?
Vsak si jo lahko sam doma pripravi, povsod piše, kako.
Nevednost in neznanje nista nobeno opravičilo za govorjenje na pamet, od tega ima korist le farmacevtski lobi velikih korporacij in pogrebniki.

[/quote]

Nam lahko zaupaš, s katerim podjetjem ali espejem si se pogovarjala o nakupu smole?

Konkretno, kakšne težave s ščitnico so bile zaradi lugolove raztopine, ker jih ni!
Niti pri uničeni ščitnici z radioaktivnim jodom, niti pri preveč delujoči ščitnici, če se dozira pravilno. Pri hašimotu je pa jod nasploh nujen, kot še pri marsikomu, ki ima premalo zalogo joda v telesu. Pa ne le jod, tudi selen in po najnovejših raziskavah še več mineralov.
Sploh poznaš vlogo joda?
Ker v laboratoriju ne delajo testov za stanje joda v telesu, ljudje sploh ne vemo, da smo stalno z njim podhranjeni, niti ne poznamo simptomov pomanjkanja.
Niti zdravniki, ki te simptome le blažijo ali celo uničujejo žlezo ščitnico, kar je pohaba. Ščitnica vsakih 17min sčisti vso našo kri in ravno z jodom.
In koliko stane 100ml lugolove raztopine, da je tako draga, traja pa leto in dlje?
Nevednost in neznanje nista nobeno opravičilo za govorjenje na pamet, od tega ima korist le farmacevtski lobi velikih korporacij in pogrebniki.
[/quote]

In prevaranti tvoje sorte, hočete ljudem s težavo s ščitnico pobrati denar.
Ta mantra s to luglovo se je pa začela z Misteriji, zelo verodostojno revijo, a ne da?
In takrat ste eni zavohali zaslužek.
S tem, da zdravniki ljudem s hipotirozo celo odvsetujejo pripravke z jodom.
In od kje ti ideja, da imamo premalo joda? Aja, to ti kar povprek vsem svetuješ. Saj ni važno ali ima premalo ali preveč joda, tebe zanima tvoj zaslužek in vsem dopoveduješ, da pač naj jemlje luglovo raztopino.
Pa to ste še hujši kot razni prodajali čudežnih vitaminov in mineralov.

ADje dobiš na recept.
CBD ti priporoča en monovec, in CBD moraš kar fejst plačat.
Ampak ta monovec ne priporoča CBD le tebi, priporočal jih bo vsem po vrsti za raznorazne težave. Ni to dovolj velik alarm?
Recimo tebi AD pomagajo, nekomu, ki ima težave z ledvicami pa nikakor ne bodo pomagali. Ampak on tip bo tebi in onemu z ledvičnimi težavami predpisal CBD.
Jaz verjamem, da CBD pomaga pri nekaterih težavah, nikakor pa ne verjamem, da pomaga pri vseh zdr. težavah. Na monu pa se propagira CBD in luglova raztopina vse povprek.
Pa te zadeve seveda niso poceni.
[/quote]

Sama vidim bistveno razliko med diagnozami, ki so smrtno nevarne in tistimi, ki otežujejo življenje.

Raka NIKOLI ne bi zdravila brez uradne medicine. Vse ostalo, naravno je lahko le kot dodatek.

Hormonske motnje, psihične težave, ponavljajoča se vnetja enega organa, znižana odpirnost na daljši rok,… pri teh težavah pa bi bila pripravljena poskusiti.

Ampak zdaj, ko so omenjeni še zneski, vidim, da potem bi šele potrebovala močne antidepresive… 😂😂
Takega denarja preprosto nimam niti v sanjah; finančna situacija je bila eden od razlogov, ki so pripomogli k mojemu sesutju.

Morda pa kdaj…

Nam lahko zaupaš, s katerim podjetjem ali espejem si se pogovarjala o nakupu smole?
[/quote]

Ne, ne bom, ker vsaj po nasvetih (ne samo Srečka) naj bi delovalo – zdravilo ali vsaj podaljšalo kvalitetno življenje, pa ni bilo prav nobenih pozitivnih učinkov.
Je pa res, da tudi onkolog ni prepovedal, dejal je le, naj poskusimo tudi še to, da bomo vedeli, da smo poskusili res vse, da pa kakih posebnih koristi ne pričakuje.

Sploh poznaš vlogo joda?
[/quote]

Trdiš, da joda v jodirani soli ni. Kako je potem mogoče, da je Slovenija problem pomanjkanja joda (golšavosti in veliko drugih bolezni, povezanih s ščitnico) odpravila, ko je začela dodajati jod soli? To namreč tesno sovpada. Slovenija sodi med geografska območja, kjer je v tleh premalo joda za normalno oskrbo z njim po naravni poti – torej problem ni mogel biti odpravljen z boljšo prehrano.

Hvala za odgovor.

Sama vidim bistveno razliko med diagnozami, ki so smrtno nevarne in tistimi, ki otežujejo življenje.

Raka NIKOLI ne bi zdravila brez uradne medicine. Vse ostalo, naravno je lahko le kot dodatek.

Hormonske motnje, psihične težave, ponavljajoča se vnetja enega organa, znižana odpirnost na daljši rok,… pri teh težavah pa bi bila pripravljena poskusiti.

Ampak zdaj, ko so omenjeni še zneski, vidim, da potem bi šele potrebovala močne antidepresive… 😂😂
Takega denarja preprosto nimam niti v sanjah; finančna situacija je bila eden od razlogov, ki so pripomogli k mojemu sesutju.

Morda pa kdaj…
[/quote]

Hja, tudi s ščitnico se ni za igrati. Pa se tile kar precej igrajo.
je bilo obdobje, ko je bilo zelo moderno hodit k bioenergetikom, ki so tudi pobirali velik vsote denarja. Zdaj so pa očitno tile moderni.

Če te boli grlo in grgraš z žajbljom, je to eno. Je učinkovito, je poceni, sploh, če ga imaš doma na vrtu. Tudi kamilica je neko splošno znano zelišče pa še marsikaj drugega. Ampak je vse skupaj poceni ali pa celo zastonj, če sam nabereš in ne govorijo o čudežnih rešitvah. Tile pa prodajajo drage zadeve in kar čudežno pomagajo pri vseh težavah.

Ej, pojavljaš se v vsaki temi o zdrav. težavah in v vseh težih s tem CBDjem. Teh tem je na monu polno.
Pa ni da ni, vsaka bolezen, ti zatežiš, da naj kupijo CBD. Ne dvomim v to, da nekateri nasedejo tvoji propagandi. In ti potem prodajaš.
Ljudje imajo težave in se oprimejo vsake bilke. Čeprav je očitno, da ti za prav vsako bolezen svetuješ isto zdravilo.
[/quote]

Eden sestavov imunskega sistema so naši lastni kanabinoidi, CBD in tudi H202, naš lastni vodikov peroksid. Smešno, ne?
Da piješ prvo pijačo v življenju, ki ti ga mati podari in to sredstvo, s katerim si beliš lase?
In ti dve sestavini dojenčka ščitita, ter tvorita in pomagata vzpostaviti imunski sistem, ki še ni zgrajen. Fora, kajneda?
Zopet ponavljam, nevednost in neosveščenost koristijo le farmacevtskim korporacijam in pogrebnikom.
Raje kaj preberi ali vdaj vprašaj, predno se smešiš pred javnostjo.
Vprašati ni greh, niti neumno. Neumno je biti neumen.

Ej, pojavljaš se v vsaki temi o zdrav. težavah in v vseh težih s tem CBDjem. Teh tem je na monu polno.
Pa ni da ni, vsaka bolezen, ti zatežiš, da naj kupijo CBD. Ne dvomim v to, da nekateri nasedejo tvoji propagandi. In ti potem prodajaš.
Ljudje imajo težave in se oprimejo vsake bilke. Čeprav je očitno, da ti za prav vsako bolezen svetuješ isto zdravilo.
[/quote]

To pomeni, da mene obtožuješ za nič. Nisi pri meni nič dobila. Dejstvo.

_______________________________________________ SAMOZDRAVLJENJE S KANABINOIDI V SLOVENIJI https://m.facebook.com/groups/438014413832415/?multi_permalinks=548310252802830&notif_t=group_highlights&notif_id=1613462320193479&ref=m_notif Zdravilec s konopljo in zdravilnimi rastlinami. _______________________________________________

Eden sestavov imunskega sistema so naši lastni kanabinoidi, CBD in tudi H202, naš lastni vodikov peroksid. Smešno, ne?
Da piješ prvo pijačo v življenju, ki ti ga mati podari in to sredstvo, s katerim si beliš lase?
In ti dve sestavini dojenčka ščitita, ter tvorita in pomagata vzpostaviti imunski sistem, ki še ni zgrajen. Fora, kajneda?
Zopet ponavljam, nevednost in neosveščenost koristijo le farmacevtskim korporacijam in pogrebnikom.
Raje kaj preberi ali vdaj vprašaj, predno se smešiš pred javnostjo.
Vprašati ni greh, niti neumno. Neumno je biti neumen.
[/quote]

Veš žalostno je, da skušate prevaranti obogateti na račun bolnih.
Tako mimogrede: tablete za ščitnico dobim na recept in ne boš verjel: pomagajo. Tile vaši zvarki bi me pa krepko udarili po žepu. In po možnosti še škodovali mojemu zdravju.

Hja, tudi s ščitnico se ni za igrati. Pa se tile kar precej igrajo.
je bilo obdobje, ko je bilo zelo moderno hodit k bioenergetikom, ki so tudi pobirali velik vsote denarja. Zdaj so pa očitno tile moderni.

Če te boli grlo in grgraš z žajbljom, je to eno. Je učinkovito, je poceni, sploh, če ga imaš doma na vrtu. Tudi kamilica je neko splošno znano zelišče pa še marsikaj drugega. Ampak je vse skupaj poceni ali pa celo zastonj, če sam nabereš in ne govorijo o čudežnih rešitvah. Tile pa prodajajo drage zadeve in kar čudežno pomagajo pri vseh težavah.
[/quote]

Žajbelj preveč dolgo uporabljati ni priporočljivo, ker dviguje pritisk.
Materina dušica ima večji antibiotski učinek, kot mnogo antibiotikov in jo lahko uporabljamo vsak dan, tudi v kuhinji.
Ampak farmacija ne more patentirati ne Lugolove, ker je koneckoncev last izumitelja Lugola, ne živilskega vodikovega peroksida, ne CBD, niti nobene stvaritve matere narave.
Zato nas bašejo s strupeno sintetiko iz nafte.
Najraje s tako, ki jo jemljemo dosmrtno. Na zdravje in dober tek.

Nisi zaslužil ti, smo kupovali drugje. A enako, kot si mi tu svetoval ti in obljubljal veliko verjetnost ozdravitve svojca. Ceno si navedel tja proti 1000€ na mesec.
[/quote]
Hvala, da priznavaš to dejstvo, pri meni nisi kupila nič. Nisem nič zaslužil po tvoje.
V
Jaz ne obljubljam nič. Nisem bog. Držim se vedno dejstev. Niti ne obljubljam “verjetnost ozdravitve svojca”. Kaj je on jemal, ne vem, je pokojni. Ti pa pojdi tja, kjer je jemal in tam delaj halo. Sam nimam nič pri tem.

_______________________________________________ SAMOZDRAVLJENJE S KANABINOIDI V SLOVENIJI https://m.facebook.com/groups/438014413832415/?multi_permalinks=548310252802830&notif_t=group_highlights&notif_id=1613462320193479&ref=m_notif Zdravilec s konopljo in zdravilnimi rastlinami. _______________________________________________

Žajbelj preveč dolgo uporabljati ni priporočljivo, ker dviguje pritisk.
Materina dušica ima večji antibiotski učinek, kot mnogo antibiotikov in jo lahko uporabljamo vsak dan, tudi v kuhinji.
Ampak farmacija ne more patentirati ne Lugolove, ker je koneckoncev last izumitelja Lugola, ne živilskega vodikovega peroksida, ne CBD, niti nobene stvaritve matere narave.
Zato nas bašejo s strupeno sintetiko iz nafte.
Najraje s tako, ki jo jemljemo dosmrtno. Na zdravje in dober tek.
[/quote]

Pa ti veš, da se žajbelj grgra samo par dni? Ali ti mogoče niti to ni jasno?
Peroksid dobiš v lekarni, za čiščenje leč.

Hvala, da priznavaš to dejstvo, pri meni nisi kupila nič. Nisem nič zaslužil po tvoje.
V
Jaz ne obljubljam nič. Nisem bog. Držim se vedno dejstev. Niti ne obljubljam “verjetnost ozdravitve svojca”. Kaj je on jemal, ne vem, je pokojni. Ti pa pojdi tja, kjer je jemal in tam delaj halo. Sam nimam nič pri tem.
[/quote]

Seveda obljubljaš. Hvališ se z odstotkom uspešnosti svojega načina zdravljenja, nekoč si napisal, da so še vsi, ki so šli skozi tvoje roke, ozdraveli.
In hvališ CBD kot čudežno sredstvo. Ne da se mi zdaj brskat po tvojih temah, res ne.

Dr. Lugol, odgovora na to, da je bil problem golšavosti in drugih težav v Sloveniji rešen, ko so začeli dodajati jod soli – čeprav je po tvojem dokazano ni v njej – pa ne bo?

Obešaš se samo na poznejše težave z delovanjem ščitnice, na to, kakšen raztur je bil zaradi pomanjkanja joda (umska prizadetost, nepravilen razvoj ploda, golšavost), pa pozabljaš.

pa zakaj so vrste pri dohtarjih tako dolge, ko je pa ozdravitev tako enostavna.

[/quote]
Pri meni cena ni določena, se drugače oblikuje. To pomeni, da si zopet nekaj izmišljuješ okoli cen in koliko pride kaj na trgu.
Kar se pa bolezni tiče, rak in da je tako razširjen v telesu, kot pri tvojem svojcu, pa prvo tu napiši, kako ga je uradna medicina, onkologija ubila. Malo o tem povej, kemo, obsevanje in druge larifari tretmaji od njih, kaj je dobil. Potem je pa konoplja kriva, jaz pravim temu nevednost, nerazgledanost, neizobraženost ljudi. Če bi kaj od tega imela, bi se videlo v tvojem pisanju. Pa ni, mogoče s časoma pride kaj v tvojo glavo, kdo bi to vedel?

No vsaj do tega smo prišli, Da Srečko vendarle priznava, da služi na ta račun. Da se gre prodajo, da zato dela marketing tu. Na začetku je zanikal vse to, da on kaj služi.

Trdiš, da joda v jodirani soli ni. Kako je potem mogoče, da je Slovenija problem pomanjkanja joda (golšavosti in veliko drugih bolezni, povezanih s ščitnico) odpravila, ko je začela dodajati jod soli? To namreč tesno sovpada. Slovenija sodi med geografska območja, kjer je v tleh premalo joda za normalno oskrbo z njim po naravni poti – torej problem ni mogel biti odpravljen z boljšo prehrano.

Hvala za odgovor.
[/quote]

Slovenija niti zdaleč ni odpravila problem podhranjenosti ljudi z jodom.
Vse več ljudi ima težave s ščitnico, preveč, premalo, vnetje obščitnice; vse več depresivnih idr. psiho bolnih ljudi, kar sovpada tudi s problemom ščitnice, raka dojk, prostate, jajčnikov je vse več, kar je zopet pomanjkanje joda in nenazadnje, vse več je neplodnih parov, kar je ista posledica.

Ali si spretna manipulatorka ali pa se le ma!o bolje poduči.
Ter še, od kod ti podatek, da v Sloveniji ni golšavosti?
Kolik {04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}ljudi, oba spola, sta na nadomestni hormonski ščitnični terapiji?
Ni Martin Krpan ravno zato tovoril morsko sol celo tja do Dunaja, ker je za naše kraje značilno, da v tleh joda ni?
Ga kmetje dodajajo v prst, jo solijo?
Ah ja, saj ne jemo domače hrane, uvožena ima pa joda dovolj. Sarcasm off.

PS Še nedolgo tega so morale pekarne kruh jodirati. Čemu ga ne več?
Da raka, demenco in depro futramo. Pa dajmo. Da imajo določeni od tega koristi.
Kakšno imaš ti?

Slovenija niti zdaleč ni odpravila problem podhranjenosti ljudi z jodom.
Vse več ljudi ima težave s ščitnico, preveč, premalo, vnetje obščitnice; vse več depresivnih idr. psiho bolnih ljudi, kar sovpada tudi s problemom ščitnice, raka dojk, prostate, jajčnikov je vse več, kar je zopet pomanjkanje joda in nenazadnje, vse več je neplodnih parov, kar je ista posledica.

Ali si spretna manipulatorka ali pa se le ma!o bolje poduči.
Ter še, od kod ti podatek, da v Sloveniji ni golšavosti?
Kolik {04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}ljudi, oba spola, sta na nadomestni hormonski ščitnični terapiji?
Ni Martin Krpan ravno zato tovoril morsko sol celo tja do Dunaja, ker je za naše kraje značilno, da v tleh joda ni?
Ga kmetje dodajajo v prst, jo solijo?
Ah ja, saj ne jemo domače hrane, uvožena ima pa joda dovolj. Sarcasm off.

PS Še nedolgo tega so morale pekarne kruh jodirati. Čemu ga ne več?
Da raka, demenco in depro futramo. Pa dajmo. Da imajo določeni od tega koristi.
Kakšno imaš ti?
[/quote]

Daj mi povej zakaj je vse več starih ljudi pri nas? Zakaj se povprečna starost ob smrti vse bolj viša?
Ker, ko tebe berem, je kot teorija zarote. AMpak realnost pa kaže, da v povprečju ljudje umirajo vse starejši. Če bi pa tebi človek verjel, bi morali pa umirat mlajši. ALi pa mogoče tvoje teorije zarote vendarle ne delujejo?

New Report

Close