Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek CBDjevci in luglovci

CBDjevci in luglovci

Jaz bi ti vse kosti polomu prase lopovsko, če bi te videl, da si izkoristil bolnega človeka, ker to je pa nekaj najnižjega, kar je sploh možno.
[/quote]

Pizdovje si polomil, to drži.

Veš v trgovini, na bencinski in tkao naprej, mi ne vsiljujejo izdelkov. Ko odprem temo tu gor, mi ne silijo, da moram ravno tisto kupiti.
Če pa odprem temo o recimo ščitnici pa ti tu gor težiš na polno in mi ponujaš svoje izdelke. Pa vsem ostalim tudi.
Sveda pa čisto popeniš, ko omenim, da si zaslužkar na račun bolnih. Ampak v tej temi so te dobro razkrinkali in na koncu si tudi sam priznal, da si zaslužkar.
čeprav drugače v temah lažeš, da od tega vsiljevanja nimaš ti nobenega zaslužka.
Nisem si pa mislila, da se igraš tudi s hudo bolnimi in da njim pobiraš take zneske. Nisem si mislila, da si tako hudo pokvarjen. Vedela sem, da si, ne pa, da so stvari tako resne.
[/quote]

Da popenim, eh, uboga duša. Jaz te pomilujem. Te ne obsojam, da si tak-a kot si.

_______________________________________________ SAMOZDRAVLJENJE S KANABINOIDI V SLOVENIJI https://m.facebook.com/groups/438014413832415/?multi_permalinks=548310252802830&notif_t=group_highlights&notif_id=1613462320193479&ref=m_notif Zdravilec s konopljo in zdravilnimi rastlinami. _______________________________________________

Ni bilo kemoterapije, ni bilo obsevanj oz.obsevanja so bila samo protibolečinska, nekaj časa je prejemal biološka zdravila. Za vse ostalo, tudi za operacije, so onkologi povedali, da je prepozno in bolezen preveč razširjena.
To sem ti takrat jasno napisala.
Okvrino ceno smole in veliko verjetnost ozdravitve si napisal.
Debata ni bila leto ali dve nazaj, je manj kot pol leta nazaj.
[/quote]
Ti bom enostavno sedaj odgovoril.
Prvo, od tvojega sorodnika je uradna medicina dvignila roke. To pomeni paleativna oskrba, po domače, pošljejo človeka domov umret. To je dejstvo.

Kaj sem rekel ali nisem, ne vem. Govorim vedno enako. Kolikor sem dobil upogled v stanje tvojega sorodnika, toliko sem lahko komentiral. Če sem okvirno govoril o cenah, sem ti samo informacijo dal. Nič drugega. Črni trg prodaja THC konopljino smolo po 700€, 10ml. Za močno zdravljenje rabiš 3 injekcije THC smole na mesec. To znese 2100€, za mesec dni konzumacije. To je Rick Simpson protokol. Če je pa zadaj obsevanje ali kemo, potem rabi 3x količino THC smole. To znese 6300€ na mesec. Tega protokola ne delam niti uporabljam.

Drugo, kakšno smolo, kaj, kako je tvoj sorodnik jemal. Ne vem. Niti me ne zanima.

Vsak sam za sebe odloči, kaj in kako. Zaradi napačnih odločitev umreš. To je tudi dejstvo.
In zaradi takih kot si ti, s svojim pisanjem tudi. Kje pa imaš ti vest. To mi razloži. Kje, nikoli kriva, vedno so drugi krivi ali nekaj podobnega. Še dobro, da niso vsi ljudje ovce, če bi tako bilo, se o konoplji sploh ne bi pogovarjali.

Tu je pa forum, kjer so najnovejše informacije o zdravljenju s konopljo. Vse piše, samo brati je treba. Ampak nekateri so preleni, da bi tudi to naredili. Žalostno.
https://greenbalkan.org

_______________________________________________ SAMOZDRAVLJENJE S KANABINOIDI V SLOVENIJI https://m.facebook.com/groups/438014413832415/?multi_permalinks=548310252802830&notif_t=group_highlights&notif_id=1613462320193479&ref=m_notif Zdravilec s konopljo in zdravilnimi rastlinami. _______________________________________________

Jaz bi ti vse kosti polomu prase lopovsko, če bi te videl, da si izkoristil bolnega človeka, ker to je pa nekaj najnižjega, kar je sploh možno.
[/quote]

Nižje res ne gre. Imaš prav. Sem bila priča ko je sin prinesel eno takole sranje mami v bolnico. Preko študenta je delal da ji je kupil. Še izpit je spustil da je zaslužil za terapijo. Pa je ravno tako umrla.
Rekli smo mu naj nese nazaj da dobi denar za pogreb. Ampak prase pogoltno ni vrnilo denarja.

Kot vešče okrog luči ta golazen obletava ranljive svojce in išče lahek zaslužek.

Nižje res ne gre. Imaš prav. Sem bila priča ko je sin prinesel eno takole sranje mami v bolnico. Preko študenta je delal da ji je kupil. Še izpit je spustil da je zaslužil za terapijo. Pa je ravno tako umrla.
Rekli smo mu naj nese nazaj da dobi denar za pogreb. Ampak prase pogoltno ni vrnilo denarja.

Kot vešče okrog luči ta golazen obletava ranljive svojce in išče lahek zaslužek.
[/quote]

Po tvojem pisanju lahko zaključim, da delaš na onkologiji kot medicinska sestra. Čim izjaviš “sranje, golazen”, vse poveš o sebi. Te besede odražajo, kaj si ti sama. Brez zamere.

Po tvojem pisanju lahko zaključim, da delaš na onkologiji kot medicinska sestra. Čim izjaviš “sranje, golazen”, vse poveš o sebi. Te besede odražajo, kaj si ti sama. Brez zamere.
[/quote]
Ja, majster, če si zavedel in škodoval konkretni osebi kot je razbrat, upam da te bo kazensko ovadila, če te že ne more nalomit, da bi se po slamici hranil, pa potem srkal luglovo sam.

[/quote]

Se tebi rola, pobalin nemarni, sedaj zopet multinični lažnivi?
Lugolova raztopina, o njej sanjaš, je javno in legalno naprodaj, po vseh zelenih trgovinah. Kot je dr lugol povedal, stane maloprodajna cena za 100ml prave, 5{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} elementarni jod in 10{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} kalijev jodid v 2x destilirani vodi, 21,70€.
Pozanimaj se pri ginekologih, po koliko litrov je imajo za preglede materničnega vratu. Litrov!
Ter, čemu vse še jo uporabljajo v zdravstvu. Zdravniki, ja.
Če bi bila res kanček strupena, žensk že ne bi smelo več biti.

In ne laži o tem, kaj je neki sin kupoval na črnem trgu, ti teslo zanemarjeno!

Ja, majster, če si zavedel in škodoval konkretni osebi kot je razbrat, upam da te bo kazensko ovadila, če te že ne more nalomit, da bi se po slamici hranil, pa potem srkal luglovo sam.
[/quote]

Če bi prebral moje odgovore, potem bi vedel, da to kar pišeš ne drži. Se mene osebno ne tiče. Kdo bi koga ovadil, nalomil, mi je pa hecno. Pojma nimaš. Sam tudi ne komentiram tvojega umovanja.
Te razumem. Tu je razlika.😉

[/quote]

Sedaj si damo potrdil, kako ti multinično lažnivo seme odpiraš te lažne provokatorske teme.
Če je kdo za na slamico, si to ti. Še slame za pod povšter ti je škoda, baraba gnila.
Slamico si pa iz glave potegni, pa pihaj vanjo, dkler ne boš kot lažnivi pojoča travica.
Za danes se pa skipaj dol, ti trol trolasti.

A se boš zanesel na ljudi, strokovnjake, ki so doštudirali enega izmed (naj)težjih študijev in naredili specializacijo – medicino, ki zahteva zelo inteligentne, izredno marljive in razgledane ljudi, ali pa se boš na prodajalce megle, ki je lahko vsakdo, kateri izvoha tržno nišo? Racionalno je seveda vedno 1. izbira uradna medicina, ampak ko je človek (zelo) bolan, bo vse poskusil, ker v naši naravi je, da se oprimemo vsake bilke… In ti, ki služijo na račun bolnih ljudi, morajo svojo prodajo nekako utemeljit, malo morajo sebi verjeti, da jih preveč ne pritiska lastna vest.

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

[/quote]

Bila sem pacientka vrsto let. Zahvaljujoč uradni medicini lahko danes rečem BILA SEM.
Vsa čast in zahvala gre izključno celemu zdravniškemu timu na OI, tudi medicinskim sestram, ki so brisale kozlanje za mano sredi noči.

Vem da se je nevarno zaplest v debato z nasilneži tvoje branže. Ampak če bo zgodba resnične Barbare komu pomagala, bo moj namen dosežen.

A se boš zanesel na ljudi, strokovnjake, ki so doštudirali enega izmed (naj)težjih študijev in naredili specializacijo – medicino, ki zahteva zelo inteligentne, izredno marljive in razgledane ljudi, ali pa se boš na prodajalce megle, ki je lahko vsakdo, kateri izvoha tržno nišo? Racionalno je seveda vedno 1. izbira uradna medicina, ampak ko je človek (zelo) bolan, bo vse poskusil, ker v naši naravi je, da se oprimemo vsake bilke… In ti, ki služijo na račun bolnih ljudi, morajo svojo prodajo nekako utemeljit, malo morajo sebi verjeti, da jih preveč ne pritiska lastna vest.
[/quote]

A sedaj še ti nasedaš multiničnemu bipolarnemu, ki sam odpira zavajajoče in deskriminirajoče teme, sam sebi replicira, pod različnimi vzdevki in šele proti koncu registriran?
Ga res ne prepoznaš? Saj ni nobena kunšt njegove disleksije in funkcionalne nepismenosti pogruntat, vedno en in isti način, z istimi slovničnimi napakami, v nebroj istih tem, od te do čudnih ženskih vprašanj, s še bolj čudnimi problemi?
Ne vidiš, da je resen psihiatrični bolnik, pod raznimi sedativi, ki mu te dni ob polni luni ne primejo?
Mu res pelješ?

Bila sem pacientka vrsto let. Zahvaljujoč uradni medicini lahko danes rečem BILA SEM.
Vsa čast in zahvala gre izključno celemu zdravniškemu timu na OI, tudi medicinskim sestram, ki so brisale kozlanje za mano sredi noči.

Vem da se je nevarno zaplest v debato z nasilneži tvoje branže. Ampak če bo zgodba resnične Barbare komu pomagala, bo moj namen dosežen.
[/quote]

Dej multinična bipolarna, res si prozorna. Nasilnež si edino ti, bogi tvoji otroci, če so sedaj v tvoji bližini.
Vzemi en trittico več in se skipaj spat. Dost je blo.

Se tebi rola, pobalin nemarni, sedaj zopet multinični lažnivi?
Lugolova raztopina, o njej sanjaš, je javno in legalno naprodaj, po vseh zelenih trgovinah. Kot je dr lugol povedal, stane maloprodajna cena za 100ml prave, 5{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} elementarni jod in 10{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} kalijev jodid v 2x destilirani vodi, 21,70€.
Pozanimaj se pri ginekologih, po koliko litrov je imajo za preglede materničnega vratu. Litrov!
Ter, čemu vse še jo uporabljajo v zdravstvu. Zdravniki, ja.
Če bi bila res kanček strupena, žensk že ne bi smelo več biti.

In ne laži o tem, kaj je neki sin kupoval na črnem trgu, ti teslo zanemarjeno!
[/quote]

62 let imam. Še enkrat:
Če sem komu odprla oči z resnično zgodbo pokojne Barbare, je moj namen dosežen.

62 let imam. Še enkrat:
[/quote]
Ti potem odgovorim. Vsi moji strici so umrli od raka, od onkologije nobene koristi. Oče in brat enako. Umrla od raka. Od uradne medicine nobenega haska. Meni je to odprlo oči, samo takrat sem bil premlad in nisem vedel za konopljo in njene zdravilne lastnosti.
Praviš 62 let imaš. Upam, da jih doživiš čim več. Moram pa pripomniti, tvoja opevana onkologija pravi drugače. Statistika. V 5 letih se ti bo rak povrnil in boš umrla. Uživaj naprej.

62 let imam. Še enkrat:
[/quote]

No, ti jaz povem, multiničnni bipolarki, zgodbo, z lanske jeseni, ženska, 58 let, septembra dobila še zadnjo porcijo kemoterapije, se samo še sesedla in na paliativo, začetek dec.konec.
Teh zgodbic lahko dobiš cel kup, iz familije in od prijateljev, vsako leto po dve življenji. Ne pobranih od kdovekje.
Rakavi bolniki pred smrtjo ne jedo več. Umrejo zaradi iztrošenega imunskega sistema, lakote, žeje in pljučnice. Redki umrejo zaradi odpovedi srca od morfija.

Sedaj razloži, kako takemu karkoli dajati oralno? No, prosim, saj si bila tam, po tvoje?
Tudi, če bi, vse izbruha. Lastne izkušnje, ti teslo.
Edina varianta je zdravnik in doza intravenozno.
Zato lažeš, kot pes in zavajaš. Sram te bodi tja v rit!

Ti potem odgovorim. Vsi moji strici so umrli od raka, od onkologije nobene koristi. Oče in brat enako. Umrla od raka. Od uradne medicine nobenega haska. Meni je to odprlo oči, samo takrat sem bil premlad in nisem vedel za konopljo in njene zdravilne lastnosti.
Praviš 62 let imaš. Upam, da jih doživiš čim več. Moram pa pripomniti, tvoja opevana onkologija pravi drugače. Statistika. V 5 letih se ti bo rak povrnil in boš umrla. Uživaj naprej.
[/quote]

Statistika pravi da če se ne ponovi v desetih letih po presaditvi kostnega mozga smo ozdravljeni. Sem živ dokaz te trditve.
Ja, kot vidim, nižje res ne gre.

Tu se pa strinjam, nižje kot si, ne moreš biti🤫

No, ti jaz povem, multiničnni bipolarki, zgodbo, z lanske jeseni, ženska, 58 let, septembra dobila še zadnjo porcijo kemoterapije, se samo še sesedla in na paliativo, začetek dec.konec.
Teh zgodbic lahko dobiš cel kup, iz familije in od prijateljev, vsako leto po dve življenji. Ne pobranih od kdovekje.
Rakavi bolniki pred smrtjo ne jedo več. Umrejo zaradi iztrošenega imunskega sistema, lakote, žeje in pljučnice. Redki umrejo zaradi odpovedi srca od morfija.

Sedaj razloži, kako takemu karkoli dajati oralno? No, prosim, saj si bila tam, po tvoje?
Tudi, če bi, vse izbruha. Lastne izkušnje, ti teslo.
Edina varianta je zdravnik in doza intravenozno.
Zato lažeš, kot pes in zavajaš. Sram te bodi tja v rit!
[/quote]

aha… če bi pa jemala tisto tvoje lugolovo bingljevo olje bi pa živela večno ali dlje…. sploh če dodaš še magnezij, fosfor in par rožic…

¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨ ·uʍop əpısdn əɥʇ Obožujem rdečo zvezdo, pijem Heineken. Iä! Iä! Cthulhu fhtagn! Gosturnca u solat še ni konc sveta.

aha… če bi pa jemala tisto tvoje lugolovo bingljevo olje bi pa živela večno ali dlje…. sploh če dodaš še magnezij, fosfor in par rožic…
[/quote]

Gre za to, kako nekdo želi nekoga žejnega peljati čez vodo z lažjo in zavajanjem javnosti, na račun nečesa, kar ne pozna, iz golega principa.
Da je nek študent nekje na črnem trgu kupil lugolovo raztopino, ki jo je moral zaslužiti celo s špricanjem izpita, da jo je nesel umirajoči materi.
In to pred leti.
Dnevno sem kuhala svežo hrano, ter vse, kar bi moja umirajoča mati sploh lahko pojedla. Nič.
Za kakšno lugolovo se mi še sanjalo ni, takrat itak ne bi mogla zdravnikov naprositi za intravenozni ali katetrni vnos. Ker tega ne bi storili in niti danes.
Tako, da je tvoje vprašanje popolnoma odveč za bolnika na paliativi, razen, če si dam sposoben IV.
Vdak sam pa se prosto odloči, kako bo vzdrževal zdravje in kako se bo zdravil, ko že ima težave.
Zase osebno vem, da me je, po tvoje, bingljevo olje rešilo gotove smrti.
Lugolova, dokazano, zdravi tumorje na dojkah, prostati, jajčnikih in uniči ciste prav tam. Je prekleto poceni tako preventivno, kot kurativno.
Dokazano je, da rakavim bolnikom primanjkuje tudi magnezija.
Kar se da določiti, izmeriti, v običajnem labosu.
Ne vem, ampak, če zavarovalnica dobi že s samo dgz.rak 250.000€, kam, hudiča, gre ta in ves naslednji denar v resnici? Vprašanje za 1mio.
Tem bolnikom prekleto malo.

Gre za to, kako nekdo želi nekoga žejnega peljati čez vodo z lažjo in zavajanjem javnosti, na račun nečesa, kar ne pozna, iz golega principa.
Da je nek študent nekje na črnem trgu kupil lugolovo raztopino, ki jo je moral zaslužiti celo s špricanjem izpita, da jo je nesel umirajoči materi.
In to pred leti.
Dnevno sem kuhala svežo hrano, ter vse, kar bi moja umirajoča mati sploh lahko pojedla. Nič.
Za kakšno lugolovo se mi še sanjalo ni, takrat itak ne bi mogla zdravnikov naprositi za intravenozni ali katetrni vnos. Ker tega ne bi storili in niti danes.
Tako, da je tvoje vprašanje popolnoma odveč za bolnika na paliativi, razen, če si dam sposoben IV.
Vdak sam pa se prosto odloči, kako bo vzdrževal zdravje in kako se bo zdravil, ko že ima težave.
Lugolova, dokazano, zdravi tumorje na dojkah, prostati, jajčnikih in uniči ciste prav tam. Je prekleto poceni tako preventivno, kot kurativno.
Ne vem, ampak, če zavarovalnica dobi že s samo dgz.rak 250.000€, kam, hudiča, gre ta in ves naslednji denar v resnici? Vprašanje za 1mio.
[/quote]

jp, dokazano je…. samo kje, mogočje pred božjim obličjem…

¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨ ·uʍop əpısdn əɥʇ Obožujem rdečo zvezdo, pijem Heineken. Iä! Iä! Cthulhu fhtagn! Gosturnca u solat še ni konc sveta.

In to pred leti.
[/quote]
Shizofrenik na luglovi, imam občutek da se ti ne bo to zlaufalo najbolje, sploh pa ne po tvojih pričakovanjih, ne glede na menajvo tisočerih vzdevkov.

Shizofrenik na luglovi, imam občutek da se ti ne bo to zlaufalo najbolje, sploh pa ne po tvojih pričakovanjih, ne glede na menajvo tisočerih vzdevkov.
[/quote]

Se mi je že. Tvoja tema=luglova.
Preveč se ponavljaš. Še en trittico vzemi, druge doze AP verjetno že na max. Še predoziraš lahko, merkej se.
Toliko o tem, kdo je multinično, ki vodiš lastne multinične teme in sam sebi repliciraš.
Danes zate zanič dan. Zdj se pa zgub!

Za lugolovce in cbd-jevce:
Pride k vam po nasvet pacientka, pravkar so ji diagnosticirali raka na dojki, uradna medicina pravi takoj operacija+kemoterapija. Kaj bi ji svetovali?
Naj odpove operacijo in zacne jemati jod oz. smolo? Ste res tako brez vesti ali tako prepricani vase, da si upate cloveku s tako resno diagnozo odreci edino znanstveno dokazano ucinkovito zdravljenje?
Ker dejstvo ostaja: za vsa nasteta zdravljenja v znanosti zaenkrat ni dovolj dokazov. Morda enkrat bodo, ampak v tem trenutku jih ni. So samo osebna pricevanja, anekdote, ena raziskava na misih in celicah. Klinicne nobene.

jp, dokazano je…. samo kje, mogočje pred božjim obličjem…
[/quote]

Isto, kot zame, zate in za vse, išči, beri, preverjaj, zapiši, beri, preverjaj.
Lugolova je stara 200let, ni hudič, da tudi slepa kura enega zrna ne najde.

New Report

Close