CBDjevci in luglovci
Nivoji imajo različne skrite nianse.
Kaj je žaljivega od mene, če obelodanim, da so tvoje skrite nianse dovolj bedne, da te/vaju imajo po vseh forumih vrh glave?
[/quote]
Poglej si filmček The Scietist od CANNA, vse ostalo pa ne mislim več komentirat. Morda si pa le kaj zapomniš in ti še kdaj pride prav.
Ni dovolj, da ind konopljo samo poseješ. Sploh ne razumem, kaj hočeš povedati s tem. Okej, za čaj jo imaš lahko, samo predelava je pa preveč zapletena, da bi to lahko varil doma. Midva jo pridelujeva že več let in prodava predelovalcem, sama jo vzameva kak žakelj za čaj.
[/quote]
Ja najprej jo je treba posejati ne…brez tega ne gre ne…
Mož že kar nekaj časa sam pridobiva smolo. Ja je pa res zapleten proces ampak…tako točno veš kaj daš v sebe, ker vse to kar se masovno pripravlja je…hmmm…vprašljive kakovosti, ker so topila NOOOOROOO draga in…težko ima nekdo ki to prodaja, na koncu pozitivno računico, če uporablja kakovostna topila. (sem od enega kemika izvedela da nekateri uporabljalo kot topilo celo bencin)
Ena je spraševala kje sem to kupila…Mene je recimo po smoli od priznanega proizvajalca noro žgalo v želodcu in sem potem nehala to uživati…sedaj ko uživam domačo mi pa želodec ne protestira.
Po kapljicah ni bilo nobenega učinka…učinek je pa imelo olje, ampak ga tudi želodec ni prenesel.
Treba je preiskušati.
Potem praviš, da vseeno imaš korist od tega najedanja povsod in da ne pisariš o cbd iz samega alturizma?
[/quote]
tujina se ti smeje ha ha ha. kako si najiven/na. oh slovenčki zagamani, se vidi zakaj smo nekje tazadni v raku na prebivalca pa na samem vrhu. zaradi primitivcev kot si ti in ostali. daj malo obrni internet saj imaš dovolj časa, če maš že čas tu stresat. bravo vsem, ki probajo se izobražujejo na tem potročju in tudi nekaj vejo. gogo!
Tolk so z jodovo tinkturo razkuževal, da je možgansko tkivo kot pod šnopsem😅, saj so čisto nori in nasilni s to luglovo in konopljino smolo. Ne razume pa nič, kaj je samo napisalo, pravi da je vsaka hiša imela to jodovo tinkturo in pravi, da zaradi nje ni treba niti antibiotika, potem se pravi, da so antibiotike komaj danes uvedli in so komaj sedaj potrebni, ko ljudje več ne uporablajjo tega? 😅
Aja to je drugo danes, to je “organski biološki jod, izključno je pravi le iz Amerike pravijo), menda ima šest nog oči in rep.😅 Ampak shizofrenije si pa ni z njim pozdravilo, vsak dan bolj nori.😅