Če je že o moškem, pa še o ženskem spolnem organu:
Včasih je pa treba ljudi malo zbuditi s kakšno provokativno, a ne? Itak sem pa vedela, da bom tebe s tem zvabila na tisti post.:) Zdaj bi te rada zvabila nekam drugam, ampak očitno bo desnica še nekaj časa tvoja prijateljica. Se kar ne daš in ne daš.:))) Lepo, to mi je všeč. Bo vsaj potem bolj sekalo, ker bova že vsa nakurjena.
Sem opazil ja… In med vrsticami te še sprašuje, če bi “res” dala… Ali ima prazna jajca ali pa se je začel preveč ukvarjati s politiko 🙂
Mislim KIR, da je napočil čas, da ali se umakneš iz politike ali pa tudi zares kaj narediš! Ti govorim kot bodoči predsedniški kandidat 😉 Mogoče si imel pa prav, ko si me predlagal za predsednika… jaz vedno speljem stvari do konca 🙂 hehe
G. minister, še KIR-a sem uspešno nat***a v enem postu, tako da se ne zanašaj na to, da je vse kar prebereš tudi res. Če bi oz. bom res dala, bo videl in čutil samo KIR.
Sicer je pa že sam napisal, da se v tem trenutku bolj zanima za denar kot za sex, tako da je nekako razumljivo, da si ne upa. Ampak za finance bo pa dobro poskrbljeno. Upam, da vsaj za to!