Najdi forum

Naslovnica Forum Politični čvek CILJI in NAMEN DOMOBRANCEV

CILJI in NAMEN DOMOBRANCEV

Med 2.svetovno vojno pri nas.No pametni kolaboracionisti naštejte jih!

Smrt fašizmu-svoboda narodu!!

No kolaboracionistični zagovornik domobrancev Frančišek,bi jih naštel!

Saj je njihov vodja, kateremu so prisegli lepo povedal. Narediti to zemljo zopet nemško.
Pa še ene druge načrte je imel s slovani, in tako je tiste, ki so jih klerikalci ovadili pridno pošiljal v Auschwitz in Dachau.

Cilj in namen domobrancev je bil boj proti komunizmu, katerega namen je bil in je širjenje ateizma pod sovjetskim oz. ruskim vodstvom danes. In upor proti komunističnim banditom pred med in po WWII je temelj naše samostojne Slovenije. Poleg tega je bila Slovenija okupirana v času, ko so komunisti imeli sklenjen pakt z nacisti in so bili del nacifašistične osi. Tako je delo domobrancev še bolj plemenito. Hvala Bogu za domobrance in vsem zavednim prednikom, ki so se uprli najbolj krvavi in nagnusni ideologiji vseh časov-komunizmu, da se pri nas ni utrdila preveč.

Svetujem branje Angele Vode, pa boš videl, kdo in kdaj je zares i(in prvi) kolaboriral.

Ti bo pa to zrušilo nek mit, to pa ja…

Vsaka knjiga lahko zruši nek mit. Odvisno do avtorja. Zato pa ima vsak politik svojo knjigo in svojo resnico. Na človekovi pameti pa je, da se odloči, komu verjame oz. kaj je res. Nadzor nad mediji nekomu vsekakor služi.

Kako sovražno zavajajoče in neresnično pisanje.Takoj bi te morala OZNA aretirat!Nacizem in fašizem je največje zlo človeštva.Kdo nas je potemtakem osvobodil po tvoje?Domobranci,ki so bili domači izdajalci in okupatorjevi pomagači?

Haha, sovražnost mu očitaš, pa OZNO vanj šuntaš??? No vidiš, to je tvoj problem. Nacizem-komunizem je kakor grdi in zli. Zdaj pa ti povej, ali smo sploh svobodni? Še danes smo okupirani.

Ravno cilj partizanov je bil pregnati in premagati fašiste,naciste ter domače izdajalce ter osvoboditi našo deželo izpod sovražnikovega terorja.

Še vedno ne razumeš? umazani je premagal grdega. Se polastil oblasti in do danes ga prenašamo. Ne znamo se osvobodit kot se je zahodna Evropa.

Seveda smo svobodni že 63 let,če še ne veš.Če bi zmagali domobranci bi bili danes Slovenci zatirani in sužnji pod Nemci in domačimi izdajskimi barabami.

Ti pač glavo v krožnik tiščiš ves čas. Ne, nismo bili osvobojeni. Tako kot Nemci niso bili svobodni pod nacisti in jih je Hitler popeljal v 2. vojno, tako so nas komunisti popeljali v balkansko morijo, z nami Slovenci pa še niso opravili do konca. Nas še čaka.

Kake butalske pa ti fantaziraš?Mi smo se osvobodili okupatorjev tujih in domačih!

Haha! Domačih okupatorjev? To so komunisti sami. Stepli so se z Nemci, ker so hoteli oni tu vladati. Da so pa komunisti okupatorji pa samo preštej vsa taborišča po Jugi vsa leta po koncu vojne, v “svobodni” državi. partizane so vas potegnili za nos. hudo.

Koliko pa je bilo nacističnih taborišč po Evropi med vojno.In koliko slovencev so jih domobranski izdajalci spravili v ta taborišča!

Da so imeli komunisti pakt s Hitlerjem je dejstvo, ki pa ga radi ignorirate. Cilj komunistov nikoli ni bil boj proti nacifašistom pač širjenje komunistične revolucije, tudi pod nacistično okupacijo. Temu priča program kp in tudi točke protiimperialistične fronte iz 27aprila 41. V teh točkah ni nič o boju proti nacistom pač pa o likvidaciji vseh kapitalistov in proti komunistov, kar se je dosledno izvajalo med WWII in po njej. Stotisoči Slovencev je tako izgubilo življenjo ali pa bilo zaprtih zaradi prepričanja. Komunisti in nacisti so bili prijatelji, združeni pod ateistično zastavo. Vse drugo je nastalo zaradi tega.

Prav smešno bolne neresnične izjave.Ko bi tole slišal predsednik NOB Slovenije Janez Stanovnik…

A je to tisti brkati klinc, ki je bil proti osamosvojitvi? Same “dobre” reference imaš. Vprašaj ga kako so kolaborirali rusom in nemcem!


Škoda da Rožmana in Rupnika ni več, bi ju lahko vprašali, kako so se borili proti našim okupatorjem Nemcem in Italijanom.

Rožman je izvlekel veliko ta rdečih revolucionarjev iz zaporov, celo samega tomšiča med njimi. Rupnik se je boril proti srbskim okupatorjem. Kaj sem ti jaz kriv, če so se prijatelji komunisti in nacisti julija 41 skregali. Niso ti ti niti krivi Rožman, Rupnik, vaške straže, dombranci. To je kar komedija.

Benaflek ti imaš res neko svojo fantastično fanatično zgodovino,ki je res pravljična.Pravljice pa vemo,da so neresnične.Janez Stanovnik pa je narodni heroj!

Smrt fašizmu – svoboda narodu!!!!

Beli bi radi potvarjali resnico in zgodovino.
Ne bo šlo!

Slava partizanom!!!!!
Lp

Točno tako anabanana.Belčki si izmišljujejo neko svojo zgodovino,ki je neresnična in blati NOB in resnični upor proti okupatorjem in domačim izdajalcwem.Nekaj časa nazaj so Belogardisti hoteli še svoje pokojnine!?!?In hočejo se enačiti s partizani.Groza.Domači izdajalci še nikoli nikjer niso dobili “nagrade”za svoja podla izdajstva.

Zgodovina žuli vas, zato to stalno ven vlečete. Ne boste nas prepričali, da so bili komunisti naši osvoboditelji. So pa bili krvniki in prašiči. To so še danes, bili so tudi proti samostojni Sloveniji in so osamosvojitvena dejanja ovirali kolikor so lahko. Slava partizanom, ki so s srcem šli v boj za Slovenijo in pa vsem protikomunistom, katerim se imamo zahvaliti za slovensko državo.

To so zgodovinska dejstva!Ve se kdo so bili uporniki in kdo izdajalec.Samo ti ne veš,ker si butast,ko domobranski kotel za vodo!

New Report

Close