Dost je blo dela
Ne, Erči, spet se motiš! Ne želim malega, pač pa velikega, takega da b sam užival, ko me ena poljublja na ustnice, vrat, za všesa, druga boža prsa, hrbet, trebuh, pa še naprej, tretja sesa …pa da bi me umivale v veliki banji s cvetovi vrtnic… Misliš, da to res ne bi pasal, al kaj? Ti menda ja veš, saj s Primorka, ne
Ej KIR kaj pa če pogum zbirajo pa bodo vse naenkrat navalile…….
Nakar so se ženske končno spravile nate….
Vlegel si se na hrbet, punce pa so te začele lizati in dražiti z jezički. Bilo je za znoreti. Korenjak je štrlel navzgor in čakal, da se bo končno nekaj sočnega nasadilo nanj. In res. . Uživala je in mrmrala od užitka.
Ni trajalo dolgo …Zakričala je od užitka, ki jo je oblil in začela trepetati v močnem orgazmu. Ko se je umirila, se je zleknila poleg tebe in te od radosti kar nekaj krat poljubila.
Naslednja…..
Na enkrat ti je začelo prihajati. Prišlo je tudi njej. Začela je trepetati od ekstaze, istočasno pa je z jezikom lovila curek vroče sperme in jo v orgazmu pogoltnila.
Potem ste se vsi štirje dodobra izčrpani razleknili po postelji in se sprva samo nemo opazovali……hm eno sem pozabila vmes…no ja k me pa kolegica z maili skoz moti….
lep dan
Kako nas hitr zavržeš…kaj pa napetost, ko čakaš, pa čakaš……pa že ves zrajcan, pomisliš na rokomet…..te nežno objamem od zadaj, razmišljaš kakšna sem, vonjaš moje lase…da nikoli ne izveš, zapreš oči…z jezikom ti grem po robu ušesa, nagajivo,a ne močno ti cmoknem na uho, nadaljujem po vratu, odpenjam gumbe…srajca pade s tebe, z jezikom grem po hrbtu, počepnim, razširim noge (ups, kot nalašč pozabila pod krilo obleči hlačke) in se podrgnem ob tvoje, grem večkrat počasi gor in dol,diham glasno, z rokami drsim po trebuhu..nižje…presenetiš me, hlače so odpete, z roko se poigravam…postanem nesramna, te ugriznem v ritnico, spet poližem, ugriznem….ti ga vzamem v….uuuu, ….
Šit no, zapnem ti hlače in jo pobrišem… sem se spomnila, da ti fuzbal več pomeni….pa po fuzbalu….lahko???