Najdi forum

Naslovnica Forum Sex v mestu Dost je blo dela

Dost je blo dela

a je tle kakšna, ki bi mi kaj lepega o seksu napisala – saj veš “Jst bi te tko…”?

Ti bi, da te vse nekam rajcajo pa hočejo, da ti pišejo želje… Najraje bi imel en tak mali harem, a?! 🙂

Ne, Erči, spet se motiš! Ne želim malega, pač pa velikega, takega da b sam užival, ko me ena poljublja na ustnice, vrat, za všesa, druga boža prsa, hrbet, trebuh, pa še naprej, tretja sesa …pa da bi me umivale v veliki banji s cvetovi vrtnic… Misliš, da to res ne bi pasal, al kaj? Ti menda ja veš, saj s Primorka, ne

jz sm taka..no znam bit..sej ti to ves..sam ej..nema..bom lumpa..in ti nc ne napišm..tko!..hihi

Kako naj vem, draga kakšna znaš bit, če niti napisati nočeš?

Ne wem ce bi ble vse za tale harem..zenske znamo bit ljubosumna in posesivna bitja.. 😉

www.studentarija.net

Oh Rubyfruit, pusti ljubosumnost pa posesivnost, rajš povej če in kako bi me. Saj veš kako mi prija. Ko takole čakam že vzdihujem ob tvojih poljubih, božanju, začni že!

Skoraj nikakršnega odziva, kar pooblačilo se je! Al majo sivi panterji kakšen čvek, pa bomo o vremenu ali čem podobnem? TZ vami ni nč, tako!

Pa nč! Saj je dons fuzbal in tam zanesljivo pridem na svoj račun. Ve boste pa lepo čakale, ko bodo vaši možki gledal tekmo, prav vam je!!!!

Uuuu, zgleda da bova dons oba prišla na svoj račun. Mojemu moškemu dol visi za fuzbal, jaz pa vsa napeta…ko ga gledam. Fuzbal.

Ej KIR kaj pa če pogum zbirajo pa bodo vse naenkrat navalile…….
Nakar so se ženske končno spravile nate….

Vlegel si se na hrbet, punce pa so te začele lizati in dražiti z jezički. Bilo je za znoreti. Korenjak je štrlel navzgor in čakal, da se bo končno nekaj sočnega nasadilo nanj. In res. . Uživala je in mrmrala od užitka.

Ni trajalo dolgo …Zakričala je od užitka, ki jo je oblil in začela trepetati v močnem orgazmu. Ko se je umirila, se je zleknila poleg tebe in te od radosti kar nekaj krat poljubila.

Naslednja…..
Na enkrat ti je začelo prihajati. Prišlo je tudi njej. Začela je trepetati od ekstaze, istočasno pa je z jezikom lovila curek vroče sperme in jo v orgazmu pogoltnila.
Potem ste se vsi štirje dodobra izčrpani razleknili po postelji in se sprva samo nemo opazovali……hm eno sem pozabila vmes…no ja k me pa kolegica z maili skoz moti….
lep dan

Kako nas hitr zavržeš…kaj pa napetost, ko čakaš, pa čakaš……pa že ves zrajcan, pomisliš na rokomet…..te nežno objamem od zadaj, razmišljaš kakšna sem, vonjaš moje lase…da nikoli ne izveš, zapreš oči…z jezikom ti grem po robu ušesa, nagajivo,a ne močno ti cmoknem na uho, nadaljujem po vratu, odpenjam gumbe…srajca pade s tebe, z jezikom grem po hrbtu, počepnim, razširim noge (ups, kot nalašč pozabila pod krilo obleči hlačke) in se podrgnem ob tvoje, grem večkrat počasi gor in dol,diham glasno, z rokami drsim po trebuhu..nižje…presenetiš me, hlače so odpete, z roko se poigravam…postanem nesramna, te ugriznem v ritnico, spet poližem, ugriznem….ti ga vzamem v….uuuu, ….
Šit no, zapnem ti hlače in jo pobrišem… sem se spomnila, da ti fuzbal več pomeni….pa po fuzbalu….lahko???

ne bos verjel..moj je mel rajsi mene ko fuzbal..no zdele..pa mal spega u fuzbal..jz pa sm;)…ma znajdt se je treba kirci;)

Maš pač srečo vsepovsod, saj vse dosežeš, ne?

Pa šele dons sm moral to prebrat. Če bi že včeraj, še fuzbala ne bi gledal, saj je bil itak za en drek…Hvala ti, vidi se, da znaš z moškimi. Le zakaj sva se zgrešila?!

A ti bi me pa kar takrat pustila, ko je najlepše? Klinc pa fuzbal!
Ob priliki se ti revanširam in ko bi ti začelo prihajati, vstanem in prižgem cigareto, ti pa vsa vroča…

mar ti ne bi imel mene raje kot fuzbal;)…in to je to!

Saj veš, draga – jasno!

Pa ne da si bil po tem KRATKEM uvodu že zrajcan?? Ne, ne, pri meni bi se ti mogu bolj potrudit kot le nekaj vrstic domišljije…želim da sva potna…oba….

hi, zgrešila…..jp zato ker si fuzbal gledal, a ne?

Fuzbal in ves šport je zame zakon, saj veš. Pred približno dvema letoma sem hotel gledati tekmo (mislim Jug-SLO), pa mi je takrat dveletna hčerka rekla: ko boš ti umrl, bom lahko pa skoz lisanke gledala”! Si lahko to predstavljaš?! Takšne ste ženske, vidiš, nobenega veselja ne pustite

Pa to je to! Ti kar začni, jaz bom samo bral, počival in se rajcal

Tralala, tko se eni ne gremo.
Drugač pa, ko je fuzbal, se midva z možem še pogledava ne. Oba bulva v isto stvar. Glede drugih stvari, sem pa res “ženska”.

To pa je lepo da mu ustrežeš v vsem. Kako bi se midva dobro ujela!

Kako to misliš ustrežem v vsem? Pač rada gledam fuzbal…Oooo, pa ustrežem mu tut, sam more bit kr obojestransko. Sej veš, koliko daš, toliko se ti povrne. Tko da Kir, jest bi bla zdele tut rajcig…(pa ne se zgovarjat na moje roke, so bile že včeraj aktivne).

New Report

Close