Najdi forum

Naslovnica Forum Starševski čvek Dr. Urh Matija ali je vredu, pa ima še prosto mesto?

Dr. Urh Matija ali je vredu, pa ima še prosto mesto?

Vse v naslovu.
Hvala.

Ja, meni je bil ful v redu, če ima pa prosto, pa ne vem

Urh je car, v KR samo še operira, sicer pa ordinira v Škofji Loki. Ma pa ful zaseden.

Kdo je ta Matija?

ordinira v škofji loki in železnikih ,pokliči
aja, drgač pa težko dobiš boljšega

Sem klicala, najprej govorila s sestro in je rekla, da ne bo šlo in po krajšem pogovoru mi je prevezala kar do zdravnika. Povedala tako, kot je, no pa sem ga dobila. Ej res sem vesela, pa nobenih vez nisem imela, pač samo pogovor. Saj vprašat ni greh pravijo. Res sem imela srečo :-).

Zelo v redu, sama hodim iz Lj k njemu, ne zamenjam.

Lepo, da ti je uspelo.

Jaz pa nisem tako navdušena nad njim.Še sreča, da ni moj ginekolog.Je samo enkrat nadomeščal mojega pa je bil ful grob.Še dva dni me je vse bolelo.
Druga izkušnja z njim pa je bila pri gin. operaciji.Sem imela vneto Bartholinijevo žlezo pa je premalo prerezal pa sem morala čez en teden operacijo ponoviti. Takrat jih je tudi slišal od mojega gin,. ki me je v drugo uspešno operiral.Na srečo.
Še zmeraj imam raje starejše in izkušen gin. kot pa mlade zajebante.

Včeraj sem bila na pregledu pri njem – v dežurni ambulanti. Katastrofa. Malo je hotel šarmirati, od njegove profesionalnosti pa nič. Niti pregleda se mu ni ljubilo opraviti. Dobila nisem nobenega zapisnika, nič ni zapisal v materinsko knjižico, samo mahal je z mojo materinsko knjižico, se smehljal in kazal svoje zobe.Butelj. Koga pa zanima puhoglavi šarmer. In razlagal mi je stvari, ki da niso nič resnega. Potem me je pa vrašal, ali bi jaz šla domov ali bi ostala v bolnišnici – naj se sama odločim, da njemu je vseeno. Res en nezrel in neprofesionalen zdravnik. Žalostno. Škoda, da taki ne ostanejo brez službe.

Mene je laparoskopsko operiral, ker nisem mogla zanositi in imam danes ze dveletnega soncka. Bil je korekten, vse mi je natančno razložil pred in po operaciji odprtja jajcevodov. Za strokovno opravljeno delo, sem mu hvaležna in takega strokovnjaka priporočam vsaki.

super, priporočam!
opravi hitro, predvsem neboleče, vsako stvar razloži, nobenega sledu o šarmiranju(??), je pa prijazen

Meni kot zdravnik je zlo uredu.. jz nisem opazila nekega šarmiranja.. zame NI BEDAK, saj me je pri teh mojih zdravniških težavah lepo napotiv tja kot sem morala it, je tudi kot nek psihiater, ki ti bolečino omili,

njegovi pregledi zame niso bili boleči.. morte tud to vedit da mora doseč nekaj kar gleda, da tudi pogleda tako, pa tudi če boli.. če ne bi tolk pogledal (npr men je gledal jajčnike in mi pritiskal na trebuh da ga je dobil v UZ..in . men se zdi to čist normalno.. za svoje zdravje je treba tud potrpet.. ) no .. da nadaljujem.. če ne bi vse pogledal, pa bi vas še naprej nekaj bolelo, bi pa potem rekle.. glejga butl, k mi ni vrnih pogledal. .. v vsakem zdravniku je nekaj napak ki jih pacient dobi.. vsekakor pa zame ta človek ni nek važič.. in mislim da je njegovo znanje zadovoljivo. je pa res, starejši mački več vedo.. mladi se še pri marsi čem učijo.. ampak če se ne bojo učili, ne bojo znali..

ampak zame je najboljši.. srčno upam da nam ne bo ušel iz ŠKOFJE LOKE!!!!

Matija Urh je najboljši ginekolog, kar sem jih obiskovala. zamenjala sem že 3, pa večkrat rodila in je strokoven nad vsemi.
Grdo se mi zdi, da dve decvi, ki sta ga vidli le po 1x, pišeta o njem, kot sarmerju in nekom, ki nič ne zna. To je velika krivica. Če je postaven, prijeten in srčen in če se ni zmenil zanju, sta bili užaljeni in odziv je z njune strani negativen. Naj si zamislita nad svojim obnašanjem in pisnjem.
Gospod obvlada in je res ginekolog na mestu.
Tudi dober človek.
Ima pa vse zasedeno. Včasih je kako prosto mesto.

Odličen ginekolog!
Sem zamenjala pred 15 leti…po slabih izkušnjah prejšnjih ginekologinj.
Nikoli grob, vedno vse razloži in se pomeni…zna svetovati in tudi naredi kar je potrebno.
Tudi meni se ni težko voziti v Šk. L. in ga ne želim menjati.
Od mene same pohvale.

Moja izkušnja z dr. Urhom je odlična.
Imela sem težave, krvavitve. na ljubljanskem Leonišču me niti niso obravnavali korektno, predpisali le tablete, (vse se dogaja v času Corone, ko nič ne deluje kot bi moralo). On pa me je napotil pod hitro in me še isti teden operiral. Abrazija maternice. Vsi prejšni zdravniki so mi le predpisovali zdravila in diskutirali o hormonskih težavah. On pa je natančen in tkivo dal pregledat ter bo na osnovi tega predpisal zdravila ali nadaljne posege v kolikor bi bilo rakavo.

Zame je to res odrešujoče, saj sicer nenehno razmišljam, da se ni kaj spregledalo.
še to, ni bil moj ginekolog,šla sem do njega v plačniško ambulanto, ker me nihče ni želel sprejeti zaradi Corone. Napisal napotnico pod hitro in me še isti teden operiral v bolnici Kranj.
lp

Jaz ga bom zamenjala,zaradi napačne diagnoze mi je odstranil materico,na koncu se izkazalo da gre za benigni miom .Groza.Pred op eno govoril,po operaciji drugace,Žalostno,jaz sem mu pa zaupala.

Jaz ga bom zamenjala,zaradi napačne diagnoze mi je odstranil materico,na koncu se izkazalo da gre za benigni miom .Groza.Pred op eno govoril,po operaciji drugace,Žalostno,jaz sem mu zaupala.

Se strinjam s teboj amazing.Tudi jaz ima zeloo slabe izkušnje z njemu.Mislim ,da je bolj za pshijatra kot ginekolog

KK 2,pravis ,da ti v Leonišču niso znali pomagati ,da te je resil dr Urh.Pri meni je prav obratno jaz sem pacientka dr Urha in ker sem mu zaupala ,nisem šla po drugo mnenje,ce bi vsaj, po nepotrebni operaciji se mi je življenje sesulo i zato gre zahvala dr.Urhu.Grozaa

Jaz sem bila v njegovi obravnavi večkrat, ko je delal v kranjski porodnišnici. Meni je bil dostopen in v redu.

Ne poznam ga kot strokovnjaka ginekologije, ga pa poznam kot človeka in ga zato ne bi izbrala kot svojega ginekologa.


Tudi jaz ga ne bi izabrala,ženske z resnejšim tezavami stran od njega.Pišem iz osebnega iskustva.


Tudi jaz ga ne bi izabrala,ženske z resnejšim tezavami stran od njega.Pišem iz osebnega iskustva.
[/quote]
Ne ni v redu,zamenjala ga bom.

Tudi jaz sem njegova pacientka in me malo moti to, da mi glede na to, da že 2 leti s partnerjem poskušava zanosit in je 2x uspelo točno 2 leti narazen ampak se je slabo končalo, prvič IMN drugič pa SS (marca) pa mi še vedno ne da napotnice za neplodnostno ambulanto ampak vztraja pri naravnem poskušanju.. je še katera s tako izkušnjo pri njemu?

Tudi jas sam njegova pacijentka že 9let i ga bom po vsej varjetnosti zamenjala za mano je že 4x ss sicer mi je po čudezu 2x uspelo donosit in rodit vendar ne z njegovo pomočjo! Tisto njegovo šarmiranje in da ma on vedno parv mi gre počasi na živce boh ne daj da rečeš da si šla po drugo mnenje vedno ima isklučno samo on prav. Zdaj na zanjnje on niti malo ni znal postavut (da bi vsaj posumil) dijagnozo g. Ki me je sprejela za čiščenje je pa takoj (na podlagi uz in analiza krvi) posumila za kaj gre in postavika dijagnozo kar se je po preiskavi tudi dokazalo.
Pozda mogoče katera kaksnega dobrega ginekologa ki sprejema nove?

New Report

Close