Najdi forum

Naslovnica Forum Sex v mestu dragi moji…

dragi moji…

Se nisem oglasila cel teden, ampak………. mene pa spet nejkaj kuri. Le kaj me matra?

he ha 🙂
kje si bila cel teden a si jo dala na hladno?:)
sam nekaj pa po pravici povej a si včeraj kje bila ?

Aviv ,če te kuri te lahko “pogasi” 40 letni gorenc?!

v službi mam ful dela. včeraj? ne, sem bla doma kot vedno. ampak, saj itak ne boš verjel. ravno zdele pa razmišljam, da bi šla kdaj kam plesat. saj veš kaj se lahko primerja s sexom, dobesedno: salsa, cumbias, marengue,… kratka kiklca, miganje v bokih, zapeljevanje,.. to bi morala vsaka ženska izkusit, tkole se da moške mučit, zategnit, pol se pa skrit in ga prepustit mokrim sanjam….

porka duš.. oppsss. gorenc? 40 let? opala… jaz sem tud gorenjka, vroča, potrebna, moj dragi je daleč stran, nisem se*ala že 3 !!! mesece. ahhh….. dej mal ženo nateraj v akcijo.

Kako pa veš , da imam ženo?

Mene najbolj vzburjajo primorska dekleta, ki ti lahko postrežejo tudi s teranom,p…. in pršutom…

suša in potreba kar žarita iz tebe.

Res je, prav potreben sem spet.Ravno danes je minilo en teden od kar sta bili pri meni dve sexi Primorki na obisku.Bilo je enkratno in res je super ,če te obdelata dve naenkrat.Še danes imam “jurčka” malo zatečenega, ampak nič ne de. Ljubim Primorsko

Ne se sekirat, saj te bo minilo. Polno dela v službi, sodelavec ti več ne teži. Če ti bo le prehudo, si boš pa že pomagala sama, z malček domišlije si predstavljaš svojega popolnega princa, s svojimi nežnimi prstki pa se čutno igraš z…

Matra te en dober fukač! 😉 Saj nisi nič drugačna kot smo vsi ostali samo, da imamo nekateri več prilik ;-)… kar doma… 😉

SAMO NE KOPIRAT BESED MOJE PRINCESKE!!!

Bravo, plemeniti. Se podpišem pod tole….

Jej, jej, ne vem kdo se bolj fantom posveča :-))), Tud zdej v bistvu ne odgovarjam kao tebi:-)

Kao res ne, ha ha!

Ja še meni je mal “čudna” tale naša aviv. Samo jamra in stoka, kako je vroča in potrebna, ko pa ji hoče kdo pomagat pri tej “težavi” pa uteče, pa ful je ponosna, da je tako zvesta, kar veselo razlaga naokoli. Vse lepo in prav, samo včasih se mi zdi že prav malček smešna. Saj štekam, da si tako da malo duška, samo ne vem no. Je pa res, da ima izredno lepo seksualno domišljio, bravo. Kar je pa po svoje tud logično, ane;-)))
Jaz lahko priznam, da tud nisem bil vedno zvest, ampak vsaj priznam. Jezi me to, ker nekateri že vnaprej razlagajo, da bodo 100{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} zvesti in sploh ne dopuščajo, da jih lahko kaj takega doleti. Zelo lepo, če ti to uspe, samo jaz pravim, živemu se lahko prav vse dogodi.

Pa spet tebi, haha: men se pa dozdeva, da je aviv prav taka kot se prikazuje: srečna, nagajiva, zelo strastna…. Včasih res spizdi; kaj če tudi in predvsem zato, da te še bolj razrajca? Zato ne vrzi puške v koruzo, bolje bi bilo njo…

No to pa rabi repliko hehe, sj nisem rekel, da ni taka kot se prikazuje, samo mene me na tak način res nič ne zrajca. To je podobno, kot da bi psu dal kost na špagi, pol bi mu jo pa izmikal ravno preden jo dobi. Mislim, če te to rajca si pa res mazohist, zame je to mučenje, haha. Zato se jaz naše aviv nikoli sploh nebi lotil osvajat.
No pa spet midva, folk si bo še res kaj mislu:-)

Folk si bo res kaj mislil, ha ha, pa kaj?

ps: jaz pa sem bila prepričana, da ti je všeč…in verjel ali ne…še vedno tako mislim.

ps: kaj pa te zrajca?

Ja, mene celo to rajca, da držiš mucko, pa ti ne pusti do konca, kot se mi je zgodilo.

Mater res bodo mislili, da sva pedra, haha

Kaj backa, da sem mu jaz všeč?!?!!! Samo tega ne piši, hahahah

A misliš, če mi je aviv všeč? Ja mi je in mi ni. Glede na opisovanje svoje postavice, pa kako je vroča itd, itd, te sigurno predrami, ampak po drugi strani pa veš koliko je ura in se ne bi imelo smisla preveč osmešit, kot so se nakateri že pri njej (ubogi kužki, hehe), pa čeprav le na forumu, a se mogoče ne strinjaš backa (ti si čist drug tip, pa to še vedno ne pomeni, da nisi zvesta;-)))
LP

Ja, Heep, recimo, da ti je in ti ni….gre bolj za to, da se straaašnooo braniš, kar je razumljivo, glede na situacijo v kateri si?, pasal bi ti pa se ne upaš sprostit…tudi ti bi rajcal po forumu, pa ne upaš…kdo pa jemlje tele zadeve zares???? Mi poveš koga mislil?

Ne razumem, kaj misliš, da sem drugačna. Lari fari, že slišal????
Sploh te ne sledim (ha ha sem še jaz enkrat v tej situaciji) v zvezi s tvojimi pripombami o moji zvestobi….pišeš, da nisem zvesta, in hkrati, da …
ti si čist drug tip, pa to še vedno ne pomeni, da nisi zvesta;-)))…

Boš razložil al kaj?

Ma fora je, da ti ne razlagaš okrog in okrog, kako si zvesta in kako boš zvesta, kakor to dela npr. aviv, saj drugače nimam čisto nič proti njej. Samo taki mi grejo mal na jetra, ko so tako sveto zaverovani vase, da to se pa njim nikakor ne more zgodit. Vsi smo krvavi pod kožo, je ravno prej ena lepo napisala. Ampak pustmo zdej to.
Kar se pa tiče sprostitve pa rajcanja, pa lahko mal La lunco vprašaš, kakšno je njeno mnenje;-) ja pa res mal pogrešam tuki gor;-)))
To da nisi zvesta, sem mislil kar se tiče zvestobe na forumu (kao, da si bla poleg s KIR-om tud z mano – fora). V resnici pa si lahko zvesta, čeprav ti tega tukaj, ne obešaš na velik zvon. Je dovolj razumljivo?;-))

To ti dam pa še jaz prav! Na forumu (še!) mi ni zvesta! Sranje, jaz pa njej tako. Vedno napišem kako mi je pri srcu

New Report

Close