dragi moji…
1. to je hipotetično, nikol v življenju je nisem udaril (no enkrat, dvakrat odrinil), medtem, ko sem jo pa jaz kar dobil kakšno batino, sam vrjetno je njo bolj bolelo, ker sem se samo branil:-). Hočem reči, če bi kdo koga pretepal, je pa le treba komu povedat, ane?
2. Ja konec marca jih bo, kaj če sem, naj j…. ta stare????
3. Dobro, dopuščam tudi toleranco do -1cm, ampak več pa ne:-)
4. Tu mislim, da si me zadela do…., razen tega, da sem čudovit (to je zelo relativen pojem) nebi rekel, ker bi potem verjetno katera tud ostala z mano. (No dvakrat, do trikrat sem bil s puncami, ki sem ji res imel rad – dve sta se vrnili k bivšim, čeprav so bil narazen, zadnja je šla pač k drugemu, jaz pač ne bom jokcal naj se vrne, kot sta to počela ostala dva)
5. S flegmatizmom sem mislil to, da se ne sekiraš in beliš glave s tem, kako se počuti dekle, s katero sta pravkar seksala, pa veš, da nikoli ne bi bil resno z njo, poleg tega ugotoviš, da se je pa še zaljubila vate. Meni to ni vseeno, zato se potem ponavadi počutim egoistično in ne vem, bedno, pa čeprav je bil sam seks lahko fulllll vredu.
Heep,
1. Nihče te ne sme tepst, nisi vedel????? Razen če ti to paše…hm.
2. Jebeš ta stare, dovolj si star, da si zase odgovoren sam, to sem mislila.
3. Toleranca??? Saj sem vedla. Vsi isti, ha ha!
4. Čudovit si, zakaj ne bi tako tudi živel? Pobrskaj v sebi, kaj delaš narobe? Spremeni!
– v povezavi s ta starimi..niso krivi, zdaj je že čas, da potegneš črto
– in v povezavi s tistole prvo točko. Ne se dat!
– Zelo se moraš naučit imet rad sebe…pa brez zamere, prosim. Jebeš
druge, za začetek! (grozno pišem, ne zamert, no)
5. Ti si sexal z bejbo, ker ti je bila všeč, in ne mi rečt, da se je pri samem aktu zaljubila vate….no, mogoče, če imaš res 19 cm točno, (pa ne, no, zajebavam se). Pa ji ne bi na tak način na dušo pihal, če si mislil samo jo položit….torej vseen znaš govort, ja?
Pa začni že uživat, Heep, ne ga srat!!! Poljubček!