Najdi forum

Naslovnica Forum Sex v mestu evo spet mene

evo spet mene

Zdele sem si mal časa vzela in prebrala malo odgovore. Vidim, da grem enim na živce. Lepo in prav, da vsak pove kaj mu gre. Sprejmem, se strinjam. Replika na moje jamranje o zvestobi in teženju tukej gor: zvesta sem in to ostajam in to bom, ni mi pa lahko, ker okrog mene skačejo mladi, napeti in željni, ki mi direkt namigujejo skoraj vsak dan. Zakaj teženje tu? Preprosto, tu se izpovem in mi odleže. Če sem moteča, me ni več. Ok? Mogoče bom šla pa k spovedi in bom župniku na uho v spovednici šepetala to, kar pišem tu gor. In še to: ko ima hudič mlade,… Vsi vemo, ja. Sodelavec se je umiril, mi je pa predstvil kolega, ki je pa še bolj direkten in nor. Je pa čeden ko hudič, uglajen, fin, črolas, visok, zapeljiv in vreden greha, še ponuja se kot topla žemljica. Ženske, a kero zanima?

Aviv,

a veš, če me ne bi moški opozorili, kao kakšna si (nekej so pisal o kužkih…) ne bi imela pojma ha ha…..ker nimam časa (no, mam srečo, tele dni), da bi prebrala vse tvoje (saj veš) dooooooollllllgggggggeeeeeeeee zgodbice. Pa kaj potem, ne de?

Resno dvomim, da bi nehala pisat, ha ha, mam prov?

Da imaš domišljijo si dokazala, je tako? In večina jih je navdušena nad njo. Torej….briga te, piši dalje, ha ha!

Bolj me skrbi, kaj bo, ko pride (uf kmalu) april, ko se vrne tvoj dragi!!!! Te pa ne bo več toliko tukaj al kaj? In potem se bo kdo pod noskom obrisal, ko bo iskal čudovite rajclih besede, ki so ga vsak dan spravljale na misel, kako bi jo….oh, pof. !!!! In potem bodo morali za zadovoljitev svoje drage uporabiti kar svojo, domišljijo mislim.

pozdrav!

ps: vreden greha??? Ne verjamem, dokler ne vidim! ha ha!

Zakaj užaljenost, aviv? Samo komentirali smo vse kar pišeš in vsi smo si edini v tem, da hočeš biti zvesta. In to je lepo. Pa kljub temu, da čutimo tvoje spolne sanje in vsem nam so všeč.
Zanimanje moških do tebe je jasno in popolnoma normalno. Bi se bolje počutila, če te nihče še pogledati ne bi hotel? Dvomim! To bi dokazovalo, da nisi tako čedna in zanimiva punca. Marsikatera bi si obliznila prste če bi moški gledali za njo, jo škilili na delovnem mestu! Tebi ne ugaja? To ne verjamem!
LP!

eh meni ne grepš na živce
bi pa rad da mi greš na *****-osebno in zares tako počasi nasloniš svojo luknjico na mojega trdega potrebnega dolgega debelega kurca in se nasadiš nanj uuuuuuuuaaaaaaaaaaaaaaa in počasi pa spet gor da tvoja globina začuti spet nekaj dobrega v sebi in se ***** posolzi od potrebe in norega užitka.pa spet s enasadiš do konca in pričneš mešati mmmmmmmm

Upam, da te nisem užalil, saj sem že rekel, da je res lepo brati tvoje fantazije, ki so res nekaj posebnega:-). Sam mal me je zbodlo, ker res tolikokrat omenjaš, da si in boš zvesta. Si tolikokrat že omenila, da to verjetno ve že vsak tukaj gor. Samo super je, če boš. Hotel sem samo povdarit, da me včasih zmoti, ker so eni tako 1000{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} prepričani v to. A se ti npr. nikakor ne zdi mogoče, da bi se lahko nekega dne zaljubila v nekoga drugega (dobro, če boš delala v tej smeri, da boš cele dneve doma in sploh nikogar spoznala, še razumem), drugače pa ne vem??? Jaz vedno dopuščam možnost, da se kaj zgodi, kar sploh ne pričakuješ in celo nočeš, pa ne mislim samo pri odnosih.
p.s.: To je samo moje mnenje

Ej, aviv, z župnikom ga pa ne srat – ga bo še kap zadela, če mu ti svoje sanjarije v spovednici poveš!!! Raje kar nam povej, saj veš, kaki smo….. radi preberemo, pokomentiramo, te nahrulimo ali pohvalimo, v bistvu pa vsi s tabo držimo!
Saj bo, še malo, pa pride….

Onega temnolasega pa zmešaj, da mu bo slina kapljala na tla….. do aprila bo lih pečen, potem pa mu hrbet obrni in se vrži svojemu v objem!!!

Sem brala, da si me pogrešal! Lepo, lepo…. Zakaj pa? Mislim, kaj sem pa tako pametnega rekla, da si si me zapomnil???

menda da maš dobro *****, kaj pa naj bi ga druzga na tebi zanimalo?

Nč tacga, ti že veš za kaj se gre;-))), pogrešal sem te tu gor, ker je čist druga fora;-)

kao kakšna sem? pa nekej o kužkih??? halo?! to mi je pa čist mimo, če se kdo tako počuti, je to njegov problem; jaz tako nikogar ne obravnavam.

No, se strinjam, lahko se zgodi, da se bom zaljubila. In ni mal treba, sodelavec mi je predstavil enega kolega, ki sem mu všeč, čeprav je tip bolj žurer in ne bi blo nič resnega, ampak ni pa treba velik. In tud on mi je zanimiv, kot sem rekla, je hudo čeden. Ampak v čem je štos? V tem, da če bi imela fanta tu in bi se potešila z njim, me ne bi drug zanimal; saj ne zanikam, da me ne zanimajo, me, ampak predvsem v seksualnem smislu, ker tega nimam. Ja, ja, preden jih spet slišim, :), sama sem tako izbrala in to dobro vem. In še enkrat čist po pravici in iskreno povedano, ko me stisne močna telesna želja po seksu, takrat tud jaz ‘pritisnem’ tukej gor in mi odleže. Stisne me pa tud zato, ker se mojega ‘stanja’ zaveda moj sodelavec in me namerno provocira oziroma rajca, pol mi pa še kolege svoje okrog vlači, pa me kličejo, ker jim je dal mojo telefonsko, tale o katerem pišem zgoraj, je ful čeden, zanimiv in pol mi je pa težko se upirat – čeprav nočem, amapak je ‘zanikovanje’ včasih kar hudo.

Hvala za nasvet, ampak tega ne znam in mi ni. Sploh pa, ker se tudi sebe bojim, tip mi je všeč in je zlo mal vprašanja, če bi se znala sama ustavit in kje. A razumeš? Pol se pa raje nič ne grem in se ga izogibam. Je pa res lušten, pa še tako uglajeno vedenje ima, ni gobezdač, mal spominja na tipa stare šole, je samozavesten, v pogovoru te gleda naravnost v oči, je izredno spoštljiv in kao nedolžen – sredi pogovora me je kar direkt vprašal nekaj zelo intimnega na zelo umazan način, da je me je kar vrglo. Nekako v smislu KIR-a, ki je rekel, da bi svojo damo peljal na gala večerjo, fensi šmensi, pol bi ji pa sred večerje rekel, da bi jo fu*al kot prasico. Halo? Kaj je pa zdej to? In če si take sorte, ti tip postane zanimiv. Ne, ne, s tem se ne grem igric, je prenevarno.

Haha, aviv, spet si v formi in to je lepo.
Saj bi ti tudi jaz kar med večerjo: Daj mi že enkrat tisto tvojo krasno pizdico, da se poigram z njo”! Saj veš – grdo pišem in še bolj grdo govorim, k…., pa lepo vedenje! Samo jih zaradi tega včasih slišim, sploh doma. Rabil bi eno tako kot si ti, zgleda, samo ti ga ne bi prevarala, ne?

Saj te nič ne obsojam, kakor si zdaj napisala mi je veliko bolj človeško. No ja mal si se verjetno zafrklna, ker si dala telefonsko unmu bebcu, ki jo zdaj tala vse povprek. Pa očitno si se mu morala tud izpovedat, ker ve v kakšnem stanju si. Mi pa vseeno ni nekaj jasno, mogoče sem kaj spregledal, ampak tako življenje ti bo verjetno težko, da boš morala mesece in mesece čakat, da pride tvoj ljubi na obisk ali pa ti k njemu. Nekaj bosta morala ukrenit, ali ti k njemu ali on k tebi, ker drugače ne vidim neke lepe prihodnosti. Vprašanje koliko časa bosta še tako vztrajala. Ne vem kakšne so prepreke, da nista skupaj tam ali tu, samo, če rešitve še dolgo ni videti, potem??????? Če je ta črnolasi simpatičen in da je še po karakterju vredu, pa da bi se on še zaljubil vate sploh ne bi bilo slabo, seveda moraš prej razčistiti zadevo, ki sem jo opisal zgoraj.
Vso srečo:-)

Ja Heep, pišeš kot da se ti aviv smili! Raje spelji vodo na svoj mlin in se dogovori z njo. Jebeš usmiljenje do drugih, naredi raje kaj zase!!!

Madona, dedci, pustite aviv, kaj jo kar naprej spravljate v dilemo! Če se je odločila, da ne bo z nobenim, potem NE BO!!!
Aviv, drži se!

A lunca, predraga Štajerka namesto da bi kakšno dobro rekla za nas, ti nas nadiraš! Misliš da tebe ne bi položili in te nategnili kot prasičko?

Draga Aviv, lepo, da se znaš “znoreti” tu, bolje tu, kot kje drugje.Naj se te besede nekaterih ne dotaknejo, tukaj si, ostani, meni se dopadeš!

Vem, da bi, vem, vem…..
Se sploh ne bojim, da bi poleg tebe česa stradala!

Vprašanje kako bosta rešila s fantom, a ti bi tud še 3. leta hodila z enim, ki ga vidiš 2x na leto, pa kaj sploh lahko ustvariš skupaj???? Saj ni vse v zaljubljenosti, al kako??

Kuštra, ne moraliziraj! Sicer bomo tebe, čeprav ti drugega k. sploh ne bi vzela v roke, ne?

Misliš na murke, pa repincl, hahaha?

Pa kdo ji govori naj koga prevara, halo??? Pravim samo, da bo dolgo težko tako živela, ma itak ni važno, bo že;-)

Kaj je z vama, sta z levo nogo vstala, čisto narobe sta me razumela, to je za Aviv, ona bo ze pravilno brala, vidva pa po svoje in u napad.
Kir, povej mi kako ti naj ga tukaj vzamem v roke ali celo dam kam drugam, povej no

O.K. sem se prenaglil, sorči

New Report

Close