Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu FKK-Sava- Črnuče

FKK-Sava- Črnuče

Danes sem bil na plazi Savi, nič posebnega se ne dogaja,, drugace na Savi sem vsak dan

od 9 30 pa do 12 h bom za savo pod kitajcem. vabljena porednica ali poreden parček kjer je ona v centru pozornosti na lizanje  porednice. po dogovoru možno tudi kaj več

Danes kdo za Savo ona ali par

dejandeki136@gmail.com

Pride danes dopoldan kakšna za Savo (kitajc)

Jaz sem že tostikrat videl akcije

Prid za Savo !

Sava tenis zdajle

Sem za savo pod kitajcem.a pride kaka da ji polizem picko. Imam cepek v ritki samo resna 064 150 225

Nspacna szevilka 064 160 225

Pridi, pa ti zabijemo ošiljen kol v rito.

Odgovor na objavo uporabnika
Straža, 30.04.2025 ob 16:00

Pridi, pa ti zabijemo ošiljen kol v rito.

SPOLNO ZAVRTE VSEBE PIŠEJO RAZNE KOZLARIJE. MALO JE LJUDI KATERI NISMO KONZERVATIVNI. OSTALI PA FUKAJTE DOMA IN NE HODITE PO SAVI IN ŠPEGATE KAKE MAJO ŽENSKE JOŠKE IN PIČKICE.. DRUŽIMO SE SAMO SEXUALNE NEZAVRTI…….

Očitno so spolno zavrta samo mlada dekleta, saj jih na FKK ni.

In kaj naj tam delajo? Se nastavljajo onemu staremu kretenu, ki se vedno na plažici na desno stran naserje in drka, potem pa še skače okoli in razkazuje napol trdega kurca, kljub temu, da edino pedre na skalcah zanima?

Anonimno 8400, 01.05.2025 ob 23:14

In kaj naj tam delajo? Se nastavljajo onemu staremu kretenu, ki se vedno na plažici na desno stran naserje in drka, potem pa še skače okoli in razkazuje napol trdega kurca, kljub temu, da edino pedre na skalcah zanima?

kdo pa je to mi ga lah opišeš

Danes iscem njo ali par dejandeki136@gmail.com

Danes iscem nju sava tenis

Anonimno 2888, 02.05.2025 ob 07:33

kdo pa je to mi ga lah opišeš

Ga ne moreš zgrešiti, vedno se bolj med fkk plažo in skalami naserje. Starejši gospod z sončnimi očali, antipatičen, vedno drka mlahavega kurca. Če je tam, ga ne moreš zgrešiti, lahko samo ignoriraš.

Naj mu ga že gdo odreže.

Ali bo danes kera za Savo

Cesta na Brod za akcijo ?

Kaka bejba za Savo za avanturo tu  za Savo Cesta na Brod ?

Bi sla za Savo na fkk, pa me zanima, če imate resni fukači z liziko, kako razpoznabno gesto. Kako vas Nej spoznam!

Metka146, 06.05.2025 ob 13:31

Bi sla za Savo na fkk, pa me zanima, če imate resni fukači z liziko, kako razpoznabno gesto. Kako vas Nej spoznam!

A ti bi šla prav na plažo al kam drugam?

Če si za se lahko privat kaj zmeniva in greva skupaj

Lahko se zmeniva, samo povej kje in kdaj.. ti jo z veseljem ližem in še..

Javi se na dejandeki136@gmail.com

Anonimno 1922, 06.05.2025 ob 14:40

A ti bi šla prav na plažo al kam drugam?

Če si za se lahko privat kaj zmeniva in greva skupaj

jaz bom za savo ob 17.20 najdeš me v rdečem avtu spodaj brez z trdim, bom pod kitajcem

New Report

Close