Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu FKK-Sava- Črnuče

FKK-Sava- Črnuče

Cez dobre 45 minut bom za savo pod kitajcem.sem moski in si zelim nje da ji jo obdelam najprej z jezičkom pol pa še z fajn trdim .

Koliko si pa star?

Odgovor na objavo uporabnika
Imaš ženo?, 20.05.2025 ob 19:41

Koliko si pa star?

in zakaj te zanimajo neumnosti?

188

Pride ksn par ali punca kdaj zvecer

jutri dopoldan bom za savo,pride mogoče kakšna

Zdaj je sončno, toplo…

Se kaj dogaja danes?

Jutri za Savo kakšna za fuk, debel dolg kurac, če te ni strah pridi in ga probaj

Pridem  jutri. Pecal ne bom, ker nekatere postanejo zadirčne in kričave že na vljudni ogovor. Počakal bom, ampak ne prav dolgo, če morda kakšna spozna priložnost.

Zdravo, sem mlajši moški. Za Savo smo se cc. 3-4 krat z parom srednjih let čisto naključno. V paru ona atraktivna blondinka paž oz. Srednje dolgi lasje. Enkrat smo čisto spontano imeli malo akcije. Če se prepoznaš prepoznata piši na lumiaaleandro@gmail.com. prepoznali se bomo/bova po detajlih iz srečanja. Lp

Anonimno 4143, 27.05.2025 ob 14:02

Zdravo, sem mlajši moški. Za Savo smo se cc. 3-4 krat z parom srednjih let čisto naključno. V paru ona atraktivna blondinka paž oz. Srednje dolgi lasje. Enkrat smo čisto spontano imeli malo akcije. Če se prepoznaš prepoznata piši na lumiaaleandro@gmail.com. prepoznali se bomo/bova po detajlih iz srečanja. Lp

Nisem sicer v pretirano dobrih odnosih z njima zaradi slabih izkušenj, ampak najbrž misliš “1apar” oz. po novem “Zavrstnike” z avanture.net, sta pogosto tam bila lani in če je bila to blond milfa v roza croxiscah, avto pa srebrn terenec parkiran na večjem parkirišču blizu plaže, je to to.

Sem pod kitajcem za savo . Vabim njo ali par na sex sedaj takoj poklici ali pokličita 064 160 225

Srečanje: isaacsmit00@gmail.com

kakšna naokol ? 40/18

Jaz sem zdaj pri sotočju. Mi je dolgčas,  žive duše ni, vreme toplo in voda vabi… Bi se mi kdo pridružil🤔

Ne vem, zakaj na objavah skoz isto uro izpisuje, zdej je dejansko 17:18, pa še ni enga korenjaka 🤔

Pusti kontakt

Nikita447, 31.05.2025 ob 17:01

Jaz sem zdaj pri sotočju. Mi je dolgčas,  žive duše ni, vreme toplo in voda vabi… Bi se mi kdo pridružil🤔

jaz sem bil zadnjič ko si objavila pa te ni bilo.

Obstajajo tudi drugi kraji

031 314 870

Čav,kje je to sotočje

Tam, kjer se izliva Gameljščica v Savo. Čez reko pa so neke lope, kje se zadržuje neka motoristična satanska sekta.

Danes polizem punci,gospe ali dami pickico vrhunsko.pridem kamorkoli ,samo da je resno.moj resen kontakt 064 160 225 pridem tudi ma dom ali po želji

Anonimno 4080, 03.06.2025 ob 11:53

Danes polizem punci,gospe ali dami pickico vrhunsko.pridem kamorkoli ,samo da je resno.moj resen kontakt 064 160 225 pridem tudi ma dom ali po želji

JA ni pogumne ki si dejansko želi met polizano fenomenalno

Anonimno 4080, 03.06.2025 ob 14:42

JA ni pogumne ki si dejansko želi met polizano fenomenalno

SEm sedaj za savo na fkk plazi tako da ce je kaka ki si upa je dobrodosla

New Report

Close