Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu FKK-Sava- Črnuče

FKK-Sava- Črnuče

Jajca so polna, razneslo jih bo, če jih kdo ne pofafa.

Berem o FKK Sava, malo sem pogledal in ostal brez navdiha. Lepša romantika bi bila v obliki ogleda pokrajine s kolesa, z odmaknjene ceste brez prometa, ko je vzporedna vožnja nemotena, da se lahko pogovarjava, ustaviva v kakšni senci pod drevesom, idilično. Dirkanje ni primerno saj se ne spodobi pri mojih letih, enako nadlegovanje, pogovor naj bi bil odkrit vsakdanji o čemerkoli. Želim žensko družbo, jutri, v soboto in morda še v prihodnjih dneh, če ti bo všeč. Krenila bi iz Ljubljane ali okolice, še v hladu. Sporočiš lahko na ime Eska ne Facebooku. Lahko pa tudi drugače, po tvoji izbiri.

Iscem njo ali par danes za Savo dejandeki136@gmail.com

045131578

Živjo boz danes tam okol 16h

dejandeki136@gmail.com za njo ali par za Savo

Bom tam

A se splača prit v Lj  za Savo, se kaj dogaja?

javi se na dejandeki136@gmail.com

Res čakaš

Kam naj pridem? Na sotočju nikoli ni nič…

Pri tenisu ali na strani fkk javi se na mail

Kako te prepoznam, deki?

Ce si za to,da bi sla jutri se lahko zmenimo,?

Javi se na mail

Odgovor na objavo uporabnika
Nikita447, 21.06.2025 ob 16:17

A se splača prit v Lj  za Savo, se kaj dogaja?

javi se mi na mejl pa ti javim točno lokacijo kje se dejansko dogaja

milangabro, 21.06.2025 ob 21:55

javi se mi na mejl pa ti javim točno lokacijo kje se dejansko dogaja

milangabro@gmail.com

zivjo,

ime mi je tinkara stara sem 20 let

iscem starejse moske/pare za zabavo ob savi.

email:  oradela.gov@gmail.com

Par on starejši ona mlajša, komot se zmenimo.

A kaj dogaja danes

Javita se na dejandeki136@gmail.com

Anonimno 9010Men, 20.06.2025 ob 20:26

Berem o FKK Sava, malo sem pogledal in ostal brez navdiha. Lepša romantika bi bila v obliki ogleda pokrajine s kolesa, z odmaknjene ceste brez prometa, ko je vzporedna vožnja nemotena, da se lahko pogovarjava, ustaviva v kakšni senci pod drevesom, idilično. Dirkanje ni primerno saj se ne spodobi pri mojih letih, enako nadlegovanje, pogovor naj bi bil odkrit vsakdanji o čemerkoli. Želim žensko družbo, jutri, v soboto in morda še v prihodnjih dneh, če ti bo všeč. Krenila bi iz Ljubljane ali okolice, še v hladu. Sporočiš lahko na ime Eska ne Facebooku. Lahko pa tudi drugače, po tvoji izbiri.

Jaz prešvicanih, limastih kosmatih smrdečih jajc ne maram, se mi gabijo. Tko  da, je še vedno bolje za savo.

Tvoje razmišljanje je lahko napačno, ker motiti se je človeško. Eni spoznajo in končajo prej, drugi kasneje.

Katera za, da ji jo ližem do konca…

Bo kakšna okol 16h?

New Report

Close