Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu FKK-Sava- Črnuče

FKK-Sava- Črnuče

Zdravo , nec se nedoga za savo ,,vcasi je nekaj blo vecinoma gej obiskovalci in kaksan par ampak tko na izi varijanti nec posebnega …od lani do zdele nec ,,bliz živim in sam veckrat na sprehodu in hvala bogu ni vec tega

Ona ali par za Savo danes

takole

naj povem dokaj intezivno sem nekaj časa redno hodil za savo. ugotovil sem ,da se ne dogaja popolnoma skoraj nič,razen če nisi domenjen v naprej. kar se pa tiče spontanega oziroma kaj podobnega pa za savo ni več. tako da je obiskovanje save zvečer popoln nesmisel. pa še tujci imigranti so prepravili  od fkk plaže pa vse do ribiškega doma.

Hojla,

Bo v pete kdo kje na kakšni plaži od 12:00-15:00. Kje se nahaja fkk plaža za vse. Se še kej dodaka?

V petek 27.6.25 od 12:00-16:00 nudist sončanje in še kaj…

Kje je najbolje za te igre. Pri kitajcu, tenis igriscu.

jutri 26.6 dopoldne vabim njo da ji poližem pičko do orgazma. za savo bom od 8h do 12hh. najdeš me v bližini fkk plaže . imam blazino za na plažo modre barve. lahko pa me pokličeš na 064 160 225 pa ti povem točno lokacijo. ližem noro dobr to moraš sprobat

Hojlaaa,

Po kateri poti se pride do fkk plaže? Mislim na katerem placu boš. Ker jaz osebno ne poznam teh krajev nisem od tam.

Odgovor na objavo uporabnika
milangabro, 25.06.2025 ob 21:43

jutri 26.6 dopoldne vabim njo da ji poližem pičko do orgazma. za savo bom od 8h do 12hh. najdeš me v bližini fkk plaže . imam blazino za na plažo modre barve. lahko pa me pokličeš na 064 160 225 pa ti povem točno lokacijo. ližem noro dobr to moraš sprobat

SEm na lokaciji a je kaka pogumna 064 160 225

milangabro, 26.06.2025 ob 08:45

SEm na lokaciji a je kaka pogumna 064 160 225

Upošteval sem mnenje ene aktivne in se z avtom zapeljal na ta teren. Nobene radosti in še prav se  mi je zdelo, ko sem doma na škatli kondomov opazil, da je rok uporabe potekel.

Je mogoče kdo za savne

Je mogoce kak par ali ona za Savo danes dejandeki136@gmail.com

Bled bolje

Bled? Ja kje pa na Bledu ?

Sem ti poslal na gmail

Kje je pa kaj potrebna 161

Potrebna bbw, 16.10.2024 ob 19:07

Bo jutri dopoldan kdo za savo in bi lizal picko? Pisi na potrebna161@gmail.com in se zmenimo.

Potrebna161 poglej na mail

To te en peder heca.

Tod, 02.07.2025 ob 20:51

To te en peder heca.

vam res ni nič jasno ZA SAVO SE NE DOGAJA POPOLNOMA NIČ. VSE SAME NEBULOZE VSE PREVERJENO VEČKRAT

Sem za savo pride kak par ali ona na sex  064 160 225

Anonimno 2888, 03.07.2025 ob 16:51

vam res ni nič jasno ZA SAVO SE NE DOGAJA POPOLNOMA NIČ. VSE SAME NEBULOZE VSE PREVERJENO VEČKRAT

… se dogaja, se.

Kdaj?

Sedaj, na Tenis placu. Notri v grmovju.

Se najde kaksna teta ki se rada sonci in je nagajiva na gorenskem koncu?

kurac stoji si vroče mokre pičke želi , si potrebna ti ? pa javi se mi. Sem za savo pod kitajcem črnuče 064 160 225

Danes za Savo iscem par ali njo

dejandeki136@gmail.com

New Report

Close