Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek fočkam se….

fočkam se….

Pozdravljen in predvsem zelo dobrodosel na Tjavendanu.. Imam obcutek , da zelo sodis med nas… Veckrat se oglasi..

Ljubezen je drugo sonce, ježek

Haha ježek moj…muca ma previsokega…Ma brez kofeta je muca njente.Ma ne res je ena taka lepa razvada moja,k jo ne dam za noben denar.Ma veš ni tko močen kofetek je pa velika šalica in en mal mleka mora bit.pa sladka obvezno..mmmmmmmm
Nč bat..muca bo živa dokler bo kofetek imela.Hihihi

Hmm a se bomo kej lupčkali.aa ježek a čva nekej novega pogruntat…??!!!

kO SMO PRIPRAVLJENI STOPITI V NEZNANO, V POLJE VSEH MOŽNOSTI, SE PREPUSTIMO USTVARJALNEMU DUHU, KI VODI PLES VESOLJA...

OOO a mi verjameš vse se da sam če se hoče….a misliš da vse ženske uživamo ko kuhamo pa peremo pa likamo?Pa vseen vse te stvari počnemo ker enostavno je vse to potrebno….tako je živlenje…

kO SMO PRIPRAVLJENI STOPITI V NEZNANO, V POLJE VSEH MOŽNOSTI, SE PREPUSTIMO USTVARJALNEMU DUHU, KI VODI PLES VESOLJA...

Jezek ima tud uradno previsokega, tlak seveda , da ne bo kasne pomote.. Uradno zato, ker mu pumpa zacne bolj delat, ko vidi belo haljo.. Nedavno mi je zdravnica namerla 150/110. Zdaj si tlak merim, doma ker sem dobil tisto knjizico; VSAK ODVECNI KILOGRAM JE KILOGRAM ODVEC.. Doma ima glih ta prav tlak.. okrog 130/85, kar dohtarji se tolerirajo.. kofetek pa samo v sluzbi, doma izjemoma, raje kaksen kozarcek rujnega, hehe..

Ves muca, ko si ti odsla, je tud lupckanje prek foruma nekam zamrlo, da o drenju ne govorim… Joj, kako si se vcasih znala dret, hehe… Hmmmmmmmmmmm, a mislis da lupckanje kaj znizuje tlak, ali deluje kot kofetek..?

tvoj pozdrav me mal mede… jaz bi rekel, da ce imata vkup srce in duso, potem si z mozgani ne delata problemov..

Ljubezen je drugo sonce, ježek

:)))))))
Nočko !

In zajček te je šele sedaj našel tuki. So mi piškotki podivljali, pa nimam kontrole nad prebranim. Bom jutri popravila.
Hja, Jani saj res, zdaj sva pa že ničkolikokrat ugotovila, da ima zajček včasih pa le prav :)))

cmoka, cmoka, tralala, nočnega :)))))))))))))))))))))))

He, he tuki si tudi Jani :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
kolk te jaz rada srečam :))))

kar si napisal, vem da je res. Toliko te sedaj že poznam .

cmoka, pižamastega :))

:))))))))))))))))))

sobota je bila , ja :)))) samo, da sva od takrat do danes miljonkrat večja prijatelja, pa ne zaradi mesa :)))))))))
in jaz res nisem kr en zajček….seveda ne…..:))))))))))))))))))))))))

Ps. kadar ne boš vedel kaj, ne kod ne kam, niti kako, zajček je tuki :))

ja….midva se ful štekava :)))

cmoka, no !

zajček miži :))))))))))))))))))))))

O ti moj ježek..heheh midva bi že pocajtala drug drugega,da bi nama pumpa delala ko treba….

Lej srce moje,kadar zagledaš belo haljo,si predstavljaj da je ta oseba,ki jo nosi nekje v napol podrtem sekretu-na štrbunk…predstavljej si jo,kako se matra heheh pa ji negre in negre…in se muči in muči da bi se “pokakala” seveda,kaj mencam,da se ve seveda….Ker vem da ti domišlija dela tako kot treba,pri tem orisu ne bo težav….Tlak bo normalen in ni hudič tudi tistega strahu ne bo nič več,kajti znotraj ga itak nič ni…. okol njega pa magla….in o slabem daleč naokoli,njente…….. IN če si ti pri vsem te mojem branju ne zariše nasmešek na obrazu..potem,potem sm eno figo tista prava muca….
Ta recept deluje povsod in kjerkoli… edino kar je treba pazit je to,da se skoncentriraš,ko maginiraš in uspeh je tu….wc pa imajo tudi v vsaki ordinaciji…hihihihihihi
Ježek šalo na stran…to sem napisala samo zato,ker si upam rečt da si fejst moj moj(zajček,pa itak tega nebo nč bral….)….in da boš to tudi ostal…kajti brez tebe in tvojega bremzanja bi bila jest že nevem kje v ograji!!!! JEŽEK…….******+++++*****§§§§§****§§§§§****a smo al nismo?

Viš zajček, včasih mi rata presenetiti :)))))))))) sme povsod al pa nikjer :))))))

ja… jebenti živlene muca :))))))))))))))) dobro jutro!!!!

He he he Na *********nč ni okužen…

Ja, ponavadi si, kadar te zajček rabi :)))))))))) in to je lepo :))

Seveda bo zajček bral, še posebej sem pozorna nate :))
Bom že jaz ježku pritisk uredila, hvala muca ***:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))9

aja sm mislila..heheh sem mislila sej mu ga lahko obe poštimava,bo bolj ziher!! A ne ježek!
Nak že čutim da sem ga oplela..hahahahah

Kaj če bi res obe poskusile, bo ježek kot nov :)))))))))))))))))))))))))

Sam če mi dovoliš…hihihi jaja čist nov prerojen bo! AHA!!
Sej tisto najin grif pa tkole prav prijem..boš vidla vrsta bo!
Joj zdejle sem se na Barbi spomnila..uh pogrešam jo! Le kje je!!
Pa tistega črnega vrageca,če nau koj pršu se mi bo zmedlo…pa naj kdo reče kar če! Me ne briga..rečem kar mislim in to je sveta resnica!!!
Pa naj bere tud tist-a-i…….hahaha sej veš kaj mislim a ne?

jutrček, dobri den, teden…..
sam pofočkam se, pocmakam pa prletim naokol čim bom žiher:)))
en sončen dan pošiljam v gmajno

Tko ja, kar na dan z besedo in odločnostjo. Ta črni vrag menda ni daleč, zader se bo kuj vse vkup letel :))))))))))))))))))

New Report

Close