Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Hčerka zanosila z luzerjem

Hčerka zanosila z luzerjem

kaj naj, ja reči nekomu ,naj te prebuta, ker si zvišena krava.

Verjetno ste bogatašeki  in sedaj panika, ko je nekdo napumpal njihovo 20 letnico in ni bogataš.

Ja ,mogoče bo boljše, če tvoja hčerka splavi, da ne bo imel otrok pozneje  take zafustrirane babice ,ki ga ne bi maral, ker oče otroka ni po standardih tašče in tasta. Ali pa se bo partner tvoje hčerke potem znebil njenih nadležnih in snobovskih staršev. Mogoče ,če bo splavila tvoja hčerka ,pa se razide z nejnim, bo on tisti srečnež, ker se je znebil tašče zmaja.

Ja mame  kot je avtorice kaj naj sanjajo o bogatih zetih ,he,he in ni čudno,da je toliko mladih pleh pičk ob takih starših!

kaj naj, ja reči nekomu ,naj te prebuta, ker si zvišena krava.

Verjetno ste bogatašeki  in sedaj panika, ko je nekdo napumpal njihovo 20 letnico in ni bogataš.

Ja ,mogoče bo boljše, če tvoja hčerka splavi, da ne bo imel otrok pozneje  take zafustrirane babice ,ki ga ne bi maral, ker oče otroka ni po standardih tašče in tasta. Ali pa se bo partner tvoje hčerke potem znebil njenih nadležnih in snobovskih staršev. Mogoče ,če bo splavila tvoja hčerka ,pa se razide z njenim, bo on tisti srečnež, ker se je znebil tašče zmaja.

Ja mame  kot je avtorice kaj naj sanjajo o bogatih zetih ,he,he in ni čudno,da je toliko mladih pleh pičk ob takih starših!

Mislim ,da bo omenjen fant od avtoričine hčerke, kar srečen ,ko se bo razšel z avtoričino hčerko in bo tudi boljše.

Kdo bi imel tako zvišeno pizdo za taščo!!! Ubogi vsak naslednji hčerkin partner!! Ja ,če bo prinesel domov milijone, ga bo seveda gospa mama lepo sprejela.

Ob taki mami kot je kaj naj, če  otroka obdrži ali ne, se bo tvoja hčerka ,če ni umsko zaostala, verjetno vse kot prej oddaljila ,ali pa pristala v kakšni ustanovi za psihično bolne, ali celo hujše- storila samomor azaradi uničenega življenja ,ker je poslušala vselej svojo mamo.

Raje eden vec kot eden manj v druzini! Sem prepricana, da se boste vnuka veselili. Fant sploh ne igra velike vloge(se), ce je punca ok vzgojena in razsodna, bo splavala in ji bo kmalu jasno. Ni prva ne zadnja, ki bo pri 21 mami. Raje prezgodaj kot prepozno.

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimno 10899, 02.08.2022 ob 16:23

Raje eden vec kot eden manj v druzini! Sem prepricana, da se boste vnuka veselili. Fant sploh ne igra velike vloge(se), ce je punca ok vzgojena in razsodna, bo splavala in ji bo kmalu jasno. Ni prva ne zadnja, ki bo pri 21 mami. Raje prezgodaj kot prepozno.

Punca ok vzgojena? Hahaha.. Če bi bila ok vzgojena, bi vedela, da se je v življenju treba borit in bi bila primerno samostojna – beri: Bi vedela, da z luzerjem pač ne bo imela dobrega življenja.

Tale zgodba “zanosila z luzerjem” je tipična življenjska zgodba razvajenih hčera.

Njena starša lahko samo upata, da bo prišla k pameti, sicer bo cel kup otrok in cel kup očetov teh otrok. 😉

Nevem zakaj sploh uporabljate kondome jaz s svojo parnetico ze par let brez pa ga pac prej ven potegnem pa se ni zanosla, dobene konteacepcije nič.

Naj uganem ena fina gospa ,ki želi, da njena razvajena hčerka vlovi bogataša, da bota lahko tudi ata in mama lepo živela, ter, da bo skakal kot tašča in tast želita. Da se bo lahko >>gospa

Moja starša sta 40 let zdržala v zakonu, mama je žal pred 5 letimi umrla in zanimivo, da sta moja stara starša  (starša od mame)  pred več kot 40 leti tudi tako jamrala glede mojega očeta kot avtorka . Nasprotovala sta poroki, češ, da moj oče ni za mamo in niti na poroko nista prišla. Moja mama je tudi zanosila z mojim bratom pri 20.

Ja moja ata in mama sta imela redno službo in dom ,ki sta si ga sama ustvarila. Mami nič ni manjkalo. Nama z bratom pa tudi ne. Pa nismo bogataši.

Saj potem 2 leti po poroki mojih staršev ,sta tudi mama in ata  po mamini strani začela spet govoriti z mojim dvema staršema in tudi naju z bratom sta pogosto obiskovala.

načeloma, 25.07.2022 ob 12:09

Punca je stara 20 let. Visoko izobražena. Splav bi lahko šla delat, brez da vaju sploh vpleta. To, da je prišla do vaju pomeni, da globoko v sebi ni prepričana v splav. Če jo prepričata v splav, vesta kot starša bolje kot mi tukaj, kaj bo to pustilo na njeni duši oz psihi.

Točno tako, bravo.

Mi je čudno, da doslej tega še nobena mati ni izpostavila.

Tega, te izgube se preboleti ne da.

Sicer si pa bodoča mati ne želi splaviti, drugače te teme ne bi bilo.

Do staršev je prišla, ker jo zanima, koliko podpore staršev lahko pričakuje kot mada mati študentka.

O, da mi je bilo imeti  današnjo pamet in izkušnje.

Ali doktorat ali pa vodovodarstvo, še lepše pečarstvo.

Še niste pogruntali, da izobrazba nima veze z dejansko pametjo? Pa pred nosom imate dokaz – take dobre ocene in faks pa punca očitno ni nič kaj pametnejša od tegale “luzerja”.

Otrok je božji dar! In sram naj vas bo, da sploh pomislte, da bi ubili svojega lastnega vnuka. To je vaša kri in vaš rod. Pomagajte mladim staršem po najboljših močeh in vse dobro!

Preberi si kdo so strupeni starsi ti si ocitna ena izmed njih…namesto da bi bila za suport podporo je glih kontra…verjetno si imela ti sama tak lajf  pa zdaj svoje neizpolnjene sanje dajes nanjo pusti jo naj zivi kot sama hoce je povnoletna in ve kaj hoce .. raje bodi v oporo kot pa da jo spodpijas…ti si ena izmed preambicioznih starsev….preberei si strupeni starsi ,drama je biti otrok,upor telesa ,druzine in kako v njih preziveti….

Svojemu otroku pač nočeš naprtit nekoga, ki nima vsaj srednje šole. To pomeni, da ni sposoben niti malo samodiscipline. Stalno dela neka priložnostna dela, na črno ali je na socialni in lenari doma. Kako bo nekdo, ki nima srednje šole, z nekom, ki bo diplomiral?

Silita jo v splav. A se zavedata, da vam bo celo življenje očitala umor? In to ne enega neznanca. Lastnega otroka in vnuka. Izgubila bi jo za vedno.
Ni ne prva in ne zadnja, ki ima pri 21 otroka.

Splav narediti. Otrok bo luzer po ocetu.

Zena1, 04.08.2022 ob 08:24

Splav narediti. Otrok bo luzer po ocetu.

Prekleta morilka! Ti kar splavi samo sebe.

Sorrento, 02.08.2022 ob 17:57

Otrok je božji dar! In sram naj vas bo, da sploh pomislte, da bi ubili svojega lastnega vnuka. To je vaša kri in vaš rod. Pomagajte mladim staršem po najboljših močeh in vse dobro!

Tvoje teze so v neskladju s, če se ne motim civilnim, pravom, ki ne fetusa ne embrija ne tretira kot osebka s pravno subjektiviteto.

Že rimsko pravo je varovalo pravice zarodka z določilom, da je tudi oseba, ki je še v fazi zarodka, enakopraven dedič po očetu, po mami pa itak.

Sorrento, 04.08.2022 ob 12:57

Že rimsko pravo je varovalo pravice zarodka z določilom, da je tudi oseba, ki je še v fazi zarodka, enakopraven dedič po očetu, po mami pa itak.

Ne zavajaj, rimsko pravo zarodek obravnava kot enakopravnega dediča, v kolikor se le-ta rodi živ. Status fizične osebe namreč pridobi šele z rojstvom, ko fetus ni več vezan na telo nosečnice.

Bo potrebno poseči še po malce resnejši literaturi.

Mimogrede nikjer nisem zasledil veljavnosti rimskega prava v Sloveniji.

Rimsko pravo je podlaga za vso civilno pravo zahodne civilizacije. Določene rešitve pa so seveda stvar ideologije.

Ko so evropske države še večinsko sledile krščanskemu nauku, je bil splav seveda prepovedan. Zdaj pa itak gre vse nazdol, moralno propadamo in biološko izumiramo.

Ekonomsko gledano pa je tako, da histerične feministke in sodomisti pričakujejo pokojnine od otrok, ki jih nimajo.

Sorrento, 04.08.2022 ob 14:50

Rimsko pravo je podlaga za vso civilno pravo zahodne civilizacije. Določene rešitve pa so seveda stvar ideologije.

Ko so evropske države še večinsko sledile krščanskemu nauku, je bil splav seveda prepovedan. Zdaj pa itak gre vse nazdol, moralno propadamo in biološko izumiramo.

Ekonomsko gledano pa je tako, da histerične feministke in sodomisti pričakujejo pokojnine od otrok, ki jih nimajo.

Vsebina rimskega prava res da podlaga, a vseeno je v pravnem prometu znotraj RS brezpredmetna, pred sodiščem se namreč nanjo ne gre sklicevati.

Kar zadeva moralni prepad, pa v izogib licemerstvu raje dopiši še kaj o pojavih tega “fenomena” tekom zgodovine. Katera izmed organizacij je v preteklosti denimo emancipirane ženske obtoževala čarovništva?

Dobro napisano.

L. Morningstar, 04.08.2022 ob 15:43

Vsebina rimskega prava res da podlaga, a vseeno je v pravnem prometu znotraj RS brezpredmetna, pred sodiščem se namreč nanjo ne gre sklicevati.

Kar zadeva moralni prepad, pa v izogib licemerstvu raje dopiši še kaj o pojavih tega “fenomena” tekom zgodovine. Katera izmed organizacij je v preteklosti denimo emancipirane ženske obtoževala čarovništva?

Bom jaz povedal. Usrana katoliška cerkev! Ki je zlo številka 1, ki je hodilo po svetu. Hujše od nacizma.

Kokoši 👾👾👾👾👾👾, 05.08.2022 ob 17:56

Bom jaz povedal. Usrana katoliška cerkev! Ki je zlo številka 1, ki je hodilo po svetu. Hujše od nacizma.

Obstajajo še danes. Ko jih boš dobil na glavo lahko pametuješ.

kaj naj, 25.07.2022 ob 10:00

Hči, 20 let, pred par dnevi je povedala, da je naredila test in je noseča, da jima je kondom počil. S tipom je kakih 9 mesecev, ona študira, 1. letnik, ima še dva izpita do konca, težak faks, ampak je delala vsa ta leta, da je prišla not. Odkar je z njim, je zelo popustila. Tip je star 22, videli smo ga nekajkrat in ni naredil pozitivnega vtisa. Gimnazije ni končal, baje nekaj priložnostno dela vsake kvarte enkrat, drugače pa dobiva žepnino od mame. Nobenih ciljev v življenju. Sem upala, da se ga bo naveličala, videla, da nista za skupaj. Zdaj pa tole, hči živi še doma, on pa pri svojih, vsake toliko se vidita, on pri nas še ni prespal, ona pri njem je.

Zdaj nekaj cinca, on baje bi imel otroka, jaz in mož sva striktno za splav, dokler ni toliko samostojna, da otroka dejansko lahko ima. Mož robanti, da jo bo vrgel iz bajte, če se odloči za otroka. Naj gre k njemu (živijo v trosobnem stanovanju), njegova starejša sestra se je odselila, on živi z mamo in očetom. Mi imamo sicer hišo, ampak res mi ne pade na pamet, da bi se zdaj on vselil k nam oz. če bi obdržala otroka, da bi hodil sem, najbrž prespal itd.

Hčero bi rada spravila k pameti, tip ni zanjo. Saj če bi imela okej tipa, ne rečem. Bi stisnili zobe, se nekako zmenili in preživeli, ampak tole bo katastrofa, če se odloči za otroka.

Kaj bi vi naredili? Če bo hotela roditi, kaj naj, čisto sem že na koncu z živci, sem 50+ in se mi res ne ljubi z dojenčki se ukvarjat, kar bi najbrž se, če bi hčera bila pri nas z otrokom in študirala dalje. Starejša hči se je že odselila, ima svojo družino, uživam tu in tam, ko pripelje oba vnuka, ampak tu in tam in to je to. Pomagajte z nasveti.

povej hčeri zelo jasno, da si ji pripravljena pomagat do določene mere, pazit na otroka do določene mere, ampak ne boš sedaj, ta trenutek, ti negovala njenega otroka. Če se zanj odloči, bo morala delat in zanj tudi skrbet, fant pa tudi in bo čas, da si tudi začneta iskat stanovanje, da bodo lahko kot družina živeli.

skratka hčer postavite pred dejstvo, da je to njen otrok ne vaš in da se ji bo življenej spremenilo.

New Report

Close