Hčerka zanosila z luzerjem
Nikakor ji ne dajaj nasvetova, ali naj otroka obdrži ali ne. To je lahko samo njena/njuna odločitev. Nikar ne posegaj v njeno življenje na tak način.
In če, se odloči/-ta, da bosta otroka obdržala – naj gresta v študentski dom za družine (ona je študentka, to bi mogla iti čez). Tam bo dobila potreben suport in na “svojem” bosta. Vsaj za čas študija. Ti pa jima lahko ponudiš občasno varstvo – ker ne bosta v isti hiši z vama, bo to čisto druga zgodba, kot če bi si hišo delili.
Jaz bi ji sicer ponudila tudi, da lahko z otrokom živita v vaši hiši, prinese pa to s seboj en kup tveganj, za katere morata sama premisliti, ali sta jih pripravljena sprejeti.
Skratka, ona naj premisli o svojih odločitvah, vidva pa o vajinih.
Če se odloči, da bo otroka obdržala, je bolje, da ostane pri vas. Otrok ni nič kriv in tako boste vsaj vedeli, da bo za njega poskrbljeno tako kot je treba. Glede na opis, s fantom ne bo zelo dolgo skupaj ne glede na otroka, toliko realni verjetno ste. Otrok bo praktično brez očeta, hčerka je še napol otrok (ja tako pač je, mularija je pri 20 v glavi še precej nedorasla ne glede na to kako so pridni v šoli, na šihtu in oh in sploh) in bo študirala. Za otroka pa bo treba poskrbeti. Oče tega v nobenem primeru ne bo sposoben. Hčerki pa pomagajte, ampak ji ne odnašajte riti. Težka bo in s posledicami bo pač mogla živet celo življenje, a ne bo ne prva ne edina.
Je pa za vašo situacijo definitvno najbolje, da naredi splav.
Ajda4000, 12.07.2024 ob 16:34
Pizdo ,ste ene zahtevne tašče in zahtevni tasti.
Ja tip je takoj >>zguba
Ne, tip je zguba, ker se mu ne ljubi delat niti šolat. Kaj ni jasno? Drajsa se doma mami na kavču, zato je zguba. Mi je pa jasno, da je na SČ več kot pol socialcev, zato pa taki komentarji.
..,., 12.07.2024 ob 21:06
Avtorica, kaj je hči iz koroškega konca in v MB študira mogoče…..
Ne, je s primorskega konca in študira v LJ.
Drugače pa ja, komentarji so temu portalu primerni. Ne, nismo lovci na denar in debele denarnice, to me sploh ne briga. Pomembno je, da je človek deloven, da ga v življenju zanimajo stvari, da ne bo mešal megle, ženska naj ga pa preživlja. Tudi če bi bil avtomehanik, kaj me to briga, če je deloven in pošten in ima rad mojo hčer, super!
Ne želim pa hčeri, da bi morala preživljati sebe, otroka in partnerja, ker je partner pač prepričan, da je on predober za delo in da ga itak nihče ne razume in ceni dovolj. To je vse.
Jaz sem starejsemu mulcu povedal: vtikaj tica v picko, ko bos lahko skrbel za otroka – doma nebo nobenih jebenih frocov in zvet ne mislim froca. Ce si bos nakopal na glavo froca, brez da ga zvis, bos sel pac delat. Z zeno morava poskrbet zase na starost in spravit oba otroka do konca sole, potem se pa moja pipca zapre. Nisem js socialna ustanova do 35 leta. Pri nas je denarja dovolj, vendar pa ga je za otroke omejeno – ze tako imata vsega prevec, ampak namensko nimata vsega, sice zivet ne bosta znala ko bosta sama kruh sluzila. In letos ko je 15, je sel tudi lepo delat – imel bi, sel bi. Jebem ti mater mulc, pejt pa si zasluz, pa bos.
Lodobna realnost caka tudi tvojo hcerko – met otroka z neiozbraznim clovekon na minimalcu, je smrt za zensko. Vse bo na njej: materinstvo, fax in zasluzek (kariera). Lahko ji se tako pomaga z ahtanjem, bednik z minimalcem, pac ne more otroku dost ponudit. In potem bo hci zivela njega, otroka pa se sebe in po moznosti plcevala se vse stroske (kaj pa lahko neizobrazen luzer z minimalcem kupi in ponudi. Nic. Otrok, pa ce mu zelis dat vec kot makarone in spodne gate, prekleto stane.
Oteok je seveda njena odlocitev, ampak je prov, da ji poves kar si mislis in kaj mislis financirat (ne pozabi, da mores poskrbet za svoja stara leta, hcerka ocitno nebo mogla z luzerjem). Podobno tudi je prav, da hcerka ve, da frocovja ne mislis na stara leta poslusat. Pac je velika razlika, a pride vnuj za dva sni na obisk ali pa ga prenasas cele dneve in te zbuja, ko se majmun dere. Ce ti je prav, a po uvodnem poatu ni tako slisat. Da bos pa v lastnem domu zrtev, ker je tvojo hci picka srbela, well jaz nebi.
Moje mnenje splav, dokoncat fax, nato pa najprej stalca potem pa kravca. Ce pa za stalco ni, pa pac tudi kravce nebo. Enkrat bo morala odrastit in se odklopit od tvoje zize.
Ta tema je spet ena izmišljena, 13.07.2024 ob 00:22
- Kaj sedaj avtorica? Popoldne si pisala, da hčerka ti ni već s tem tipom, da je naredila splav in da ima novega frajerja.Sedaj pa spet nekaj drugega nakladaš.Moderatorjem je te res dolgčas tu,da si izmišljuje takšne zgodbe.
Kaj pa zdaj drugega nakladam?? Ne, hči ni več s tem tipom, pol leta po splavu ga je zapustila. Več kot eno leto je bila samska, zdaj pa je na sveže z novim fantom. V čem je problem, kaj zdaj “novega razkladam”?
Zvarek, točno tako razmišljam, kot ti!
kaj naj, 13.07.2024 ob 08:03
Kaj pa zdaj drugega nakladam?? Ne, hči ni več s tem tipom, pol leta po splavu ga je zapustila. Več kot eno leto je bila samska, zdaj pa je na sveže z novim fantom. V čem je problem, kaj zdaj “novega razkladam”?
Zvarek, točno tako razmišljam, kot ti!
Ma pusti budale. Tu je pol socialcev, ki se razjezijo, če nekdo tipom njihovega kova reče da so luzerji. Pa na živce jim gre, da se tvoja hči ni zajebala in nase navlekla luzerja, ki bi ga morala preživljati. Zato te pa zmerjajo, da ti gre samo za polno denarnico. Ker so sami luzerji, ki jih država ali pa starši preživljajo. Drugače bi jim bilo jasno, da noben starš ne bi bil zadovoljen če bi njegov otrok privlekel domov enega brezdelneža, ki povrhu še pametnjači da je delo brez veze in da noben delodajalec ni dovolj dober zanj. Ma seveda, komaj čaka normalen starš, da se mu otrok zaplete s kom takim.