Iščeva par
piši na zs mail, [email protected]
Dan danes lahko dobiš sex, pogledaš na oglase, prodajalke ljubezni – dekleta na na klic, pokličeš, plačaš, sex in greš. To ni moje področje in me ne zanima. Iščem žensko – ljubico za skupno uzivanje, žal je veliko žensk neresnih, neprijazne, neresne glede telefonskih števil, mail-ov,…. Spoznati želim RESNOOO žensko za erotiko-eros, avanturo, sex…(industrija me ne zanima) in kar nama paše, cartanje, romantika….. seveda diskretno. Predvsem pa RESNO in sproščeno in ki ve kaj hoče. Za daljši rok in večkratno dobivanje. Imam 36 let urejen, diskreten, nasmejan in RESEN iz LJ. Prosim resne in brezvezno dopisovanje v nedogled po mail-u me ne zanima! Vse ostalo se dogovoriva kako, kaj, kje in kdaj na mail-u: [email protected] ali pošli na ZS.
živjo!!
vem da je veliko pogovora na to temo..ampak jih je enostavno preveč da prebrskam vse te strani!!!
sva mlad par stara 30 in 25 let, ki si želiva popestriti spolne užitke,,,sicer je za oba prvič da bi se podala v to izkušnjo..vendar je to že dolgo želja mojega fanta..ki je vsak dan večja tudi z moje strani…
in sicer iščem punco (najbolje da se najde sama če se vidi v omenjenem) za sex v troje (mžž) po možnosti da ima že podobno izkušnjo.
pišejo naj samo resne ki bi izmenjale kontakte in po možnosti dogovorile za nepozabno izkušnjo…
pa hitro ker se mi že meša od fantazije 😀 😛
XOXO