Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Iščeva par

Iščeva par

Ce bi rada imela diskretnega za obcasna srecanja..ne oklevaj, nebo ti zal..pisi na zs za kaj vec…stajerska

Zdravo iscem zensko za obcasna srecanja na obali ali okolici ima 48 let javi se ce te zanima…..

Ojla
sm mlajsi 23 urejen diskreten in iscem zensko najrajsi kako starejso da ji popestrim dan ce ima katera rada mlajse deckote naj se javi naj pa povem da kljub letom razmisljam zrelo dost dal skozi nism eden tistih smrkavcev k ga bi sam namocili jz iscem stsrejso kateri lahko polepsam dan ali tudi veckratna srecanja pri katerih sem ji lahko pravi prijatelj tako da javite se

Ojla zanima me kako kje najti kako zensko za avanturo po netu dobim same neresne a tukaj kaksna isce prav to ma kdo izkusnje

Zanima me ce katera rada z mlajsim kak gledate na to ze kaka probala

Če je katera za just sex in nič drugega…piši na zs..100{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} diskretno

No pa smo doćakali še enega ff ki bo tu težil…..

Si zelis avanture ali skok cez plot…doma ni prave akcije..? Ni vazno ce si sama ali vezana mlada ali malo starejsa..pisi na zs..

Iscem kaksno punco za hiter diskreten fuk plac in vse ostalo zrihtam jaz nudim tudi nagradico sm 23 let star iscem pa karkoli mlado starejso ni vazno

Iščem njo diskretno lahko si vezana ne boš razočarana

diskretno masaza

eriknovak1980afnagmail.com

pošlji mi sms na zs če si interesentka izvajam diskretno

njej podarim masazo če katera želi

za diskretna druženja? zs

Želim si srečanja z poročeno žensko.

sky….dej nehi težit in fehtat, buksl na kubik

Saj je dost, če objaviš enkrat, ni treba 20x pisat, nisi edini, tukaj smo še drugi, ki tudi iščemo kakšno damo za vroče srečanje… 🙂

Lep pozdrav 🙂 sem mlad primorc v LJ v soli in iscem dekle ki se zeli prepustiti primorskemu mladenicu da jo razvaja celo noc ali pa dan. Dekle ki si zeli uzitka z neznancem ali pa se lahko predhodno spoznava in ce ti ustrezam lahko kasneje tudi kej vec pocneva 🙂 mam pa rad dolge in kratke uzitke, tiste na hitrco al pa tiste za cel vecer stiskanja 😉 lahko mi odpises, ne grizem 🙂 drugace sem 20let star, sportne postavce, temni lasje in temne oci

Žiujo!! Sm mald fant in me zanima če je kakšna iz Ljubljane tukj za prijateljstvo.. Vem da ni to ravno oglasna deska zato tisti ki bi radi pisali nepotrebne komentarje vam svetujem da bod kako drugo temo.. Hvala!

Zdravo,

Sem mlad fant star 20 let in iščem sex oz. avanturo (je tudi od nje odvisno) z starejšo žensko od 35 – 50 let.
Mam izkušnje z puncami mojih let, ampak si res želim sex, avanturo z starejšo žensko, to me mika od kdaj sem začel z sexom. Sem visok (ca 185cm), vredu postave skratka sem lušen, lep ;), če mi to ženske ne verjamete se lahko tudi po zasebnem sporočilo menimo in vam dam slike kako zgledam 🙂 prosim javite se mi 🙂 ker si to res zlo želim. Aja sem pa z okolice Maribora. Važno mi je da je ženska simpatična, da nima preveč kilogramov, če jih ima malo preveč ni problem.

Lp 🙂

Imam 50 let poročen, v zakonu pa mi primanjkuje spolnosti oz. je sploh nimam. Svojo ženo imam rad, vendar ji enostavno ni več do spolnosti, jaz pa jo zelo pogrešam in enostavno ne morem brez nje. K prostitutkam ne želim ( brez zamere, jih spoštujem in nimam popolnoma nič proti tem delu ), vendar ne želim plačevati tega da se me kdo želi, ženske pa nimam za “objekt”.
Zato želim spoznati prijateljico, po možnosti poročeno z enakimi ali podobnimi problemi, ki bi jih tako skupno rešila. Pomembna pa je fizična privlačnost, simpatičnost in diskretnost.

si porednica, z umazanimi mislimi in nimas nikoli dovolj? Rada sexas skoz, kjerkoli, kadarkoli….bi rada poiskusila se kaj novega ali drugacnega..ne sramuj se in mi pisi…sem mlad postaven,vezan..uresnicim ti vse tvoje skrite zelje in sanje..;-) nebo ti zal..lp

Hej, za vse ki uporabljate tudi facebook, ustanovljena je bila tudi FB skupina “SLO seks in erotika”, lahko se pridružite: https://www.facebook.com/groups/slo.eros/[/url]

Si naveličana vsakdana? Potrebuješ spremstvo? Ni noben zanimiv? Alora se jst mlad primorc javim za celo dnevno/večerno spremstvo! Sem mlad 20let star primorc, visok 182cm in tezek 82kg, športne atletske postavce, urejen, higieničen, izobražen,… Nudim spremstvo vsem dekletom ter damam. Trgovina, gala večerja, plesi, rojstnodnevne zabave, izleti,…? Mala malica 🙂 piši, pa se zmeniva 🙂 Lep dan še naprej!

Si naveličana vsakdana? Potrebuješ spremstvo? Ni noben zanimiv? Alora se jst mlad primorc javim za celo dnevno/večerno spremstvo! Sem mlad 20let star primorc, visok 182cm in tezek 82kg, športne atletske postavce, urejen, higieničen, izobražen,… Nudim spremstvo vsem dekletom ter damam. Trgovina, gala večerja, plesi, rojstnodnevne zabave, izleti,…? Mala malica 🙂 piši, pa se zmeniva 🙂 Lep dan še naprej!

Mali: [email protected]

New Report

Close