Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Iščeva par

Iščeva par

Ali pa mi pod osebna sporočila piši 🙂

Pri 20letu, izobrazen…he he he…..na kiri kmetiji zrastu, poznam vse na primorskem…

Poznaš vse kmetije na primorskem? Sej se vidi da si kmet… He he he.

Si naveličana vsakdana? Potrebuješ spremstvo? Ni noben zanimiv?
Alora se jst mlad primorc javim za celo dnevno/večerno spremstvo!
Sem mlad 20let star primorc, visok 182cm in tezek 82kg, športne atletske postavce, urejen, higieničen, izobražen,… predvsem pa DISKRETEN! Nudim spremstvo vsem dekletom ter damam. Trgovina, gala večerja, plesi, rojstnodnevne zabave, izleti,…? Mala malica 🙂 piši, pa se zmeniva 🙂
Lep dan še naprej!

Mail: [email protected]

A je to šala al kaj.Sem ti pisala pa ?????

Ojla rad izpolnim skrite zelje ce katera ima skrite zelje ce doma ni dovolj lahko kako izpolnim urejen diskreten

sem fant 23 let išem novomeščanko za skrite avanturice leta niso pomembna sem DISKRETEN 100000{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} vreden zaupanja

aja še mail hehehehe piši na [email protected]

kaj to je zate, pravi moški?? kaj ker živi 40 let?

Rad imam veter v laseh, smeh na ustnicah in veselje v srcu. Imam rjave navihane oči visok 183 cm, temne lase, nisem grd in nisem smotan. Vsaj preveč ne 🙂
Rad pojem pod tušem in gledam v zvezdno nebo. Rad delam in rad ustvarjam.
Tak malo, po svoje narejen tip, z dve številke prevelikim srcen 🙂
Če imaš veliko energije, samozavest, imaš rada stare vice in si nad 33 let in željo po družini…. potem piši na [email protected]
LP

Bi kaksna porednica fafala za evre???

Pozdravljeni

Sem 23 letni moški (moski ne fant. Zenske pravijo da razmisljam zelo odraslo za svoja leta), ki je par mesecev po 5 letih postal samski. Visok sem 173cm in imam 77kg ( malo mocnejse postave ). Ker trenutno nočem zveze in Ker sem na vrhuncu svoje spolne moči in nočem loviti okoli po diskacih in lokalih pijanih punc za ONS sem se prvic obrnil na takšen forum z upanjem da najdem to kar iscem.

In sicer iscem zensko (leta mi niso važna), ki bi se bila z mano pripravljena dobivati, da bi potešila svoje seksualne potrebe. Sem za vse vrste seksa. Rad ekspirementiram. Zelo me vaburja sex na kaksnih wcjih, v javnosti, v naravi, dominacija itd itd. Sem zelo higienicen in diskreten.
Zdržim dolgo in se najprej posvetim punci in jo zadovoljim kolikor se da, šele nato zacnem gledati na svoje potrebe ( večina punc do zdaj me je pohvalila ). Kokr sem rekel sem trenutno na vrhncu svoje spolne sle tako da mi stoji non stop in sem pripravljen tudi po veckrat na dan ( moj rekord s prejsno punco je bil 11x v enem dnevu). Ce je kaksna ki si zeli tega naj me kontaktira. Postava mi ni pomembna, ker so mi vsec vse punce, se posebaj take z vecjo ritko. Privlacijo me tudi dosti starejse punce.Bodi samo divja v postelji, da zadovoljiva obojestranske potrebe.

Mam pa že od nekdaj željo probati trojčka tako, da sem se pripravljen pridruziti tudi kaksnemu paru. Kokr sem povedal rad ekspirementiram:)

Sem iz dolenjske, ampak bi prisel tudi v drugi konec slovenije

Kontakt: [email protected]

Ps.: novo temo sem odprl zato, ker nisem tisti klasicni “fuk fehtar” ampak bi pqc rad spoznal “friend with benefit” za daljse dobivanje.

Iščem žensko iz Ljubljane, stare do 30 let, za občasna srečanja ;). Sam imam 24 let in sem atletske postave. Piši na zs ali [email protected]

da ne bo pomote. z “občasnimi srečanji” mislim na seks brez obveznosti

Ni nobene interesentke? Veliko jih piše kako bi tuki po forumu pa zgleda ni nobene resne…zgleda bo treba na kakšen drug forum jit

Ponudba še velja 😉

Kje obstajajo kafiči za zmenke za poročene. Rad bi spoznal kakšno poročeno žensko za druženje, za pogovor, za športne dejavnosti, ….
Sem 38 letni, inženir, poročen, športnik, zabaven, pošten,…

Kadar si poročen oz vezan in če prideš npr v kakšen lokal na kozarec vina in če tam še slučajno spoznaš kakšno žensko za pogovor in če ji omeniš, da si poročen. Reče samo adijo.Potem imaš občutek, kot da imaš virus, ki se ga vsi izogibajo. Včasih paše, da se malo odklopiš od družine, da si nabereš malo energije v športu ali pri kakšnemu drugemu pogovoru npr pri prijatelju ali prijateljici. Če si skozi doma pri ženi in če si ne vzameš malo časa zase, potem postaneš zelo čuden. Kar oglej si nekatere poročene moške, ki so stalno doma, so postali copate in po vrhu še čudaki. Mislim, da če imaš kakšno prijateljico za druženje, ni nič narobe.V svojem delu oz. poklicu sem uspešen. Nekateri moji sošolci so postali copate, še na obletnico mature ne gredo, ker jim žene ne pustijo. Z majhnimi otroci je težko hodit v hribe, je lepo ampak jaz hočem narediti tudi kaj za kondicijo. Zdej si razlagi, kakor hočeš. Res me zanima, kje obstaja kakšen lokal, izlet, športne dejavnosti,… za poročene, da se brez težav vključiš v družbo za druženje.

Sicer sem ze oddal oglas drugje, ampak ga bom se tukaj, kamor bolj spada.

Iscem dekle za zabavo.

Nisem velikokrat v Sloveniji, najvec 3-4x na leto, tako da dela ne bo prevec. Par vecerov in morda kak vikend na leto, iscem pa dobro vecerjo (bom poslal zelje in placal sestavine), zvecer in cez noc pa – no, imam zelo dobro domisljijo, v naprej pa si naj vseeno prebere vse tri dele 50 odtenkov sive, “SM 101” in po moznosti “The Siren” in “Diary of a Submissive”. Penino prinesem jaz, komentarji v stilu “jaz tega ne bi” naj ostanejo doma. Ali bo po moje, ali pa sploh ne bo.
Pricakujem, da gres 3 dni pred prihodom na testiranje za spolne bolezni (placam jaz). Naslednje jutro bos morala pred menoj vzeti “morning after” tabletko.

Sem relativno mlad (pod 40), izobrazen in uglajen, denarja bo dovolj (prispevam/pokrijem stroske za vse zelje, ki jih bom imel), ljubezni pa ne rabim, hvala – ampak z veseljem pomagam pomoci potrebnim. Pogodba bo jasno napisana (za “storitve ciscenja cevi”), z 40{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} obrestmi in vracilom vseh predplacil od zadnje storitve v kolikor se storilodajalka ne drzi pogodbenih clenov.

Nagrada je 200 EUR/mesec (garantirano) + stroski (glede na moje zelje), starost prosim do 33.

Bodi nekaj posebnega (rdečelaske izjemno zaželjene) in skladne postave (paličnjaki in orke, prosim preskočite). Vedno sporocim vsaj 14 dni preden pridem (obcasno te bom verjetno povabil v drugo drzavo, karto/prevoz in hotel placam jaz). Vse ostalo me ne zanima, tako kot me tudi malo ne zanima tvoje zivljenje kadar mene ni naokoli.

Prijave na [email protected], po moznosti z FB profilom in slikami.

Od kod pa si?;)

Tudi jaz si želim družbe ..sem 42 letni iz Lj…

Imaš finančne težave oz. bi ti prišla prav finančna pomoč? Si samska, bodisi študentka, mamica samohranilka in si želiš daljše finančne pomoči, potem se mi javi. Da v nadaljevanju pojasnim kaj iščem: Iščem občasna intimna srečanja na daljši rok, od tebe pričakujem urejenost, diskretnost ter resnost. Iz moje strani je resnost ter diskretnost zagotovljena, sem prijeten moški, ki si pač ne želi resne zveze, prav tako ne želim skakati iz cveta na cvet. Prosim da mi profesionalke NE pišete, ker me NE zanimate, vse ostale pa, če si se našla v tem in bi te interisiralo vse skupaj, potem te vljudno vabim, da se mi javiš in če bova našla interes ter skupno točko, potem je to to, kar sem iskal. Oglasi se mi s sporočilom

piši mi
[email protected]

Živjo,

je katera za trojčka? Midva nimava izkušenj si pa tega zelo zelo želiva. Če si za in imaš izkušnje piši na ZS.

simpatičen, športnik, urejene zunanjosti in pošlihtane notranjosti, brez pivskega trebuha 🙂
zelo nežen in strasten, nekadilec, 188cm/85kg/, v najlepših in najboljših letih, delno vezan, a ne zvezan,
a vsekakor premalo rabljen :-), iščem dve prijetni simpatični prijateljici od 30+ naprej, za skupno preživljanje uric …

Živjo,
naj se najprej predstavim. Sem 31 letni fant iz Ljubljane, pravijo da luštnega izgleda, vse življenjske stvari imam urejene (služba, končan faks, lastno stanovanje,…). Pred kratkim sem končal dolgoletno zvezo, tako da se zaenkrat navajam na samsko življenje. Glede na to, da trenutno ne iščem resne zveze, bi rad spoznal žensko, ki išče (diskretno) avanturo in bi se bila pripravljena vsake toliko dobiti z mano pri meni. Seveda lahko tudi za ogled filma,…Torej, če ti iščeš podobno, me kontaktiraj na ZS ali e-mail: [email protected], tako da se nadalje spoznava in vidiva ali si ustrezava ter nadalje dogovoriva.
čau

Nisem se prvič oglasil forumu in občasno z radovednostjo prebiram teme, ki me zanimajo. Vidim, da nekaterim na veliko dogaja ali pa pač samo pišejo..težko bi bilo ločiti.

Tudi sam sem že nekaj časa nazaj poskušal navezati kakšen stik s kako žensko v smislu daljšega dopisovanja..mogoče tudi dobivanja…bi se pač sproti videlo…in moram reči, da nekega posebnega uspeha ni bilo. Mogoče je krivo preslabo opisovanje samega sebe ali pa so tu drugi razlogi..mogoče je krivo da se vezan, kar sem tudi že takoj jasno povedal.

No rad bi poskusil znova 🙂
S ti zdi, da ti nekje nekaj manjka? Da si želiš poskusiti kaj novega..razburljivega..prepovedanega. Zase lahko rečem, da mi…ne počutim se ravno najbolje zaradi teh besed, ampak tako je. Poskušal sem že marsikaj, da bi stvar spremenil, ampak enostavno ni nič drugače…razmišlajm, da se samo enkrat živi..zakaj nebi poskusil še kaj?? Se tudi ti vidiš v teh besedah in si želiš še kaj? Če se se mi oglasi s privat sporočilom in rečeva še kako več na to temo…mogoče se ujameva 😉
V pričakovanju 😉 😉

New Report

Close