Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Izkušnje v Troje?

Izkušnje v Troje?

Najlažje je najti mir v Sun Gardnu, brez potrebe po načrtovanju, preprosto greš tja, vedno najdeš kotiček, kjer se lahko sprostiš in uživaš v naravi.
#wervansport

Biposkusilatudimidva javita se na [email protected]

Vecer kak je Moe neki kontakt

Odgovor na objavo uporabnika
mi2-mi3 (mmz ali mzz…hmmm?), 02.01.2016 ob 17:25

Na kratko:
naju z mojim bo razgnalo od želje po trojčku. Kdo nama lahko pomaga?

Sva normalen, urejen, razgledan par. Diskretnost A in O.

Ja, seveda bi bila prva izkusnja…
Hvala

Pišita mi na [email protected]

Med iskanjem z oglasi je bolj tako “bi tako, da ne bi”. Pridejo tudi slabi trenutki doma in le srečno naključje v študentskih letih je hotelo, da sem pomagal alkoholiziranemu človeku z ženo in dvema otrokoma domov. Oba sta me nagovorila, da ne grem na svoj naslov ampak prespim tam, ker sta imela veliko posteljo, na kateri je kmalu zaspal. Začela sva živahnost z njegovo ženo v postelji ob njenem možu. Kako sva se razporedila, da je ona njega še z usti mendrala in tako naprej, naj ostane za sanje.

Vsi teh fantazij še nismo uspeli uresničiti. Sam sem 47 letnik, ki si že dalj časa želim spoznati par za MMŽ . Moja seveda o tem ne želi niti slišat, zato pa vsake toliko poskusim kaj poiskati ( zaenkrat neuspešno ). V kolikor se na teh straneh najde kak par, ki si želi občasne družbe še koga naj se oglasi – morda je najdemo tu.

moj mail [email protected]

Da še jaz dodam svoje. V bistvu nimam izkušnje trojčka,pa si ga niti ne želim. Ni to moja poanta.Preberem vmes,da si katera noro želi poskusiti z žensko,pa da bi moški bil poleg in gledal. Prav, če se ne počuti sama z žensko ok,da je on za “varnost”recimo. Samo ponavadi so moški zraven,pa ni to želja ženske. Jaz ženskam v bistvu želim dati v razmislek,da če že želite doživeti ljubljenje z žensko ( večina jih to želi ali rabi,ne golega seksa), potem to naredite same,brez njega. Ne rabi biti tam za varnost in da gleda kako se to dela,pa da je moteč element.  Ženske,doživite tako kot je treba ,če že. Pa še tisto,ki vas privlači in imate energijo. Ne bo nerodno, čudno,za pozabo. Bo nepozabno. Ženski poljubi , nežnost, dotiki,mehkoba, energija, sproščenost med dvema… Zame je bilo prvič nepozabno, romantično. Zunaj padal sneg,med nama so padali poljubi. Celo noč. Do konca življenja tega ne pozabim,pa ni bilo seksa. Pa ga niti nisva rabili in želeli.

Če kateri pomaga do lažje odločitve..

Jaz pravim škoda,če tega ne bi doživela in žal vam je lahko,če ne boste.

Lahko z manom se enkrat

Midva sva parkrat probala MMF, ker nama bolj sede kot pa da bi z žensko. Sva sicer oba bisex ampak pri tipi nisva iskala da je izključno bisex.

Izkušnje u bistvu porazne, razen z enim k je bil res urejen zunaj in “znotraj” .

Ali je neurejen, da te odbije že na samem začetku, če pa že to štima se pa obnaša kot da je nek alfa, in se vse suče okrog njegovega užitka. Ogromno je takih, ki so nenormalno zateženi… piše desetkrat na dan, kliče en model se nama je kak teden po srečanju celo pripeljal pred hišo…

Sicer je to neverjeten užitek v katerem oba res uživama, da najdeš kar iščeš je pa totalno druga stvar, in te velikokrat enostavno mine…

Odgovor na objavo uporabnika
Biposkusilatudimidva, 11.08.2012 ob 08:08

Prosim, če mi kdo napiše kako izkušnjo v Troje…ali to dva tipa s punco al dve puunci s tipom, nima veze…sam bi rada slišala kako izkušnjo…
Midva z možem že bveliko časa sanjariva o tem….in kje se lahko to dobi…kak swinger klub? in kje…

hvala za odgovore,….

Oba sva ful potrebna…

Lp

Midva za par stajerca

Jaz imam izkušnje z trojčkom ene parkrat, sva z mojo poiskala enega gospoda na netu, je bilo res dobro, pakrat smo se dobili, šli tudi na bazen, sexali ob drugih, seveda niso opazili, pa v savni tudi, pa v hotelu, pa pri nama doma, ja, je bilo super, je pa problem, če je naključni partner v vezi, kot je bil najin, ko je njegova pogruntala, je bilo konec, ni pa bila za v štiri, škoda, ker sem trenutno samski, bi rad povabil kak par na srečanje pri meni, imam možnost,lp

New Report

Close