Janša kupil Urški novega BMW Cabrio
Odslej se bo Janševa Urška ponašala z novim BMW cabriem, ki na tržišču dosega ceno več kot 80.000€. Kolikor smo uspeli izvedeti po neuradnih virih blizu zunajzakonskema partnerjema, naj bi Janša avtomobil poklonil svoji zaročenki v znak vnovične zmage na bližajočih se parlamentarnih volitvah. Da gre za verodostojno informacijo lahko razberemo tudi iz dejstva, da je avtomobil z ljubljansko registrsko oznako bil parkiran pred strankarskim poslopjem SDS, preden je bil z darilnim ovojem pripeljan k Urški. Postavlja se vprašanje kako si zaročenca lahko privošćčita takšno razkošje, medtem ko je večina prebivalstva v Sloveniji ovita v povprečno mesečno plačo 800€.
Za Kučana ne vem. Za Janeza Janšo ve cela vesoljna Slovenija, da je preprodajal orožje Hrvatom, da ga Hrvati prav zaradi tega držijo “v šahu”. Denarja, šlo je za ogromne zneske pa ni bilo nikjer. Pa tudi orožje iz Postojne, ki je izginilo, tudi tam je šlo za velik denar. Vsi vemo, da je bil zraven JJ.
Torej še enkrat JJ je TAJKUN in JE NAJBOGATEJŠI SLOVENEC.
O definiciji tajkun Skopušnik, pa s teboj ne bom. Se mi ne da. Mogoče bo kdo drug napisal kaj na to definijo.
Torej ni nobenemu nič hudega. Če pogledam okoli sebe, vidim v vsaki družini najmanj en avto, ponekod tudi 3, mobitel je že v vsakem žepu, dopusti najmanj dvakrat letno (tudi v tujini), kavice in pivo tudi večkrat tedensko… Kaj nam je hudega? Zakaj jamranje in stokanje čez drag kruh, nedostopnost do zdravstva itd.? Če znamo kupovat avte, dopuste, mobi, plačujmo še kruh, zobe, inekcije, napotnice. Živela vlada, upam, da bo dobila še en mandat in čez dve leti poročala o slovenski Švici.
od kdaj pa ni avto luksus,a??? sploh avto takga cenovnega razreda???
ni dolgo tega, ko smo se ravno o avtomobilih kregal, pa ste trdili da je avto nepotreben za preživetje, no fajn da danes berem drugače!:)
mi je pa všeč, da Urška ve zakaj je z njim! sem mislila da je res samo ljubezen in naivnost, hja pa vidim da ni! bravo Urška!!!
hm mislite, da je vzdignil kredit za nakup ? Tajkun ni kaj, ni čudno da ne razume socialno šibkejši sloj….nikoli ga ne bo….Nynan Švica praviš? Hm ja Švica bo, če bo dobil še en mandat ampak samo za 1/4 prebivalcev(bogatejšega sloja)…Ostali bojo pa kot v Moskvi v kolonah čakali, da si kupijo štruco kruha, seveda če bojo premogli tisti euro za štruco…
ne avto res ni luksus (vsaj taki ne, ki jih vozimo povprečni državljani), napisal pa si da, avto ki je vreden več kot 100.000 je luksus, torej sem upravičeno smatrala da ciljaš tudi na tega Urškinega, ki naj bi stal tan nekje 80.000€, no če sem se pa zmotila pa oprosti.
hahaha ampak tole o alfa samcu pa glih ne bo držal!!! da ma pa denar, ja s tem se pa strinjam.
Seveda bo čez 2 leti tu druga Švica! Saj so nas polna ušesa o gospodarski rasti, upadu brezposelnosti itd. Res si želim, da zmaga še enkrat ta vlada in se čez dve leti vidijo rezultati te druge Švice. Če se bo bolast zamenjala, bodo seveda novi oblastniki krivi, da so propadle oz. se pokradle firme in bo narod živel pod mostovi in jedel travo.