Najdi forum

Naslovnica Forum Politični čvek Janša kupil Urški novega BMW Cabrio

Janša kupil Urški novega BMW Cabrio

Odslej se bo Janševa Urška ponašala z novim BMW cabriem, ki na tržišču dosega ceno več kot 80.000€. Kolikor smo uspeli izvedeti po neuradnih virih blizu zunajzakonskema partnerjema, naj bi Janša avtomobil poklonil svoji zaročenki v znak vnovične zmage na bližajočih se parlamentarnih volitvah. Da gre za verodostojno informacijo lahko razberemo tudi iz dejstva, da je avtomobil z ljubljansko registrsko oznako bil parkiran pred strankarskim poslopjem SDS, preden je bil z darilnim ovojem pripeljan k Urški. Postavlja se vprašanje kako si zaročenca lahko privošćčita takšno razkošje, medtem ko je večina prebivalstva v Sloveniji ovita v povprečno mesečno plačo 800€.

Saj je vendar predsednik vlade. Ko bi Pravica vedela, kaj vse so kupovali nekateri predsedniki npr. nadzornih svetov.

JJ je najbogatejši Slovenec. Tajkun, ki je obogatel na račun preprodaje orožja.

Torej en BMW za tako ceno, mala malica zanj.

Za ostalo prebivalstvo Slovenije pa je priporočljivo pobrati kruh iz kant…

No, no, s preprodajo orožja si je bogastvo nagrabil tudi Kučan, sicer zvezda slovenske levice.

Ne bi pa rekel, da sta potemtakem tajkuna :D. Definicija tajkuna je pač drugačna, zato se je v tem primeru pač ne uporablja.

Aja, tudi naša Barby ima menda novi avto :P.

Za Kučana ne vem. Za Janeza Janšo ve cela vesoljna Slovenija, da je preprodajal orožje Hrvatom, da ga Hrvati prav zaradi tega držijo “v šahu”. Denarja, šlo je za ogromne zneske pa ni bilo nikjer. Pa tudi orožje iz Postojne, ki je izginilo, tudi tam je šlo za velik denar. Vsi vemo, da je bil zraven JJ.

Torej še enkrat JJ je TAJKUN in JE NAJBOGATEJŠI SLOVENEC.

O definiciji tajkun Skopušnik, pa s teboj ne bom. Se mi ne da. Mogoče bo kdo drug napisal kaj na to definijo.

Sraka se spet dere in kriči!!!

Dej na plano en sam dokaz da je gospod Janez Janša preprodajal orožje ali pa utihni!

AVSENIKI IN GOVEJA ŽUPCA, TO SMO PRAVI SLOVENCI:-)

Ne, to pa res ni tajkun. Prodaja orožja, ki je bil takrat v lasti Slovenije, pač ni tajkunizacija, temveč navadna tatvina.

bravo Urška, no sem se že bala zanjo, da ne ve zakaj je z njim, pa očitno le ve!:)))

Postavlja se tudi vprašanje, kako si lahko KK privošči nakupovanje z najetim reaktivcem v Milano, medtem ko je večina prebivalstva v Sloveniji ovita v povprečno mesečno plačo 800€.
Avto danes ni več luksos, medtem ko nakupovanje v Milanu je.
Pa te to nič ne zbode?

Zame je tudi avto luksus. Imam visoko izobrazbo, a si ga ne morem privoščit. Trenutno mi je pomembnejša streha nad glavo, krediti in s tem podpiranje požrešnosti bank pa mi nisi blizu.

Avto nikakor ni luksuz. Je nuja za preživetje. Super avto vrednosti reda ~10 kEUR pa je luksuz.

Torej ni nobenemu nič hudega. Če pogledam okoli sebe, vidim v vsaki družini najmanj en avto, ponekod tudi 3, mobitel je že v vsakem žepu, dopusti najmanj dvakrat letno (tudi v tujini), kavice in pivo tudi večkrat tedensko… Kaj nam je hudega? Zakaj jamranje in stokanje čez drag kruh, nedostopnost do zdravstva itd.? Če znamo kupovat avte, dopuste, mobi, plačujmo še kruh, zobe, inekcije, napotnice. Živela vlada, upam, da bo dobila še en mandat in čez dve leti poročala o slovenski Švici.

od kdaj pa ni avto luksus,a??? sploh avto takga cenovnega razreda???

ni dolgo tega, ko smo se ravno o avtomobilih kregal, pa ste trdili da je avto nepotreben za preživetje, no fajn da danes berem drugače!:)

mi je pa všeč, da Urška ve zakaj je z njim! sem mislila da je res samo ljubezen in naivnost, hja pa vidim da ni! bravo Urška!!!

hm mislite, da je vzdignil kredit za nakup ? Tajkun ni kaj, ni čudno da ne razume socialno šibkejši sloj….nikoli ga ne bo….Nynan Švica praviš? Hm ja Švica bo, če bo dobil še en mandat ampak samo za 1/4 prebivalcev(bogatejšega sloja)…Ostali bojo pa kot v Moskvi v kolonah čakali, da si kupijo štruco kruha, seveda če bojo premogli tisti euro za štruco…

Si nepismena ali kaj? Napisal sem, da tak avto je luksus, navaden avto pa pač ne.

Saj je vedno tako. Samo Urška (lepa+sposobna) pač kotira višje in tako lahko dobi tudi sposobnejšega moža oz. kar alfa samca, posledično so tudi materialne dobrine višje.

ne avto res ni luksus (vsaj taki ne, ki jih vozimo povprečni državljani), napisal pa si da, avto ki je vreden več kot 100.000 je luksus, torej sem upravičeno smatrala da ciljaš tudi na tega Urškinega, ki naj bi stal tan nekje 80.000€, no če sem se pa zmotila pa oprosti.

hahaha ampak tole o alfa samcu pa glih ne bo držal!!! da ma pa denar, ja s tem se pa strinjam.

A je kdo videl kaj piše v prometnem dovoljenju!??

Ali ste vsi skupaj v oslovi senci:-))

AVSENIKI IN GOVEJA ŽUPCA, TO SMO PRAVI SLOVENCI:-)

Pa ljudje, a resno mislite voliti JJ. Saj to je najbol pokvarjen človek na tem svetu. Kaj ga ne vidite?

Seveda bo čez 2 leti tu druga Švica! Saj so nas polna ušesa o gospodarski rasti, upadu brezposelnosti itd. Res si želim, da zmaga še enkrat ta vlada in se čez dve leti vidijo rezultati te druge Švice. Če se bo bolast zamenjala, bodo seveda novi oblastniki krivi, da so propadle oz. se pokradle firme in bo narod živel pod mostovi in jedel travo.

Imaš napačne informacije! Malo manj beri rumeni tisk!!

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

Pahor si je za v vitrino kupil nov spominek, imitacijo avta, ki ga je pred leti vozil njegov ded. 🙂

Res pa so dobili novega štirinožca. ZAnj so plačali… ulala…. ;))))

Jamrovco vzet pa bahavco dat!!!

AVSENIKI IN GOVEJA ŽUPCA, TO SMO PRAVI SLOVENCI:-)

Jamrovco vzet pa bahavco dat!!![/quote]

kolk bi pa rad???:)

Jaz še za govejo župo nimam,poslušam slake,kerso avseniki predragi!

New Report

Close