Javna tribuna: Najboljša izbira za zdravje vaših zob
curasept, 15.06.2021 ob 10:18
Komu najbolj priporočate ti dve zavarovanji? Za človeka, ki redno hodi na zobozdravniške preglede in nima težav, je to sploh smiselno?
Pozdravljeni,
bolezen in poškodba nikoli ne počivata, stroški zobozdravstvenih storitev pa so lahko zelo visoki. Zato bi vsakemu priporočali takšno zavarovanje.
Lep pozdrav,
Snežana Radinovič
Matjaž Novak
Triglav, Zdravstvena zavarovalnica, d.d.
zdravjeprvo, 15.06.2021 ob 10:20
Na enem zobu imam prevleko, če bi se zgodilo, da jo moram menjati/zdraviti zob, bi to zavarovanje krilo?
Pozdravljeni,
Lep pozdrav,
Snežana Radinovič
Matjaž Novak
Andrej65, 15.06.2021 ob 10:22
Lepo pozdravljeni,
krije zavarovanje izpadli zob?
Pozdravljeni,
Lep pozdrav,
Snežana Radinovič
Matjaž Novak
Zgoraj ste nekomu že razložili razliko med Zobje in Zobje+. Mene pa zanima ali lahko po tem ko sem sklenil zavarovanje Zobje, to zavarovanje “nadgradim” v Zobje+, saj mislim, ker sem ugotovil, da bi bilo to v mojem primeru bolj smiselno.
vrnitev denarja, 15.06.2021 ob 10:23
Kako hitro gre to?
Pozdravljeni,
Lep pozdrav,
Snežana Radinovič
Matjaž Novak
Imam zavarovanje Zobje + ter tudi že kar nekaj mostičkov. V primeru da mi mostiček pade dol ali da bi zaradi obrabljenosti rabila novega ali bi mi zavarovalnica kaj upoštevala pri plačilu novega mostička.
Chanel159, 15.06.2021 ob 10:27
Dober dan,
so keramične prevleke del kritja iz naslova teh zavarovanj?
Pozdravljeni,
Lep pozdrav,
Snežana Radinovič
Matjaž Novak
zanima me987, 15.06.2021 ob 10:29
Imam še vse prve zalivke, amalgamske. Želela bi si bele. Ali bi v primeru sklenitve zavarovanja kaj dodatno plačala?
Pozdravljeni
Lep pozdrav,
Snežana Radinovič
Matjaž Novak
rtg znova, 15.06.2021 ob 10:32
Triglav zdravje, 15.06.2021 ob 10:30
rtg, 15.06.2021 ob 10:11
Ali to zavarovanje krije tudi zobni rentgen?
Pozdravljeni,
Lep pozdrav,
Snežana Radinovič
Matjaž Novak
Kaj pa navaden rentgen, ki ga rabiš za zobozdravnika?
Pozdravljeni,
kot je bilo zgoraj pojasnjeno, Zavarovanje Zobje+ krije zobni rentgen le v primeru odobrene protetične rehabilitacije, drugače pa ni predmet zavarovanja Zobje/Zobje+.
Lep pozdrav,
Snežana Radinovič
Matjaž Novak
Matevž Lukan, 15.06.2021 ob 10:39
Super zavarovanje. Ga imam že več let in ga tudi večkrat predlagam sodelavcem in prijateljem, ko pogovor zaide na temo zobozdravstva.
Pozdravljeni,
nas veseli in hvala za priporočila.
Lep pozdrav,
Snežana Radinovič
Matjaž Novak
Slovenija708, 15.06.2021 ob 10:45
Zgoraj ste nekomu že razložili razliko med Zobje in Zobje+. Mene pa zanima ali lahko po tem ko sem sklenil zavarovanje Zobje, to zavarovanje “nadgradim” v Zobje+, saj mislim, ker sem ugotovil, da bi bilo to v mojem primeru bolj smiselno.
Pozdravljeni,
nadgradnja zavarovanja v Zobje+ je možna.
Lep pozdrav,
Snežana Radinovič
Matjaž Novak
Dragi uporabnice in uporabniki,
Hvala za vsa vprašanja, strokovnjakom Triglav, zdravstvene zavarovalnice pa se zahvaljujemo za izčrpne odgovore.
Uredništvo Med.Over.Net
nadja3, 15.06.2021 ob 10:48
Imam zavarovanje Zobje + ter tudi že kar nekaj mostičkov. V primeru da mi mostiček pade dol ali da bi zaradi obrabljenosti rabila novega ali bi mi zavarovalnica kaj upoštevala pri plačilu novega mostička.
Pozdravljeni
Lep pozdrav,
Snežana Radinovič
Matjaž Novak
Pozdravljeni,
hvala vsem za sodelovanje.
Več o naših zavarovanjih na http://www.triglavzdravje.si/ .
Prilagam še zgibanko zavarovanj Zobje/Zobje+:
Lep pozdrav,
Snežana Radinovič
Matjaž Novak
Slovenskih bedakov ni konca. Zdej mislijo da bodo dali 5 evrov na mesec in jim bo ttiglav kriv popravilo zob za 10 jurjev. Spet boste sli zejni cez vodo. Kokr jaz vem noben na svetu ne krije Nic ZA NAZAJ, in vse tisto kar imas ze skrbasto pa uniceno ti noben ne bo placal pa saj ni nor. Ce sm kej narobe napisal spostovani triglav mi hitr pisljite polico bom prec placal prvi obrok pa sel vse zobe popravt za 15 evrov na vase stroske.
Za bedake, 17.06.2021 ob 10:48
Slovenskih bedakov ni konca. Zdej mislijo da bodo dali 5 evrov na mesec in jim bo ttiglav kriv popravilo zob za 10 jurjev. Spet boste sli zejni cez vodo. Kokr jaz vem noben na svetu ne krije Nic ZA NAZAJ, in vse tisto kar imas ze skrbasto pa uniceno ti noben ne bo placal pa saj ni nor. Ce sm kej narobe napisal spostovani triglav mi hitr pisljite polico bom prec placal prvi obrok pa sel vse zobe popravt za 15 evrov na vase stroske.
Pozdravljeni
Kot ves čas poudarjamo, zavarovanja veljajo za novonastale poškodbe in bolezni, tako da zavarovanje ne krije predhodnih stanj in nikjer nihče tega niti ni omenjal. Ravno nasprotno, transparentno smo odgovarjali na vprašanja in pojasnili kako je s kritjem, za vsak primer posebej.
Lep pozdrav,
Matjaž Novak
Tema je zaprta za komentiranje.