Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kako grdi ljudje najdejo partnerje?

Kako grdi ljudje najdejo partnerje?

Odgovor na objavo uporabnika
matias, 03.12.2022 ob 22:38

Grdih ljudi ni, so le bolj in manj atraktivni. Izključno na neko zunanjo lepoto lahko vsak stavi le, ko je zelo mlad.

Matias, jaz sem privlačen mladim moškim. Vsi se lepijo name.

Škartroba je pa gnila, grda, debela prasica, zato je noben moški ne povoha. Še svojega sina je uničila.

Kakšno vprašanje … Vsak čevelj ima svoj par, ne veš? Poleg tega je ljubezen veliko več kot videz … Kaj ti pomaga lep moški, če pa ni značajsko v redu in  se ne ujameta? Lep – grd, vsak ima svoje kriterije, meni je veliko bolj pomembno, da je moški urejen in čist (pred lepoto), predvsem pa da je normalen, karkoli zame že to pomeni (sedaj ne bom razlagala).

Tipicno monovsko sprenevedanje.

Grdih ljudi ni, grda si ti ki ljudi oznacujes za grde.?????A sploh berete za seboj ali znate samo floskule ponavljat?

Z LEP in GRD se je od vedno oznacevala zunanjost necesa. Tako avta, plasca kot tudi cloveka.

Za vase poduhovljene karakterne znacilnosti so drugi pojmi. Lep in grd prav gotovo ne.

Bila sem istega mnenja kot ti, da nikoli ne bom z grdim moskim. Ampak zarecenega kruha se najvec poje. Imela sem zelo visoka merila. Pac moral je biti najmanj “maneken”. Za mojga prvege ko sem ga prvic videla sem si mislila uf kak je grdi z njim pa ze ne bi mogla biti, ko me je osvajal. Ampak imel je pa ogromno kvalitet. Imel je karizmo, bil je srcen, to kar drugi lepi moski niso imeli v taki meri. Jaz sem res  z lepimi moskimi imela bolj slabe izkusnje v tem da jih dolgorocno nisem videla kot svoje partnerje.. oz ni bilo to to.

Zdaj sem porocena, imam otroke. Moj zdajsnji moz tudi vem da ni vrhunski lepotec. Zame je lep, ceprav si mislim da je lahko za nekoga drugega grd. Imamo razlicne okuse. Da pa ne govorim o njegovih kvalitetah, o spostovanju, komunikaciji.. samo to steje na koncu.

zato pa boš ti pač samska. hahahaa   ker se sprašuješ kako grdi ljudje najdejo partnerja. hahaha  ja najdejo ga. posebej moški. ker morajo razvit druge sposobnosti.  znat komunicirat, znak neko delo, se znajidt, bit dobri v športu, tkemovat.  z razliko od lepih punc, ki en rabijo razvit nobene spsobnosti. in pol pridejo 30 leta in se stvar zakomplicira. gopsodična sicer še mogoče nekako kolkr  tolko zgleda, ampak  ima konkurenco mlado od 17 do 28. in sedaj ni več lepa. in sedja ima problem.  ker ni razvila nič druzga.  ker ni rabila. zdaj pa pač rabi. ali pa papč mora sprejet, dosti starejšega in mucko in kužka.    tko je.  če imaš ti čas se ukvarjat z drugimi,  kaj in zakaj imajo, pol vem kolko si pametna.  pač si umska revica.  tko je.  mislim pa da to kar je mnei všeč  pa je meni top za žensko, verjetno ti recimo nisi. torej, že imaš tu problem, ker moj okus je verjetno  kr zelo fesjt  razširjen med moškimi.  haahha to pa je to. darja klisihna, klaver, izimibajeva.

Anonimnommm1   če to to tvoj mož bere, pol boš kmalu ločena.   pa tudi boš kmalu ločena, ker kot si rekla imaš 3 otroke torej si že neki stara in si že enki let z tem človekom skupi. ki ti ni full sexy. in še  zelo malo, ali ap se to že dogaja, da iščeš sex z drugimi mlajšimi psotavnimi sexy tipi, jebači.  in misliš ,da bo to šlo skozi, ker tko to ne bere,  in ker misliš, da ne bo izvedel. verjetno pa bo izvedel in pol boš samska mamica z 3 otroki, in 30 let življenja si stran vrgla. in sebi in njemu.  zame , bi ta tvoja izjava bila dovolj, za ločitev.  čist tko.

Vsak drugače dojemamo ljudi, zunanjost.
Pri nas v ulici je samo ena grda ženska. Na obrazu ima narisan nagravžen karakter. Lahko bi šla na 100 operacij, da ji obrazno mimiko izklopijo, potem bi bila morda lepa.
Da je nekdo navzven grd, mora biti celo življenje maltretiran, da to maltretiranje ponotranji in da se kot odrasel sam maltretira raje kot da se nasmehne in je prijazen do sebe.

Grdih ljudi ni. Grd je lahko samo značaj.

Jaz se pa sprašujem, kako lahko zlobni in manipulativni ljudje najdejo partnerja. No saj…potem pa imamo umore. Tudi meni se zmeša ob stalni hudobiji, ki sem je deležna v službi. So pa zaenkrat še vsi živi.

Beauty and the beast, 28.11.2022 ob 22:27

Res, to se večkrat vprašam. Sploh pa takrat, ko vidim, da je eden od para očitno lepši od drugega.

Zadnjič sem hodila za parom, ki res ni šel skupaj. On velik debeluh, pa neurejen tudi, ona pa vsa živahna, spedenana in taka mala žepna izvedba. Kje se taka dva najdeta? Se zavedata kako bizarno izgledata? A se taka zveza sploh lahko obnese?

A če si grd potem se tega zavedaš in imaš avtomatično nižja merila? Prosim, če mi lahko pomagate rešiti to zagonetko.

Jaz nikoli ne bi mogla imeti grdega moškega. Od vseh kvalitet, ki jih pri moškem pričakujem, mora biti tudi dobrega videza, pa ne samo zame pač pa na splošno, ker nekako imamo vsi enaka merila za lepoto, se mi zdi.

Vsake oči imajo svojega malarja. Kdor je všeč vam, mogoče mnogim drugim ni in obratno. Sicer pa se z leti spreminjamo. Nekateri postanejo predebeli, drugi se na splošno zanemarijo ampak mislim pa, da v večini pa odgovorno skrbimo zase in za svoj videz tako ženske, kot tudi moški.

Hmmm ne znas razmislajti globlje. Mogce si vidla mene in mojega moza. Skupaj sva od 20 leta, bil je zelo postaven. Potem je zbolel in dolgo sva se boril s tem. Prikovan je bil na postelji, kile so se nabrale. Se trudi, ampak ne gre iz danes na jutri. Obraz ima se vedno zelo lep. Neurejen je, ker se ne brije redno in prav tako dela od doma. Tudi sam se zaveda, da se je zredil in se ne pocuti dobro v svoji kozi. Velikokrat sem slisala kaksna lepotica sem jaz in kaksen je on. Ti povem kaksen je on, krasen clovek ki me je nesel po rokah ko je bil lepotec in ki me nese po rokah sedaj. Nikoli ga ne bi zamenjala za sto manekenov.

vedno grda, 28.11.2022 ob 22:31

Ženske, ki smo grde, ponavadi ne najdemo partnerja. Moški pač hočejo lepo žensko ali pa vsaj povprečno. Tudi, če so sami grdi.

Grdi moški pa seveda najdejo ženske. Ženskam je pomembna bolj pamet, karakter kot videz. Če pa ima podl karakterk, je grd, neumen, mora imeti pa vsaj denar pa bo našel žesko. Denar je itak magnet.

Nisem grd, sem pa manj privlačen in bi rad spoznal žensko s podobnimi problemi, ki ima v redu karakter.

zenske gledajo na lepoto..če si tak ko js tesko najdete mal lepšo

Če imaš partnerja, imaš tudi odgovor na svoje vprašanje.

Grdih ljudi ni. Jaz sem 9, mož pa 6. In me je že takoj pritegnil karakter in smisel za humor.

Raje imam pametnega moža kot pa neumnega manekena. Nekaj te pa res mora pritegniti, meni je na prvi pogled padla v oči postava.

Lepota je itak minljiva.

Moni793, 08.12.2023 ob 20:36

Grdih ljudi ni. Jaz sem 9, mož pa 6. In me je že takoj pritegnil karakter in smisel za humor.

Raje imam pametnega moža kot pa neumnega manekena. Nekaj te pa res mora pritegniti, meni je na prvi pogled padla v oči postava.

Lepota je itak minljiva.

Seveda da obstajamo grdi, samo politično nekorektno nas je tako imenovati in govoriti o “nas”. Nikoli nimam nobenih problemov z ženskami pri dopisovanju, po telefonu jim je ful všeč moj glas, ko pa vidijo mojo sliko, jih nekako več ne zanimam.

Kaj pa tvoja pričakovanja, 29.11.2022 ob 16:39

A tudi ti spustiš pričakovanja glede izgleda moškega glede na svojo lepoto ali vseeno pričakuješ lepotce, ostalim pa daješ košarice?

Za kaj pa tvoja pričakovanja… khm… ker pa je lepotec? Meni je eden, brez sixpackov, mehak, s trebuščkom pa še drugimi pomanjkljivosti najlepši… Po splošno sprejetih standardih ima najbrž še več pomanjkljivosti, meni je pa uau… zaradi karakterja in ostalih stvari. Ker pri všečnosti je toliko več faktorjev kot sano videz…

To napiše samo neizkušen človek.  Lahko si model, pa boš samski. Partnerja te naredi dober spolni organ in to da vedno daš. Žal !

Dokler ti je lepota na prvem mestu to pove veliko o tebi. Mogoče sta pa gledala na dušo in srce, da pašeta skupaj … Videz se z leti spreminja, ljubezen pa če je prava pa ostane

Denar je vladar!!!

Dej zakopli se nekam pa ne hodi vn. Grda si verjetno po videzu, če pa ne maš pa dušo res grdo…

Kruela de vil, 07.12.2023 ob 08:38

Grdih ljudi ni. Grd je lahko samo značaj.

Hahaha, grdih ljudi da ni?  Tako kot obstajajo lepi, obstajajo tudi povprečni in tudi grdi.  Samo pri tistih povprečnih lahko govorimo o tem, da imajo vsake oči svojega malarja, torej da so okusi različni in da nekaj, kar je na povprečnem človeku nekomu lepo, drugemu pač ni.

Pri tistih, ki spadajo med lepe lahko rečemo, da so lepi zato, ker so privlačni večini ljudi.  Pri tistih, ki spadajo med grde pa rečemo da so grdi takrat, ko so grdi večini ljudi.

NI vse zunanja lepota prava lepota se nosi v❤️🍀🍀🍀

Jaz pa v življenju nisem še srečala grdih ljudi, kje to vi živite???

Grdo…lepo??? Lepota je tako relativna da draga avtorica še malo polente boš mogla pojest. Stavim da nimaš več kot 20let,  takega mišljenja še moja 12letnica nima 🤦‍♀️

New Report

Close