Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kako grdi ljudje najdejo partnerje?

Kako grdi ljudje najdejo partnerje?

Kako grdi najdejo partnerje? Preprosto. Grda z grdim, lepa z lepim. In vice versa.

Ampak partnerstvo je veliko bolj komplicirano od lepotnih preferenc. Sem že srečal take lepotice, da sem se kar stopil, ampak dekle je bilo hudo nevrotično. Potem druga lepotica, brez karizme, nič pametnega ne zna povedati, kot crknjen konj. Pa tretja lepotica, tako preprosta in neizobražena, da bi me minilo po enem tednu partnerstva.

V teh distopičnih časih je težko najti normalnega partnerja; ljudje so nevrotični, imajo osebnostne motnje, psihične težave, premočan ego, lažejo, niso iskreni, blefirajo, niso osebnostno zreli… Ena sama jeba – zato toliko ločitev.Ubogi otroci.

Odgovor na objavo uporabnika
Beauty and the beast, 28.11.2022 ob 22:27

Res, to se večkrat vprašam. Sploh pa takrat, ko vidim, da je eden od para očitno lepši od drugega.

Zadnjič sem hodila za parom, ki res ni šel skupaj. On velik debeluh, pa neurejen tudi, ona pa vsa živahna, spedenana in taka mala žepna izvedba. Kje se taka dva najdeta? Se zavedata kako bizarno izgledata? A se taka zveza sploh lahko obnese?

A če si grd potem se tega zavedaš in imaš avtomatično nižja merila? Prosim, če mi lahko pomagate rešiti to zagonetko.

Jaz nikoli ne bi mogla imeti grdega moškega. Od vseh kvalitet, ki jih pri moškem pričakujem, mora biti tudi dobrega videza, pa ne samo zame pač pa na splošno, ker nekako imamo vsi enaka merila za lepoto, se mi zdi.

[/quote

Ti garantiram da 100 pošeta skup,  moraš vse seštet Lepoto, +ne/samozavest/položaj/denarnica itd. Vedi, da so lepotice ponavadi  veliki pacienti in zakompleksane, ni vse kar se vidi na prvo žogo.

Modre misli,verjetno si malo stroga ampak lepa…

A doma si tudi vedno zrihtana in urejena?

Ne vem meni je normalno, da si doma neurejen in v trenirki v službi pa zrihtan.

Tako da urejen/neurejen človek nima toliko veze, kot človek sam in njegova osebnost. Z njim živiš in sta tako večino časa neurejena, valda.

Tud lepe jih ne….tko da…

Če si ti lepa sem jaz bicikl.

Pa ne mislim na zunanjost.

Za to si pa samska k te noben noce in se mas caj s takim bedarijam ukvarjat😂😂😂😂😂😂 un dec pa mogoce dobr pofuka al jo pa z dnarjem zalaga al je placana kurbica in to tud ti ne mores bit k mas take standarde😂😂😂😂

Ni vedno tako, 28.11.2022 ob 23:28

vedno grda, 28.11.2022 ob 23:06

Ni vedno tako, 28.11.2022 ob 22:56

vedno grda, 28.11.2022 ob 22:31

Ženske, ki smo grde, ponavadi ne najdemo partnerja. Moški pač hočejo lepo žensko ali pa vsaj povprečno. Tudi, če so sami grdi.

Grdi moški pa seveda najdejo ženske. Ženskam je pomembna bolj pamet, karakter kot videz. Če pa ima podl karakterk, je grd, neumen, mora imeti pa vsaj denar pa bo našel žesko. Denar je itak magnet.

Prvo kot prvo, imajo vsake oči svojega malarja. Nebi verjela, kako se lahko okusi razlikujejo. Tudi v tisti ženski, ki se smatra za grdo, lahko nekdo najde nekaj lepega in tisto lepo potem prekrije vse ostalo, ker prevladuje v očeh tistega človeka. Ampak če se daješ v nič in se skrivaš, morda nikoli ne prideš na oči tistemu, ki bi mu prav lahko bila všeč. Popoln pa ni nihče. Torej ne obupaj.

Kot otrok, sploh pa kot mladostnica, sem se zelo sekirala, ker so me zmerjali, da sem grda. Zdaj sem se pa že navadila. Včasih zaboli, ko mi namignejo, da sem grda (recimo takole: stopi stran, naj pride sem Jana, da bo lepa slika… drugače povedano, morala sem se umaknit, ker bi bila drugače še slika grda). Ampak sem pač nekako sprejela, da nisem nikomur lepa. Jezika tudi ne znam dobro obračat, da bi na ta način pritegnila moške. Tako, da pač je kot je. Se ne trudim več.

Gotovo imaš poteze, ki so nekomu všeč.  Ne dajaj se v nič. Meni se dogaja, da srečujem na videz zelo lepe ženske, ampak ko odprejo usta, se mi totalno podre podoba, ker ne prenašam ravno najbolje, da ima ženska grd, nizek, neženstven, po možnosti kadilski in hripav glas. Tako, da tudi ni vse v zunanji lepoti. Spoznal sem eno tako, ki je bila na videz neprivlačna, ampak glas je imela pa zelo, zelo lep. Ure in ure sva se pogovarjala, cele noči. Lahko bi se kaj zgodilo med nama, ampak sva prej naletela na življenske razlike, ki so nama ločile pot.

Jaz imam globji/fantovski glas, pa ne zato, ker sem kadilka (nisem nikoli kadila), ampak zato, ker sem pač taka. Še nikogar ni odvrnilo do zaj 🙂

Bolj so jih odvrnile druge stvari.

New Report

Close