Kako kaj izzivate?
Včeraj, zadnja ura dneva se je iztekala. V prijetnem kafiču ob taboljši pijači :-))) Kolega pravi, naj ga neham tako gledat, ker ga kurim s takim pogledom. Seveda mi je moral natančno pojasnit in demonstrirat, kako sem gledala. Z malce priprtimi očmi, saj veste, kot da zoomiram ;-)))
Pa to počnem nehote in nevede, mislim, da je to znak popolne koncentracije :-))
No, če nanj to dobro vpliva …. mogoče poskusim še na kakšnem ;)))
Meni je včeraj rekla moja prijateljica, ko sva se dobili na kavi, “mater če bi bila dec, bi te zdele takoj zvlekla nekam f….”
In sploh nisem bila oblečena kot imaš opisano ti, taka itak nikoli nisem…pa tudi ne izzivam, sem prej nedostopna, kot odprta…pa kljub temu vidim moške poglede, ki se slinijo…in ženske, ki se kisajo;))le zakaj hudiča se sprašujem;))
Jaz tudi vedno rada pogledam dobro žensko, tako, ki ima nekaj na sebi in v sebi, ko greš mimo nje, rečeš, ***** je dobra baba, še mojemu rečem, poglej, ta je vredna greha;))…enako velja za moške…in sploh ni pomembno mini kikla… vedno pravim, važna je celota, če si razumel si, če nisi, preveč besed za razlagat…
pa tudi odvisno, kdo je soigralec … če je to nekdo, za katerega veš, da bo igral le eno igro, potem pač ni potrebno ravno nevemkaj … medtem ko če gre za “resno” zvezo – thja, tam pa se itak ni težko trudit, ker to počneš z veseljem, ker je vse vrnjeno, pa ne le enkratno … tudi izzivanje z oblačili (oz. brez njih) sodi zraven
Lepo se vsekakor oblacim v prvi vrsti zase.
Prepricana sem, da v tistem v cemer se jaz pocutim sexy tudi drugim izgledam tako. Lahko je tudi to ena obicna trenerka za sprehajanje vsa posvinjana ob blata :))))
…enkrat sem slisala ene, ki so sedeli na klopci v parku, ko sva se s psom vracala s sprehoda, ko je eden rekel, glej kaka baba :))) pa sem bla v navadni ohlapni trenerki, majcki, brez make upa in s spetimi lasmi 🙂