Kako kaj izzivate?
Evo, danes sem bila pa taka…ni bilo treba v službico, jupiiiiiii in dež pada ko sto hudičev in kaj drugega kot nase navlečti živo rumene hlače in palerino, vse v stilu, bolj gremo po lužah, manj bomo mokri…,za piko na i še ljubke škorenjčke… , da se me ja vidi in gremo na jutranji sprehod, avtomobili trobijo, psi bevskajo, zdaj pa res ne vem, le zakaj hudiča, mar sem jih izzivala;))?!
Ne jaz že ne, moj pes bo kriv, on vedno šarmira vse živo, jaz pa že mislila, da kako jih jaz ganem, da mi trobijo po cesti;))…saj, ko bi vedeli, da sem spodaj brez vsega, pa verjamem, da bi bila še jaz uržah za kakšno nesrečo;))…
In tudi tokrat je dokaz, da sploh ni važno v kaj si oblečen, važno je kako to “nosiš”, drugič pa poveznem nase vrečo od krompirja, pa da vidimo reakcijo;))
Kir napisal:
Denar, zdravje, sreča, dobra lulika…
No dejala sem ti da si želiš preveč naenkrat in zato nič ne dobiš…in nato si si zaželel le zadnjo željo…dobro luliko…
Zdaj ti povem nadaljevanje…vidiš, ko boš dobil le to zadnjo stvar, boš dobil že skoraj vse, dobra lulika te bo naredila srečnega, zdravega…in če bo ta dobra lulika še bogata, še polno denarja, če jo boš znal zmešati;))…no mal heca mora biti, ker si dons tako čimeren…haha…
Včasih se splača biti skormen mar ne in potem dobiš ob eni stvari še vse ostalo…vidiš dragi, sam mal pameti v roke in gre;))