Kera ženska ima ful rada spermo v usta.
Ni tukaj tolko stvar, da bi ženska imela raada spermo v ustih, ker vsi vemo kako zelo dobrega okusa je…dejstvo je da sperma (vsaj po mojih izkušnjah) ni tako zelo dobrega okusa da bi jo človek jedu s tem namenom da jo je, zaradi njenega okusa.
Vsa stvar je v tem, da ko mi moj moški konča v ustih jo vedno pogoltnem in seveda pri tem uživam pa ne zaradi sperme same ampak zaradi celotne igre ljubljenja. Uživam ob pogledu nanj, kako mu je všeč pa če me pošprica po obrazu, hrbtu ali obrazu.
lp
Evo, jest sm ena tistih ki nočejo govoriti o tem….zato ker mi sperma pač ne gre po grlu. To dam moškemu vedet, kej več mi je pa zoprno razlagat, ker potem se začnejo pojavlat vprašanja zakaj ne…a se ti gnusi…a me pol nimaš tolk rada…pa take brezvezne, ki niso nič povezane s tem, da sperme ne pojem. Se mi pač obrne želodec, se mi je zgodilo da sem potem še kaj več ven vrgla…in tako je bilo še pri vseh moških.
🙂 lp
hmmm…
jaz pa obožujem spermo od mojega dragija. pa sploh ne zaradi okusa, ampak ker je to njegovo, del njega in ker sem nanj popolnoma nora in ga sprejemam 200{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}, ker bi najraje posrkala vsak vsak njegov delček ko se pri seksu zlijeva v eno…
pri bivših partnerjih tega nisem čutila in če se je le dalo sem se izognila spermi. to pa prav zaradi tega, ker nanje enostavno nisem bila tako nora (ljubila, imela rada, zaljubljena… kakor že hočete). tako da bi vseeno rekla, da je nekaj na povezavi ‘sprejemanje moškega-pogoltniti spermo’
:))
KIR napisal:
> No če tako želiš ne odpiram več tvojih sporočil, ti pa mojih ni
> teba. Kljub temu pa bi rad zvedu s čim sem ti stopil na rep
Si pa hud?!
No, nisem te mislila razjezit, daleč od tega…in nisi mi stopil na rep.
In žal mi bo, če me ne boš več bral. In hudo mi bo, če mi ne boš odgovarjal. Tako.