Najdi forum

Naslovnica Forum Sex v mestu KIR daj se opogumi…

KIR daj se opogumi…

… in greva na pijačo, eno tako neobvezno. A si upaš? Glede na to, da si že nekajkrat predlagal, pol ni blo nič iz tega, si ga stisnil med noge, sedaj si pa spet nekaj korajžen. Vse kar boš žrtvoval je, da boš stopil iz anonimnosti, seveda tudi jaz, mi ni treba niti imena povedat. Pa se zmeniva še to, da potem drug o drugem ne piševa tukaj gor v slabem smislu ali smislu izdajanja podrobnosti. Torej?

Aviv,

te samo mal pozdravim ker si ravno tu gor!! Si okej?

he ha z mano pa ne upaš.

Ti pa z mano ne, ha ha!

ti pa zame nimaš časa.

je kratko in jedrnato odgovoril svetilnikk….

Ups, odgovoril? Pa ja ne backi, ha ha….zmotu?

backi ja ker si rekla da za otročka pa ker maš ful dela pač nimaš časa.
pa klub temu tu veliko previsiš
dej tole razloži

Slabo bral. Tele dni imam pavzo in sem precej tle gor. Sicer običajno uletim po par minut, preberem kaj zanimivega al pa nezanimivega (k., kaj pa veš, ko odpreš temo), odkucam po tastaturi in čao….moji prstki so zelo hitri, možganče pa tud še nisem dala na pašo….sam pa veš, če si (ker si) odkrit, da potem ne rabiš cajta za odgovarjanje petsto let…

Ja, otroc, posel, služba, opravki….kar napišem tle gor pač napišem….rekla sem, da časa nimam, da bi se posvečala nekomu še za zraven. Tako nekak.

Ti si pa očitno brez obveznosti, al kaj? In imaš čas….Razlož še ti mal kakšno malenkost, če želiš, seveda. Zdej pa tko zgleda, kot da te prosim. Hm, ni bil namen, ha ha.

ne vem kaj te zanima o meni?

svetilnikk napisal:

> ne vem kaj te zanima o meni?

Kaj bi pa rad povedal, želel, da vem o tebi?

to se lahko pa po emailu pogovoriva

A še nisi zaspal?
lahko noč

backa pozdrav tudi tebi

Ti si pa res ena zanimiva punca, človeku daš marsikaj misliti. Po mojem bi bil KIR prijetno presenečen, ampak ne mislim zdaj kar takoj v seksualnem smislu, temveč bolj glede pogovora, spoznavanja s teboj. Verjetno imaš en svoj pogled na stvari. KIR upajmo, da ne boš stisnil rep med noge, backa ti bo itak oprostila;-)))

Nimata bolj pametnega za počet kot da se j… tu gor?

Seveda aviv da si upam. Samo opominjam te: Če že stopiva iz anonimnosti in če si res tako dobra bejba kot mislim, bom hotel tudi kaj več! Ja, točno na sex mislim, stanovanje imaš, ne? Ali se bova sprla ali se bova vsaj pošteno povaljala? Čas imam samo med delovnim časom, popoldan moram biti doma. Pošteno odgovori: si za?

Ja, backa je tako dobra duša, da bi vse oprostila. Sicer ji oproščam tudi jaz ko s svojim nežnim jezičkom opleta okrog Dolenjcev in tebe, hahaha

Dobro jutro, aviv! A zdaj si pa ti repka stisnila med nogice? Veš, tako direkten sem, da kar po pravici povem kaj hočem.

Se mi je kar zdelo, da bo kaj takega, mogoče si vseeno preveč direkten, to bi ji lahko povedal tudi potem;-)))))

Mogoče si bil celo namirno direkten, ker si vedel, da tako ne bo nič z spoznavanjem aviv????

Mislim, da je bolj pošteno, da prej pripravim teren. Sicer bi jo še kap, ali bi se pa skregala, ko bi ji to predlagal

Ja, pa bi bilo vseeno bolje, da bi ga pripravljal na licu mesta, mislim teren;-))))

Saj vidiš, da je že v virtualnem svetu spizdila, kaj bi bilo šele na “terenu”?!?

Saj zato se mi je pa zdelo čudno, da te vabi na pijačo in mi res ni jasno zakaj (glede na njeno prepričanost v zvestobo) si je izbrala ravno tebe, če ve kakšen kao “kurbirček” si. Brez zamere. Ampak, človek si res ne ve kaj misliti o njej. Po mojem spet samo nekaj draži tu naokrog, saj sem že povedal moje mnenje o kužkih;-)))

Ja, pro maš. Sicer pa: saj menda nisem tak kurbirček, haha. Sam vtaknu bi ji ga pa res rad, me zanima

New Report

Close