Kje ste dobre ljubimke:)
Pa nas je dobil:)))
Fouš smo mu, ker ne najde prave zase:)
Ja **** ne:)
Lepota je pa relativna, zato tudi če bi napisal da si kmet (poznam veliko postavnih, luštnih kmetov), debel (so moški, ki imajo malo več kg, pa so prav simpatični in nekatere ženske sploh nočejo tipa, ki izgleda ob njej kot zobotrebec, saj je vedno več žensk, ki so tudi same bolj okrogle, pa ne pomeni da debeli niso dobri ljubimci) …kakšen naj bi še bil….grd:) če to reče nekdo o sebi, …še ne pomeni da je res grd, najbrž je samo nesamozavesten in se obremenjuje s kako nestandardno zadevo na sebi, medtem ko okolica ne opazi njegovega večjega nosu, nepravilega zobovja in krčnih žil…ker je kljub vsemu simpatična oseba.
Aja reven….prej kot bogat….to je spet relativno.Pravih, lačnih in golih revežev pri nas skoraj ni. Sploh pa ne samskih kmetov. Če je moški pravi, kot si rekel sam dr. Živago, če ima energijo, če ni preveč osladen ali samovšečen…če zna ceniti žensko…je lahko tudi bolj reven, glavno je, da ni reven na umu….
Pa še kot je rekel g.minister……ženske preveč romantičnih ne maramo:)
Kje pa je tista prava meja….pa je težko definirat….ravno pravi mora bit in tak ne ostane sam do 35 leta….lep, grd, reven al bogat…..
(zakaj je toliko dokaj čednih in ne tako revnih fantov samskih? pa toliko punc over 30 samih in neopaženih? verjetno niso slabi ljubimci in ljubimke….verjetno tudi sami prispevajo k temu, da so neodkriti)
Vem, da je to tema, ki nima konca in kraja:) sam spoštujem vse ljudi. Od revnih do bogatih, velikih , malih, visoko izobraženih , manj izobraženih itd.
Vsak si pač besede tolmači po svoje in jih obrača, kot mu paše……
Vsi vemo, da je v ljudjeh veliko faušije. In sam se nimam za Ubermenscha. Vendar imam rad ljudi, ki znajo tudi kaj pozitivnega povedati o sebi, pa čeprav je to za večino ljudi nesprejemljivo….
lep dan vsem……
in pravilno je, da povemo o sebi pozitivno, da o sebi tudi tako mislimo in da pozitvno gledamo tudi na druge!
Mogoče je mene zmotilo ravno tvoje vprašanje, kje so dobre ljubimke, kot da se taka dobi na tržnici…..To ne kaže pozitivizma…vsaj ne v tem:)
Je pa dejstvo, da najprej moramo biti sebi všeč…potem bomo drugim. In če je moški dober ljubimec, bo našel tudi sebi primerno ljubimko, prej ali slej….zato….ne čakaj pomladi:)
saj so se tudi ponujale punce…vpadljivo in nevpadljivo, pa ne vem, kolk si kej reagiral:)
LP
Pa brez kake zamere, ker js res nisem nevoščljiva….niti lepote, niti tega, da ne najdeš prave:)
…..ker js sem pa seb tud všeč, pa moj mož mi je tud všeč, vedno bolj:)
drugače pa dragi doktor v roke si ga vzami, saj veš da je najboljši seks s tistim ki ga imaš najrajši in ti je najboljvšeč, ga najbolje poznaš, točno veš kako ga moraš stisnit, ne preveč, ne premalo, počasi, pa mal bolj hitro, skratka seks s samim seboj… zraven še misliš kako plezaš na Mount Everest…, kaj si moški lahko želi kaj boljšega