Najdi forum

Naslovnica Forum Starševski čvek KJE STE IZVEDELI…..

KJE STE IZVEDELI…..

…..za ta forum? Oz. za Med.Over.Net.?
Jaz sem slučajno predlani v službi med malico, ko sem nekaj brskala po inernetu.
Lep dan!

Lani poleti, ko je bilo bolj malo dela v službi. Zelo sem že hrepenela po otročku in sem malo brskala po internetu in uletela na stran revije Moj malček, od tam pa me je pot vodila na forum. vesela sem bila, da je potem nastala tudi rubrika Nosečnost.

Od sosede beri prijateljice in sedaj sem sama aktivni član,ona pa pasivni ha,ha,ha—pa ravno sedaj jo čakam,da pride na kavo in klepet

Od moje sestre, ki je, žal še na forumu neplodnost!!!
Klavdija

Moja takratna gineloginja mi je predlagala ta forum in zelo sem ji hvalezna…

V reviji Viva sem videla reklamo…
… zdaj pa ne morem brez :-)))))))))))

Na enem drugem forumu, kjer so tega šinfali.
Jaz pa sem kar sem presedlala. Mi je tu bolj všeč.

Preko revije Moj Malček.

Enkrat sem iskala recept za eno pecivo in našla forum “Prehrana”. .

Pri srfanju naključno uletela. In ostala:))

Na Matkurji, kjer je bilo objavljeno, da je nov forum in sem uletela prvi dan, ko je bil Med.over.net odprt.

z možem sva nekaj iskala o vročini pri dojenčkih in naletela na tole stran (pred dobrima dvema letoma), mi je bilo žal, da nisem vedela že prej. Od takrat sem pa kar malo obsedena s tem, vsaj na hitro ščekiram, če za kaj več ni časa.

Kolegica mi je povedala, ko je imela težave zaradi cepljenj in je pisala na tisti forum. Kje je zvedela ona, je nisem nikoli vprašala. Aktivna sem od februarja letos, v začetku pod drugim nickom. Taista kolegica pa je bolj kot ne pasivna, ker se teh stvari tiče.
Ne morem reči, da sem ravno obesedena, moram pa vsaj na dva dni pogledat. Zvečer, največkrat, ko imam čas.

Lp, Ana

Letos,ko je bila afera s tistimi avtosedeži iz paketov za novorojenčke,sem se z ostalimi starši “borila” za pravice naših otrok in tako me je pot pripeljala do gospe Jane Kobal-Ocvirk ( novinarka na POP-TV ) ,ki me je med drugim napotila tudi na ta forum.

Jera

Preko “Kulinarične Slovenije”

Nataša

Cisto slucajno, preko spletne strani Moj malcek.

Prijateljica mi je povedala za dr. Pušenjaka, da hitro in dobro odgovarja. Bila sem noseča in me je mučilo par vprašanj. Potem sem pokukala še na nosečnost in zadnji mesec sodelovala, po rojstvu hčerke pa sem večkrat tu. Zasvojena pa nisem več, sedaj sem pa itak v službi in ni toliko časa.

Pred skoraj 5 leti sem brskala po internetu v zvezi z enim zdravstvenim problemom in našla med.over.net. Takrat seveda še v zelo zmanjšanem obsegu, saj je bilo vsega skupaj le enih par forumov.

Na začetku sem bila prisotna na forumih Mladi ter Življenje (oz. Srednja leta, kot se je sprva imenoval). Zdaj sem pa tu. :))

Jana je pa moja sošolka iz srednje šole. Je tule aktivna??Mater je svet majhen!!!!

lp Andreja

Slučajno uletela pred cca tremi leti, pisala nekaj časa pod prvim nickom, nekaj časa nič, potem pa od lani junija, ko sem zanosila pod drugim nickom, ob rojstvu hčerke (druge) sem nick spremenila v abea.
Kako pa sem uletela se pa sploh ne spomnim!!!!

lp A

Od svakinje, ki mi je povedala, da je tu dobila veliko dobrih nasvetov, da pa je postala odvisna od njega in se je takrat ravno odvajala. No, pa sem jaz postala odvisnica, da vse ostane v družini…

Ko sem presaltala k Dr, Pusenjaku, sem ga iskala po netu, da vidim kdo je.
To je to….
Lp, Mateja

Preko spletne strani Moj Malček.

Meni je za ta forum povedal možek.
Najprej sem “hodila” na nosečnost in Pušenjaku, sedaj pa se najbolje počutim tu.
Čez teden veliko visim gor, med vikendi nas ponavadi ni doma in že komaj čakam da v nedeljo zvečer prižgem “mašino” in pogledam, kaj je novega tu …….. in ugotovim, da je vedno kaj novega in lepega….
Zadnje čase so kar zanimive teme, ja…

Pa full dobrih linkov!:-)))))))))

New Report

Close