kje ste naredili svoje otroke?
– prvo nezakonsko hčerko sem naredil na službenem potovanju v mestu Jaroslavl v Rusiji na WCju fitnesa z inštruktorico fitnes vadbe. Mislim, da je bilo okrog 14.05.2016.
– drugo hčerko sem s sedanjo ženo (takrat še punco) naredil na Kamčatki septembra 2018, ko sva se tudi spoznala. Ona je delala kot lokalna vodička.
– tretjega sina sva z ženo naredila za prvomajske počitnice 2021 na Visu.
Prvi najin nenačrtovan je nastal junija 2015 na družinskih počitnicah na balkonu apartmaja na Mljetu. Ker sva bila z mojimi starši 10 dni na morju nisva mogla kaj preveč… Potem pa sva enkrat izkoristila njuno nekajurno odsotnost in se konkretno “požgala” … Vidi se mu da je bil delan v Dalmaciji, saj je len kot “fuks”.
Drugo smo leta 2019 pripeljali iz dopusta v Minsku (Belorusija). V sosednji sobi hotelskega kompleksa se je v popoldanskem času na ves glas žgal mlajši rusko govoreči par, kateremu sva hotela pokazati kako to delamo slovenci… No po končani najini glasni akciji sva ugotovila, da so bili v sosednji sobi pravzaprav trije …Dve mladi plavolasi punci in njun srečni izbranec…
Tretja pa je nastala v domači postelji
Tema, ki jo spremljate bi bila lahko tudi na nek način povezana s temo, ki sem jo odprl pred dobrim letom. To so precej delikatna področja, velikokrat tudi tabu.
. https://forum.over.net/forum/tema/vsaka-stvar-ima-svoj-cas-in-prostor-tudi-koitus-22333123/
spomin, 06.03.2023 ob 16:52
acjom, 23.08.2008 ob 00:05
Ne vem. Se sploh ne spomnim.
Počivaj v miru, Mojca.
A veš da se včasih spomnim nanjo in pomislim, kako sta odraščala otroka. Mislim, da je njena mlajša hči kako leto starejša od mojega 18-letnega sina. Želim jim vse dobro.