Klub Sun Garden Sežana
NATALIA 40
De ajd javi mi se na meil pa bova se zmenla bova šla kdaj lahko vsi mamo čas, [email protected]
Opiši żelje na mail [email protected] pa se dogovorimo
Pozdrav svima. Žena i ja oboje 40 godina razmišljamo da bi posjetili klub. Zasad nas napaljuje da se seksamo u istoj sobi sa nekim drugim parom ili parovima ali bez razmjene partnera. Znači seks kraj nekog drugog para koji se seksa. Da li ima toga tamo ili baš svi razmjenjuju partnere.
Hvala na odgovorima.
Tamo imas svega, nitko te ne sili na silu, ljudi se drže pravila. Sve se radi uz dogovor, jasam sa svojom bio tamo pili smo piče jasam je pitao dali joj paše trojcek. Bio je jedan moški i ona je rekla da joj odgovara i pozvali smo ga u sobu zakljucali se i vodili akciju 2h, meni je pušila on je nabijao od zada pa sve kobinacije, To je za nas bilo nezaboravno iskustvo, tamo idemo jednom mjesecno. Tako da je super club
Jaz si full želim it samo nimam spremljevalke. Mi pa je bedno sam tam it, nikoli se nisem bil v tem. Me zanima če je kaka simpatična punca tukaj, da greva skupaj en dan. Imam 35 let, sem simpatičen in resen. Če je kakšna naj mi piše na [email protected]
Ciao Natalija! Sem resen, zanesljiv in urejen gentleman ki ve kako zadovoljiti damico, da bo še naslednji dan hodila z nasmehom na obrazu. Sicer pa zelo izkušen v teh vodah.. Si želiš norih avantur? Piši mi na : [email protected]
Natalija 40 ti veliko pišeš pa te ni potem nikjer, javi se nama zs ali na mejl [email protected]
- Danes greva v savno atlantis 12.00