Kocine
Ojoj…..
Sem se že odvadila kosmatih žensk in moram priznat, da mi ni ravno lepo za pogledat, če ima ženska najlonke čez dlake potegnjene… pol so pa tiste dlake lepo vse v eno čudno smer “počesane”….
Glede moških pa…. če mu je narava namenila dlake, naj jih s ponosom nosi, saj je dedc…. če se tu in tam okoli sulice uredi, je seveda lepo, da pa bi si noge bril… pa prsa depiliral…. nene…. zame ni prav nobene potrebe….
Če ima bolj malo dlak…. hja, jih ma pač bolj malo, bog pomagaj…. je pač mičkeno manj seksi…. za stran vrečt pa zato še vedno ni!!!!!
Če je pa puhast piščanc, pa še naj malo počaka… ko bo pravo perje dobil, potem bo pa tudi Lunčki všeč….
Na meni, mi ni nič všeč kosmato, zato se depiliram redno in to zase,ne zato, ker to dela večina žensk, ali ker bi to želel moški ali ne vem kdo… ker se sama potem počutim tako kot je treba, seveda po predelih, kjer je to potrebno, to je postala že rutina, navada, kot umivanje zob…
Na drugih ženskah, ko jih vidim kosmate, sicer to redko-redko, se mi to “gravža”, se mi zdi to neurejeno, neestetsko, nehigiensko, ampak moram priznati, da na morju vidim zelo zelo redko neurejene ženske, še stare mamce so popedenane;)). Da ne bo pomote, kaj zdaj pomeni beseda kosmato, to zame pomeni tisto, ko si po nogah ko opica, da ne omenjam mednožje, ki je vse zaraščeno tudi po stegnih ali podpazduha…skratka, ko na pogled deluje vse prej kot lepo…
Na moškem pa mi paše vse kosmato, ker je moški moški, pobrito mi deluje kot en…
p.s. Seveda pa so moški, ki jih to vzburja, sploh zdaj, ko je tako težko dobiti kosmato žensko, tudi njihovi honorarji so veliko večji in veliko je povpraševanje za kosmatim ženskam v seks indrustiji…vsake oči imajo svojega malarja in prav je tako..