koliko let imajo Petra Krčmar, Darja Zgonc,..
112, 04.12.2020 ob 13:25
Petra Krčmar je zelo pametna in sposobna novinarka, mi je všeč tudi če stara izgleda kot šinfate, brez nje ni 24 ur.
Se je spomnim še iz RTV. Bila je luštna, potem je šla na POP, tudi še nekaj časa dobro izgledala. Sedaj pa ne več. Kaj čmo, leta prinesejo svoje, nikomur ne prizanašajo. Stara je cca 50, mogoče leto več.
mon mafija, 15.06.2023 ob 07:33
To samo v tej državi tako stare babe delajo na televiziji
Nekaj čez 50 še ni taka starost. Poglej MM, skoraj do 70 je bila. Bolj lusštne so mlajše, jasno. Zelo luštna je Jasmina Jamnik, a je , žal, ni več videti, potem ena iz MB ( včasih je vodila kroniko na TVD).
Dobri stari FSPN. Legendarni žuri. Vsi smo bili del tega. Razen Darje. Živela je v sobi zraven moje…. in samo pridno študirala. Namesto da bi žurirala.
In kdo je bil kolovodja vseh (skoraj) žurov?
Šeruga. Zvonček. Dokler ga ni na brucovanju v Riu očarala Romana. Prehodna frača za Zvoneta.
Ampak se je uštel. Flirti in čage so postale preteklost……
Vse te face s 24-kurskega dnevnika so za v KAZENKI PREGON HUDODELSTVA proti človeku!
In vi ovce ostrižene jih še zmeraj gledate?!?!
A si upajo še zunaj na prostem hodit, da jim ne pride kdo kaj povedat?!
Jest ne vem, a ste pozabil, kako so vas ravno te iste face NATEGOVALE in LAGALE? Strašen virus, cepi se!
Da jih vidim, me mora eden prijet, da jih ne pridem popljuvat in pribit eno okrog kepe!
Petra Kerčmar se je nekaj let nazaj kar pošteno zredila. Bila je skoraj na nivoju Tamare Vonta
Očitno se je potem vzela v roke, ker na teh slikah dva tedna nazaj izgleda super. Me zanima kako ji je to uspelo, ker pri 50 je to kar podvig.