Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Lastnik kar tako vstopa v najemniško stanovanje

Lastnik kar tako vstopa v najemniško stanovanje

Imas se eno opcijo. Vzemi uradno sluzbo, da ti namestijo kamere in oznako, da je stanovanje video varovano. Morda še na kamero vezan alarm, ki se ti poveže na telefon. Če je cena ugodna, se ti ta strošek splača, zraven pa dobiš še kaksno svetovanje. Kamera ne rabi soglasja lastnika, če ni pritrjena v steno. Pa tudi agencija naj pogleda, če ni lastnik kaj od spy opreme namestil. To ga bo prav gotovo odvrnilo, če pa ne, pa boš imela posnet dokaz o nedovoljenem vstopu. V hisah imajo sicer najeniki pogosto tezave z ogrevanjem. Preveri, vprasaj, zapisi v pogodbo kaj se mora zagotavljat, ce nima stanovanje locenih odjemnih mest. Nizki stroski so drugo ime za nizko temperaturo pozimi. Preveri se tesnenje oken in vrat z vzigalnikom, koliko se plamen giba. Povej lastniku, da boš po prevzemu kljucev naredila popis vseh poskodb, jih poslikaj in posnami kot dokaz za ob izteku pogodbe.

Kaj pa če imajo zmenjeno, da lahko novim potencialnim najemnikom pokaže stanovanje?

Mislim namesto da tu jokaš, zakaj nisi stegnila jezika in rekla glejte gospod jaz sem vam hvaležna ampak me pa skrbi druga stvar, kako je s privatnostjo, meni je to zelo pomembno in mi ne bi bilo všeč, da brez mene hodite v stanovanje in gledate po mojih stvareh ne vidim pa nobenega problema da to storite ko sem tudi jaz v stanovanju, lahko napovedano ali ne, le da je v moji prisotnosti.

New Report

Close