Mariči za rojstni dan……….
Draga Mariči !
Tukaj sva, ” gmajnarja ” oba,
trdno sva se odločila,
da za tvoj rojstni dan,
iz vsega srca ti voščiva……
Želiva, da na travniku zate,
zraste najlepši , dišeči cvet,
naj v veselju in osebni sreči,
preživiš še mnogo, mnogo let.
Naj forum ” tjavendan “,
zate uteha bo in varen pristan !!
Ježek & zajček
Dobro, lepo, sončno jutro, ljubi moji prijateji.
Hvala za vse lepe želje, so že sprintane in
obešene poleg PC-ja.
Jani, tudi tebi iz srca hvala.
Ko bi vi vedeli prijateji, kaj meni pomeni ta na ša gmajna, koliko mi pomeni vsak od vas. … Saj ne bi verjeli, če bi vam razlagala. In ker sem vesela vsakega rojstnega dne posebej, sem vesele tudi tega današnjega.
In posebej vesela šopka, ki mi je nekako, kdo ve zakaj in kdo ve s kakšnim namenom podarjen in je iz dneva v dan lepši, boljši, iz dneva v dan je v ta šopek vložen še kak prečudovit nov cvet. Da, šopek, ki mi je podarjen že dolgo časa nazaj!
Šopka, iz katerega moli Nikitin smeh, Saškove in Janijeve vragolije, mucino dretje, Špeline šale za dobro voljo…… šopka, iz katerega izberem cvet, na katerem pristaja čebelica s tistim svojim nepopisno čudovitim AHA; šopka, v katerem skače mili moj zajček sem in tja in spravlja in zvezuje skupaj te posamezne cvetove…. Šopka, ki ni popoln brez čudovitih štumpovih zafrkancij, patyjinega razmišljanja o lepoti življenja, lilijinega veselja nad novih avtom in morjem ….. Šopka, v katerem kraljuje cvet življenja, ki ga tako močno obožuje naš ježek, četudi ga istočasno še kolne….. Prečudovit šopek, v katerega vsak dan vstopi še kak nov cvet ….. In ta šopek imam vsak dan pred očmi !
Ves ta šopek, tudi s cvetjem, ki ni posebej omenjeno, mi sveti iz dneva v dan kot
LUČKE – o katerih Z.Modrej takole:
“Vzdržujemo svoje dobro čustveno razpoloženje, da bo svet lepši, da bo naše življenje lepše. Vsak dan si prižigajmo lučke na svojem notranjem nebu. To so laho drobna doživetja, ki se jih veselimo in ki bodo minevanju našega časa dajale pridih osrečujočega pričakovanja.”
Prijatelji, hvala vam, ker tako lepo svetite na moje nebu.
Mariči
Cmoka , Cmoka ,Cmoka ,Cmoka ,Cmoka ,Cmoka ,Cmoka ,Cmoka ,Cmoka ,
Cmoka ,Cmoka ,Cmoka ,Cmoka ,Cmoka ,Cmoka ,Cmoka ,Cmoka ,Cmoka ,
Saj jaz bi še,…………………a Veš!!!!
Bljek,sej je ze vse slinasto tukaj!!Teče v potokih.
Ampak če se praznuje,se mora orenk,kot se šika!Jest Marija ti poklanjam nežne poljubčke na lička.Da bi ostala to kar si,nas še naprej osrečevala z lepim pisanjem,bila bolj zdrava,vesela in poskočna še naprej.Na mnoga leta kot pravijo juhejjj!!Na tvoje zdravje!!! Dvigam kupico…….VSE NAJBOLJŠŠE::::
Sicer z zamudo, toda verjami iz srca, Ti želim vse tisto kar si želiš, kar pričakuješ in kar upaš.
…….živjenje je sestavljeno iz tisoč in ene želje in če se Ti jih bo izpolnilo tisoč, boš jokala zaradi ene same neizpolnjene. Toda stara modrost nas uči, da se človeku samo tako porodi upanje, kajti v življenju je vedno kakšna neizpolnjena želja………(morda se Ti tokrat uresniči)
paty
p.s.sem vedno tako poskočni obiskovalec, da sem kar spregledala tako pomembno sporočilo.