Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu mmmm…..diši

mmmm…..diši

Točno to!

Ne, najprej to potem pa tisto, kar se tiče urgiranja tvoje dame.

Z mojo malenkostjo…

A veš, se že dolg nisem osvajala….Spomnim pa se, da je mi je bil vonj vedno pomemben. In v resnici ne maram vonja po švicu do daske, ki ga imajo na sebi določeni moški IN ŽENSKE (praviloma so te še hujše…ker nosijo umetne tkanine na sebi….)

Ne razumem čist … najprej ..dol dat?

Bomo vidl. Ko te bom vidla.

Ja, ljubi, najprej dol dat. Kaj naj s tabo, če te tvoja kast….

To ja, mislil sem pri seksu, drugače pa jasno da ne

Mačka v žaklju ne kupiš?

Ja, KIR! Pri sexu, pri sexu, pri sexu. S tabo mi je vedno lepo govort.

Men s tabo pa še TISOČKRAT BOLJ!
Nis pa še povedala ali bi vsaj skočila čez plot (to zame ni varanje)

Ti pa?

No, zame to je varanje. Kaj pa je zate varanje?

Jaz bi te kr kupu, pa v žaklju ali brez! No, sam da b se ti vn mal ritka v modrem vidla

Je zdejle v modrem….ampak ni naprodaj.

Takrat, ko greš z osebo, ki jo ljubiš! Če pa greš tako – sam zarad seksa, je to skok čez plot. A je to bistveno drugač, kot če uporabiš roko? V tem primeru je tudi moralni maček bistveno manjši. Preverjeno, veš

To je moj fetiš! Naprodaj ni? Kaj pa zastonj?

To, zaradi moralnega mačka, ne vem. Ti veš. To v zvezi z roko pa….ne vem no. Če se sama in mislim nate, to pomeni, po tvoje NIČ HUDGA, ja?
Če pa skočim k tebi v posteljo nekje ve eni sobi majhne gostilne, to pa je VELIK HUDGA zame? Kompliciram, ja.
Ampak veš, saj sexaš s svojo skorej vsak dan. Tud jaz precejkrat s svojim ljubim. In če bi šla čez cesto, bi se sigurno morala zaljubiti. No, tako..

Pol ni govora, a? Sam jaz vsakič pri seksu mislim nate, pa moram zadrževat, ker bi prehitr prišlo. To pa že mal diši po varanju, ne?

Ljubi, poglej, če bi ti hotla sam pol tega delat, kar imam v mislih, bi bile dve uri premalo. In to je to….tvoj skok bi bil samo tvoj skok, preprost, poln adrenalina, pohote, prihajanja (saj res, tvoji 6x, men pa le 2-3x) in KONEC.
Nič iz mojih sanj. No, ni čist res, nekje že. Ampak premal….

Ti mi povej. Bi blo lepo slišat…Pa na kire še vse zraven? Misliš mislim?

S tabo bi se pa potrudu, kot še nikol! Ker nisem egoist, poizkušam, da je ravn obratno – njej 6 x, men 1x!

Sam nate ljuba, pa nč povedat!

Ja, bi se potrudu….pa saj ti pravim – samo enkrat?

Sam tolikokrat, da bi nama prišlo v navado….

New Report

Close