Mnenja, on 29, ona 40+

Na kratko.
Po razpadu veze s časov oš sem spoznal 40+ letnico, ki mi je prirasla k srcu. Je samska in brez otrok. Sam imam dva otroka. Otrok ji še nisem predstavil, ona bi pa čimprej zanosila in želi, da se preselim k njej. Je uspešna podjetnica, vitka, zgleda dost mlajša kot je v resnici in živita skupaj s sestro v novogradnji. Razmišljam, ker denarja nimam in imam otroka, kako ženske nad 40 razmišljate ali bolje vprašano, v čem je fora? Obnaša se kot osnovnošolka z smsi, srčki, pliškoti…Možno, da se je zaljubila vame ali kaj drugega? Hvala.

Poznam en tak primer, imela je dva od prej, se je ločila ker je prijela novo svežo vejo, tip nekje tvojih let, baba tudi mladostna še danes pri60+ jih ji ne bi dal, imata še dve punci, kdo se stara v tej vezi, on, on je že plešast izgleda vsaj 10 let starejši, ne vem dobro premisli, dejstvo je babi se je povsem odpeljalo, ti boš oplojevalec na koncu rodne dobe..

Pri 30-tih sem gledal za vsaj nekaj let mlajšimi, nikoli starejšimi. Si ne predstavljam, da bi bil z 10 let starejšo žensko pri 30-tih. Pa še otroka da si želi pri 40-tih. Take scene gledam na 90 days wedding, ne rečem pa, da komu ne uspe.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

trenutno ji pašeš kot ata na mamo za oplodit, materinski nagon se je prebudil v njej, leta pač med akcijo pozabiš, kasnej te začnejo motit…
Če jo oplodiš, boš svojo nalogo opravil, ona itak prevzame skrb in stroške na sebe, ne pošilja ti ona đabe srčke…, tako je življenje.

Ti imaš pa pokvarjeno stikalo za opozorilne lučke.

Beži stran, kolikor te noge nesejo. Ženska samo obupano išče oplojevalca, ker ji bo zadnji vlak kmalu odpeljal. Končalo se bo tako, da bo zanosila, ti boš pa tretje kolo, uporabno zgolj za plačevanje preživnine. Ne bit neumen.

Naredila ti bo otroka in te potem našutirala. Navajena je biti sama, le še froca rabi. Ti boš na koncu z dolgim nosom in alimenti.

Seveda ne bi bilo nobenih dvomov, če bi bila ONA stara 29 in ON 40+.

Ker to je pa normalno, ane.

Ja, to je še dokaj normalno, že iz čisto bioloških razlogov.

Ona je povedala kaj želi, drugi so ti povedali kako bo. Kaj si želiš pa ti?

PS: Zaljubiš se lahko kadarkoli – ni vezano na leta;)

Zenski je ta moment prioriteta, da zanosi in dobi otroka. Ko bo ta potreba splahnela (kot teb potreba po seksu, takoj po seksu), jo bo zacel na tebi motit 101 stvar. Edini racionalen razlog za njo bo, da vezo koncata, ona obdrzi otroka, ti pa imej stike in placuj prezivnino.

V tem momentu, ko je stara ze 40, bi prakticno vzela vsakogar za to nalogo. Tako ali tako ne gre za situaciji, kjer bi bila dolzna tipa do konca zivljenja gledat. Bistvo je otrok.

To bo še zanimivo…če te zanima kako bo čez pet let kar nadaljuj…pa ne pozabi, da si tukaj dobil nekaj idej kako se lahko zadeve odvijejo…

Očitno še nima otrok in se ji že pošteno mudi. Ko bo zanosila, bodo srčki izpuhteli, ostala bo le preživnina ali pa tudi ne, če je dobro siturirana bo važen le otrok.

Zagrabi priliko samo prej naredi vazektomijo brez, da bi ona vedela. 😉

Tkole je:
-ne meči vseh v isti koš
-pri njej je očitno, da lovi zadnji voz za zanosit, saj niti tebe niti tvojih otrok ne pozna (ne samo fizično)
-pri tej razliki v letih je v ozadju kompleks, pri obeh (ti iščeš mamo ona sina)
-ne meči vseh v isti koš.

-aja, če si slučajno nekako ne opazil zapisanega-ne meči vseh v isti koš… a veš ko praviš kako premišljujejo, da to počnejo……. če ONA to počne, zdilaj z NJO, ne pa to podtaknit kar vsem… wtf ej…..

a ti drugače skrbiš za svoja dva otroka?

Ona je povedala kaj želi, drugi so ti povedali kako bo. Kaj si želiš pa ti?

PS: Zaljubiš se lahko kadarkoli – ni vezano na leta;)
[/quote]

Hm… tudi jaz sem pomislil na to.
Tip sprašuje kot neprizadeti zunanji opazovalec, kaj menijo o tem totalni tujci, ki ne poznajo ne nje ne njega. Kakšnih čustvev z njegove strani ni zaznati, torej zakaj bi se vezal, zaradi denarja?

------------------------------------------------------------------------------------------------------- [i]Do what you can't.[/i]


Vsekakor, da bi bilo v redu ker sta oba biološko sprejemljiva, v tem primeru pa 40-letnici urca že tiktaka z zastoji, njemu pač ne.

Fu…poss samo množi se da čimpej zavladamo v tej brezbožni drzavi ustanovimo kalifat pol pa uvedba seri….


Seveda ni normalno, da si ženska želi otroka z nekom, ki ga sploh ne pozna in čigar otrok ni še nikoli srečala. Če bi bila normalna, bi jo najprej zanimalo, kakšen je on do svojih otrok in bi se trudila spoznati njegove otroke ter dinamiko med otroki in njihovim očetom. Potem bi se trudila spoznati še preostale dele njegovega življenja, da bi ugotovila, koliko sta kompatibilna.
Ne pa kar na vrat na nos.

Avtor teme, tale išče oplojevalca. Kot sem že zgoraj napisala, ni normalno, da ima ženska take ideje ob tem, da še ni spoznala tvojih otrok, ne ve, kako vi skupaj funkcionirate in kaj vse to prinese s sabo. Ona bi, da se ti kar k njej preseliš…kje pa bo tam prostor za tvoja otroka? Ne bo ga. Po tem, ko bo ona rodila, ga pa tudi zate ne bo, če ne bo vse tako, kot si je ona zamislila. Tvojega v tisti hiši tako ali tako ne bo nič. Kako ti živiš, je ne zanima. Kako živita tvoja otroka, je ne zanima. Njo zanima samo to, da bi ona ta moment imela otroka, ker ji tiktaka biološka ura, in da ji ti to lahko omogočiš.

Beži, kar te nesejo noge.

Hm… tudi jaz sem pomislil na to.
Tip sprašuje kot neprizadeti zunanji opazovalec, kaj menijo o tem totalni tujci, ki ne poznajo ne nje ne njega. Kakšnih čustvev z njegove strani ni zaznati, torej zakaj bi se vezal, zaradi denarja?
[/quote]

Oba sta precej preračunljiva: ona želi otroka, on sponzorja. Pozabljata pa, da sta si za pogoj postavila živo bitje, ki bo najbolj trpelo.

Predlog avtorju, da gre na vazektomijo sploh ni slab, glede na to, da že zdaj ne more preživljati otrok, hkrati pa seveda stran od take ženske, pri kateri bo trpel in ga dolgo ne bo prenašala, pa še dodatne stroške mu bo nabila.
Ni € vreden takega odnosa.

Zamisli se: ona ima do prvih znakov mene samo še nekje 7 let, ti pa do druge pubertete ene 30 🙂
Zavedaj se, da ko bo prišla v znme mene, se bo marsikaj spremenilo- Zdej je še lahko hot in seksa ko zajklja, po otroku, sploh v tej pozni starosti ji bo hitro dol vse padlo, tako čutveno kot opravilno; pa čeprav ima “športno kondicijo”. Ko bo otrok v najhujši najstnikih letih, bo ona v letih babic….

Za seks terapijo, da te še kakšnih zrelih trikov nauči, kako zadovoljit zrelo žensko bo dobra, za kaj več na dolgi rok pa ne računaj – se ti bo zrolalo čez ene 10 let v taki zvezi. Poznam dva taka primera, k je bil partner od ene mlajši deset, drugi pa 13 let. V bistvu oba bolj sta rabila nadomestek “mamice” z benefitom seksa.

V bistvu si glede na zgraj odebeljeno bolj “gold digger”, nič drugega 🙂 In če te ne bo motilo, da boš njena trofeja, da si bo dokazala, da lahko mlajšega pod sebe spravi in da si njen “toy boy”, potem OK. Pati ne zavidam; sem pa sama v zadnjih nekaj letih kar zavrnila precej takih tvoje starosti, kot si ti, sem tudi sama 40+. Za resno zvezo ne bi, za še kakšnega otroka niti slučajno, za kakšno druženje z dobrim seksom, dokler bi mi prijalo pa da. Ne verjamem pa v trajanje take zveze dolgoročno: 10, 20 let, nikakor.

V prazno vrzena kost ki jo eni vseeno glodajo bebci kot avtor

Ona bi otroka, ti ga boš zlahka namigal, potem te bo nogirala, moram boš plačevati za otroka, videl ga boš pa bolj malkrat. Ne misli, da boš od nje kaj dobil, samo dajal boš.

Jaz bi tudi malo namočil. Stara, mlada, nima veze, samo, da je.

New Report

Close