Najdi forum

Naslovnica Forum Starševski čvek Moj hoče, da hujšam

Moj hoče, da hujšam

Dobila sem gor par kg, vidi se celulit in okrog trebuha imam maščobo kot one trebušne plesalke. Torej nisem se 20, 30 ali 40 kg zredila. Posledica nezdrave prehrane in premal gibanja je to, dela po 12 ur na dan, pa še kaj bi lahko našteli. Zdaj od fanta poslušam vsak dan kako je to grozno videt in da hoče da to spravim dol. Sam ni popoln, seveda. Hočem se tudi jaz znebit tega, gre se mi pa bolj za psihofizično kondicijo, nisem vsak dan mlajša. Zdaj prav študiram, da bi si zanalašč najela trenerja, imela treninge, ampak res 2 uri na dan, da bi videl kako bo ko zanj ne bo časa, jedel bo pa on tud sam piščanca in brokoli z menoj (moja najljubša hrana, mi ni problem, ob preveč dela sem bila pa res na junk hrani). Pa da vidimo. A še ima kdo kak predlog?

Tvoj ni TVOJ, ker tvoje so lahko samo stvari ne pa ljudje… upam, da bo šlo… Zato tudi imata probleme… Ker si tudi TVOJ TEBE lasti in misli, da te lahko upravlja in posledično je nespoštljiv do tebe. In tako bo ves čas, dokler ne bosta dognala DA TVOJ NI TVOJ IN TI NISI NJEGOVA.

Glede hujšanja pa: Shujšaj če te moti… če moti samo partnerja pa ne vidim potrebe po hujšanju. Ker, če boš shujšala, ker se sama počutiš slabo bo uspelo, če boš hujšala zaradi mnenja partnerja pa ne bo uspelo.

sama shujšati potem daj, zaradi “desca” pa res ne, sploh ker imaš verjetno tistih par kil viška

nova
Uredništvo priporoča


Moj. Pač izraz.

V bistvu me je motilo prej, ko sem imela še cca 2 kg več, v enem mesecu je šlo stran, ker sem spet v tirnicah prejšnjega načina življenja, ostalo me pa sploh ne moti. Če bom trenirala, bom zaradi sebe, navajena sem intenzivnih treningov in to pogrešam. Ampak v tistih časih sem bila sama. Ko nekaj počnem, ne morem na silo, mora mi bit fajn, da bi pa sam zarad tega ko mi tip reče naj hujsam, pa sigurn ne bi.

Spravi to dol čim prej, ker je res grdo

A si nora? Predvidevam, da sta glede na zapisano se brez otrok, saj ga bo kap, ce zanosis in potem vse spremembe, ki jih bo to prineslo.
Tole je ze v startu zafurano, nekdo, ki te ima rad, ne bo zahteval nic od tebe. Pravi dec te bo pohvalil, da si fajn mehka in okrogla, potem pa na spostljiv nacin previdno dal vedeti, da morda ne bi bilo slabo, ce malo utrdita. Oba skupaj, naj se zorganizira, da bos imela vec casa, pocnita kaj skupaj, kar vaju veseli, prilqgodota prehrano…
Da meni nekdo tole pribije, ga pri svojih 16. Nagonim cez vrata, brez pardona. Kaj bo sledilo, se vprasaj. Morda ima pa on negotovosti, povezane s svojim videzom.
Ostano zvesta sebi in mu povej svoje, hkrati pa poskrbi zase, ampak za bozjo voljo, ne zaradi tipa, zaradi sebe!

Sebe poglej, pa svoj špeh.
Grdo je, kadar je človek žleht, foušljiv, zoprn, požrten, skopuški in primitiven.
TO JE PA RES GRDO.


Pas s cekinčki okoli pasu, en lep pisan modrc gor s push upom pa zatresi Šakirco 😆

Če je tvoja želja shujšati, ti bo tudi uspelo in kar loti se. Če to delaš zaradi njega, si začela z napačnim korakom in ti na dolgi rok ne bo uspelo obdržati kg.

Srečno, kakorkoli se odločiš pa ne pozabi, da si lepa in popolna že tako. Lepe ženske nikoli ni preveč 😉

Manje jedi govna.

Aja praviš, da tvoj mož ni popoln. Tako mu odgovori dragi moj, ko boš svoje telo in obraz spravil do perfekcije pridi meni pridigati ..do takrat pa lepo utihni ker me mnenje nepopolneza o moji nepopolnosti res ne zanima

Tudi moj bivši fant me je imel za debelo, čeprav to nisem bila, imam pač široke boke, torej v kosti ne morem shujšati. Seveda se je poročil z drugo, ki je bila že na začetku majhna in bolj okrogla, po dveh porodih se je pa precej zredila. 1x ob priliki mi je povedal, da se mu žena zaradi debelosti gabi in ima ob njej druge.
Svetujem ti, da dobro premisliš, s kakšnim partnerjem želiš živeti.

In kaj je lahko tvoja prednost razen fukabilnosti? A si mogoče izumiteljica, da boš naredila cepivo za korono? NE? Pol pa shujšaj svinja nemarna!

Svinjski rilec imaš ti.
Najbolje, da si ga kuhaš za župo.Bo pa treba precej dolgo kuhat, ker imaš trd rilec, možgane pa še bolj!
Moje sožalje tvoji mami, ki je vzgojila kretena.
In nikoli ne bo bolje…

Če verjameš, da bo cepivo rešilo problem s korono imaš ti dosti hujši problem kot šinjorina s kilogrami. Sam povem…

Če verjameš, da bo cepivo rešilo problem s korono imaš ti dosti hujši problem kot šinjorina s kilogrami. Sam povem…
[/quote]

On je daleč od Einsteina.
Zelo blizu pa opicam.

On je daleč od Einsteina.
Zelo blizu pa opicam.
[/quote]

Bi rekla 🙂 Verjetno njegova mama noče shujšati in ga je sram, zdaj se pa spravlja na vse ostale ženske. To so tej kompleksi ne 😉

Sram te bodi, kakšen nivo komuniciranja imaš….sram naj te bo.

Shujšaj, potem mu pa pokaži vrata … 😉 Če te ne mara v tvojih “slabih časih”, potem te tudi v dobrih ne rabi.

Reči mu, da ko njegov zraste do maksimuma boš tudi ti hujšala. Mislim pa kaj se gre. Kaj te vse se čaka v življenju, nikoli se ne ve, kaj če orenk zbolis pa boš vsa fertik pa bog ne daj ti je treba rit brisat, zamisli se kaj bi ti šele takrat rekel Jebes tazga deca, če mu tako lahko sploh rečeš . 🤢🤢🤢🤢🤢🤢

Mene je prav groza, ko berem te odgovore. Samo nasilje, hudobija, jeza,.. ni čudno, da je toliko ločitev in sporov. Menim, da če imaš partnerja rad, si z njim v ravnovesju, v harmoniji,in tudi delaš stvari, ki so mu všeč.
Torej ustreži partnerju in shujšaj. To ni nikakršna muka, saj ni rekel, da te obglavi. Poleg tega, je to tudi dobro za tvoje telo in zdravje.

Ne vem več kaj želijo moški. Tudi moj se vsakič obregne ob mojo težo, čeprav imam pri 163 cm samo malo čez 118 kg. Večino teže 24 kg sem dobila po prvem porodu. Res pa je, da ko sva se spoznala sem imela okoli 52 kg…

Shujšaj zaradi sebe, če te moti.
Moj bivši mi je zmeraj težil naj jem, da sem presuha – tud, takrat ko sem se konkretno oblazinila. Me je blazno frustriralo, da me ni nikoli sam opozoril, da se spet kaj preveč nabira, ker mi je pomembno, da se ne zanemarim.

Smo različni, odvisno tudi na kak način ti to govori. Če je nesramen, se poleg kil zzlosaj še njega. Včasih pa je dobro, da nam partner realno pove stvari. Sama najbolj veš za kaj gre pri njemu.

Takle bom rekla. Če je res prekomerna teža bi se pogovorila s sabo in nekaj ukrenila oz probala nekaj naredit v smeri da zgubim kg. Ampak to zaradi sebe, če bi že mogla, nikoli ne zaradi tega ker kg motijo partnerja. Saj če spreminjamo lastnosti svoje naj bi to počeli zato ker se bomo sami bolj kul počutili in ne ker drugi od nas tako zahteva. Če so res neke moteče lastnosti je to nekaj čisto drugega, je potrebno. Če pa je nekdo tak picajzel da ga že zmotijo tiste 3 kg preveč je pa problem on in sigurno ne ti. Sama veš kako je med vama. Če nekoga zmotijo banalnisti kar se videta tiče to ni tip ki bi bil zame. Spreminjamo se zaradi sebe da bo nam ok in ne zaradi drugih. Tudi če nekdo reče sem nehal kadit ker je partnerja to motilo. Ja kaj pa zarad sebe, da zase nardiš neki dobrega. To največ šteje 🙂 In ti ni z muko spremenit oz. manj no. Če nekaj moraš zaradi nekoga je to precej težje in naporneje.


če me moti rastoča pleša pri partnerju, naj mi ustreže in si gre lase presadit?


What??

Tvoje kile so nasilne do tebe, zdravja, videza.
Ajd, ne bi rekla da imas 78kg, ampak 118 je krepkoo prevec.
Hrana, gibanje, spanje.

New Report

Close