Najdi forum

Naslovnica Forum Sex v mestu moški – NIMAJO POJMA kako zadovoljit žensko

moški – NIMAJO POJMA kako zadovoljit žensko

Vem, da je taka ura, da se vam ne bo dalo pisat. Ampak priznajte – moški nimajo pojma, kako nas zadovoljit.

Moj bivši – oba sva bila mlada, je bil živ štor. Če ne bi bila noro zaljubljena, se niti slučajno ne bi ukvarjala z njim.

Potem sem imela enega ločenca – sem mislila, da ga je bivša naućila kaj – NOPE!

Potem enega starega (auu), res sem bila sproščena – obup. Kar mislijo, da se bom s tičem ukvarjala 1 uro.
Da bom drug dan z znucanimi ustnicami (tistimi pod nosom) hodila po svetu?
Orenk odslužijo bejbe, ki si izberejo starca.

U glavnem ne znajo lizat. Ne znajo nič! Kaj jih res ne upate nič naučit?

Po drugi strani pa kar naprej poslušam in berem, kako ženske ne privlačijo tipi, ki se jim trudijo ugoditi. Zakaj pa ne vzameš takih tipov, ki sploh ne marajo, da jim jih vlečeš? Tudi taki obstajamo, veš? Lizati se pa da naučiti, če znaš skomunicirati in imaš voljo, se vse da in ko te enkrat naštudira tapravi dec, boš cvetela v rožicah in v nebesih vsako noč. Upam, da najdeš takega. Pljuvanje čez moške po forumu te pa ne bo pripeljalo nič bližje orgazmu, po katerem tako hrepeniš.

Zakaj jih pa ti nisi naučila?

Po drugi strani pa kar naprej poslušam in berem, kako ženske ne privlačijo tipi, ki se jim trudijo ugoditi. Zakaj pa ne vzameš takih tipov, ki sploh ne marajo, da jim jih vlečeš? Tudi taki obstajamo, veš? Lizati se pa da naučiti, če znaš skomunicirati in imaš voljo, se vse da in ko te enkrat naštudira tapravi dec, boš cvetela v rožicah in v nebesih vsako noč. Upam, da najdeš takega. Pljuvanje čez moške po forumu te pa ne bo pripeljalo nič bližje orgazmu, po katerem tako hrepeniš.[/quote]

Res? Prav res? 🙂

Po drugi strani pa kar naprej poslušam in berem, kako ženske ne privlačijo tipi, ki se jim trudijo ugoditi. Zakaj pa ne vzameš takih tipov, ki sploh ne marajo, da jim jih vlečeš? Tudi taki obstajamo, veš? Lizati se pa da naučiti, če znaš skomunicirati in imaš voljo, se vse da in ko te enkrat naštudira tapravi dec, boš cvetela v rožicah in v nebesih vsako noč. Upam, da najdeš takega. Pljuvanje čez moške po forumu te pa ne bo pripeljalo nič bližje orgazmu, po katerem tako hrepeniš.[/quote]

Res? Prav res? :)[/quote]

Ne, ni res. Samo zanimal me je tvoj odziv 🙂

Sej, tvoj prvi, te je zadovoljil že s tem, da si bila zaljubljena v njega. Pač, nekaj je naredil na tem, da si se zacopala v njega. Pol gre pa zgodba v smislu, o tom potom naprej….. Ni mu ratalo, da te bi zadržal, ko zaljubljenost mine pride do odklopa, nakar ženske zaradi negativnih izkušenj začnete sikat proti moškim, ker ste si same zajebale ene par let življenja. Tipa moraš prečitat že v prvih kontaktih in najbolj ziher so tisti, ki ti lepo v začetku povejo, kako te bi nategnili z žarom v očeh. Taki mislijo konkretno nategovnaje v sexu, ne pa tisto na lepe oči v lajfu.

Še AGP manjka…………………………………………….. aja, zdele sprehaja psa 🙂

On ma zareze nad posteljo :-)))))) ……….. iz leta 1992 🙂 zadnjo, hahahaha

Če je ženska vredna tega, se splača mal pomatrat…


In kaj smo krivi mi, da si ne znaš poiskati pravega??

A ti znaš zadovoljiti moškega? lahko je nabijat o drugih nase pa pozdabit

In zakaj pri milem bogu bi se moski moral ukvarjati z zadovoljevanjem zenske? Ce mi ne predstavlja vira uzitka, zakaj bi se sploh obremenjeval z njo? In ce ga jaz njej ne, je tudi kokos, ce se mi nastavlja. Sprasujem se, koliko vas sploh ima nek zdrav odnos do spolnosti…


Ce moski ni sposoben zadovoljiti zenske, je zame en navaden kr.eten!! Tiste, ki mislijo samo nase, t.i. narcisoidne moske, bi bilo potrebno postavit ob zid in po.strelit! Ne da ti nisi zdrav, s teboj je nekaj hudo narobe! Kr.etenus!

Očitno imam jaz neznansko srečo. Moj se najraje ukvarja z mano, jaz se nič ne rabim z njim. Zato tudi v vseh položajih in vedno pred njim pridem do orgazma, potem šele on, zadovoljna sva pa oba. Včasih edino prevzamem za kratek čas malo kontrole, to pa je tudi vse, ampak na koncu koncev tudi mene najbolj vzburja da on mene posexa, njega pa ravno kontra, tako da sma očitno se res našla 🙂

z mana ima vsaka na razpolago isti čas … in celega mene tako, kot jaz celo njo.
Še vsaka je prišla po repete — večkrat ♥

Problem so vzorci v glavi, spolnost ni nujno zlo, ali nekaj umazanega, če ni sproščenega odnosa ne gre. V preteklosti me je ljubljeni skušal prepričati, da so moje “želje” prehude, v smislu si preveč želim spolnosti, moj mož je bil mnenja, da je vsak dan preveč, da se naveličaš, a si je premislil, intimnost je lahko vsakodnevna, a vseeno ne postane rutina, če je odnos med partnerjema zdrav.

Se strinjam s tem.
V glavi moramo popucati z blokadami itd…
V spolnosti je vse dovoljeno če sta oba za. Se še nisem naveličala, vedno zelo zadovoljna in zadovoljena in tudi moj.
Sem pa mnenja, da moraš z osebo priti na to raven. Ni vse le not in ven in to je to.

V spolne odnose se spuscam izkljucno z zenskami, ki mi predstavljajo vrelec uzitka in ki tudi same v meni prepoznavajo enako.

Kakor od vode ne pricakujem, da bo vedela kako me odzejati, tako tudi od zenske ne, da bo vedela kako me zadovoljiti. Socustvujem z vsemi, ki taksna pricakovanja oz. predstave o sebi gojijo.

Kir dec v zgodovini seksa pa še ni imel orgazma? No, žensk je takih vsaj 80 {04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}, vsaj ko z deci seksajo. Jaz lahko samo potrdim, večini decev se NE SANJA kako zadovoljit žensko.

Je pa res, da malo so tud ene babnce same krive, ker v celofan zavijajo in jim ne povejo po resnici, ker moški ego je delikatna rožica. Sam jaz se poserjem na to, jaz vsakemu poved direkt. 2x nimam orgazma, pa mu povem, da nima pojma o seksu. Mu povem, kaj mora delat. Če še tretjič ni orgazma, ga odpikam, z nesposobneži in egoisti se ne mislim ukvarjat.

Isto bi lahko rekli za večino žensk. Nimate pojma kaj in kako tam spodaj in vas je treba naučiti vsako posebej. Pa sploh nismo tako komplicirani. Čeprav to se mi zdi, da večinoma pravijo osebe s velikimi pričakovanji in nerealističnimi pogledi in zahtevami na svet in odnose. Ali pa je to bolj problem frekvence in potrebe? S tem hočem povedati, da moški, ki zadovolji 1.000 žensk 1 krat, še ni dober moški. Moški, ki zadovolji 1 žensko 1.000 krat, pa je car da mu ni večjega. Novo bo seveda vedno “boljše”.

Po moje se večina ljudi moških in žensk ne potrudi dovolj in misli da mora vse pasati in biti užitek. Moški še ni lizal konkretno če ga ni čeljust bolela in jezik od svojih lastnih zob ko že vse boli. Če ni vsaj enkrat stistil odejo med fukom od bolečin v križu ker si čutil da je blizu orgazma in samo še malo konsistentnega nabijanja in švic brisal na pojšter poleg njene glave ker drugače kapljice švica padajo na njo. Ženska, ki še ni potočila solze in malo bruhnila ko ti ga obdeluje z ustmi tudi ne…

Nam moškim vedno pride ob pravem času za nas, če pa ženski ne pride to takrat pa ne vem kako sem jaz za to kriv, saj sva ob istem času začela in imela enake pogoje. Ok malo provociram. Se strinjam, da moški pozabljamo na predigro in ogrevanje. Tudi sam se moram vedno znova spomniti, da moram iti počasi ker žensko v bistvu ne fukaš v spolne ograne, ampak jo fukaš v možgane. Tam je orgazem, v njeni glavi. Predigra pa se začne že zjutraj ko ji zaželiš dobro jutro (moraš nastaviti vzdušje).

Resnica! Moški ego je še bolj delikaten od ženskih čustev.

Zato pa moj nasvet ženskam je, božajte ego svojim moškim, dajte jim vedeti da so oni moški in “glavni” in boste presenečene koliko lahko žensko obnašanje pripomore k obnašanju “pravega” moškega in kakšno samozavest mu lahko vlijete in kaj vse bo naredil za vas. Jaz mojo ljubim tudi iz razloga, da zaradi nje in za njo si želim postati boljši moški.

Starodavni primer tega v praksi je ko ženska reče moškemu: “Ej ljubi vau kakšne mišice imaš, kako velike roke, tako definirane, kako je to seksi, si verjetno ful močen in lahko gore premikaš. No jaz nisem taka za mene ne rabiš gore premikat bi te pa prosila da s temi tvojimi močnimi rokami prestaviš tisto omaro v drugo sobo, saj nebi rekla če nebi vedela kako močen si.”

ne obvlada lastnega telesa, pojma nima. edino cmerit se zna

Moje mnenje, obstajat dve vrsti žensk. Tiste, ki dozivijo orgazem v minuti in tiste ko rabijo uro ali več možno pa da ne dozivijo orgazem. Ker sem bil v vezi z obema vrstami žensk, sem se naučil to da treba samo najti šibko točko. Ženski se treba bolj posvetiti, opazovati gibe, opazovati kaj rada gleda, dotika,liže itd potem lahko vsako zadovoljis.

Mene če ženska ne prebere kaj si želim in v čem uživam, se lahko muči okoli mene cel dan, pa efekta ne bo.

Banalni primer: sem bil z lepotico postavno res 5 od ženske, ampak ženska je HLOD. In ce v vezi ni tiste iskrice in zanimanja eden za drugega potwm sex nemore biti perfekt.

Lp

wau, ravnokar si mene pofukal v możgane in “naredil teren”

bravo, podpis

wau, ravnokar si mene pofukal v możgane in “naredil teren”

bravo, podpis

In zakaj bi ženske gladile ego nekim tipom, če pa same pravijo, da jih moški ne zna seksualno zadovoljiti?

Drugače pa, obstajajo dildoti, vibratorji..

New Report

Close