Najdi forum

Naslovnica Forum Starševski čvek Moški se mora na ločitev pripraviti – nujno preberi, če se misliš ločiti.

Moški se mora na ločitev pripraviti – nujno preberi, če se misliš ločiti.

Ko se odločiš, da se boš ločil je največja napaka, ki jo veliko moških naredi, da to svoji ženi (pre)hitro povedo. Jaz sem se pri sebi odločil, da nočem več biti z njo. Imela sva kar nekaj težav in seveda je vedela, da se s to mislijo igram, ni pa tega pričakovala. Nekega dne, ko sploh nisva bila skregana, sem se jaz odločil, da zdaj je pa dosti in se moram osvobodit. Po tehtnem premisleku in pogovorih s strokovnjaki sem začel pripravljati teren. Vso premoženje sem na poseben način obremenil, svoje prihodke prilagodil do te mere, ki bo pri ločitvi meni ustrezala. Šele po nekaj mesecih, ob kregu sem njej povedal, da se hočem ločiti. Sledil je jok in stok iz njene strani, zanikanje pa še precej drugih obupanih reakcij. Jaz sem bil pripravljen in sem zadeva speljal tako, da sem dobil točno to kar sem si začrtal.

Če ste na tej točki, bodite pripravljeni! Ženske v takšni situaciji so porinjene v kot in se vam bodo maščevale. Če pa ne ve, kaj jo sploh čaka bo pa zanjo vse novo in polno presenečenj in posledično bo pogorela na celi črti. Sodišča niso več tako zelo naklonjena ženskam, sploh ne. Bodite previdni in premišljeni, pa bo ločitev igra, ki jo boste zmagali!

Psihopatsko.

Ko se bom jaz ločila, bom možu vse pustila!! Naj njega glava boli in skrbi za nepremičnine!! Vzela si bom kovček, cote in mojo bančno knjižico.
Iz tega res ne mislim delati nekega cirkusa, saj v grob si ne bom nič odnesla.

Jaz bom tudi možu vse pustila. Kredite, hišo, ostarelo mater, najstniške otroke kmalu študente, z mano gre avto, ki je pisan na mene in pa črni fond.

Točno. Ko sem jaz spokala sem vzela samo dokumente in tisto kar sem imela na sebi. Mi je bil ljubi mir bolj pomemben, kot katerakoli materialna dobrina.

Zmaga? Kako borno mora biti bivanje takega pokra.

Iz zapisa ni vidno, da bi avtor sploh gojil kakršnekoli občutke do bivše, razen preračunljivosti. Ne vem no, v zvezi sva bila 28 let. Zdaj tece 29.leto, ampak zaradi določenih tezav, ki jih nisva sproti reševala, obstaja možnost, da ne tega leta ne bova zvozila skupaj. Ga pa ne sovražim in tudi nimam nobenega namena ga opeharit, če bi temu aploh lahko tako rekla, glede na to, kaj in koliko sva skupaj v tem casu ustvarila. Dobil je kr nekaj dediščine in ta ostane samo njemu. Tisto skupno pa bova razdelila tako, da bo en ostal v stanovanju, drug pa bo dobil financna sredstva, ki jih bo porabil za nakup nepremicnine. Kar imava vsak na svojem trr bo tudi ostalo, avto imava vsak svoj. Otrok dovolj star, da bo prezivnino oz mesecni dohodek dobival od obeh.

Ne vem pa, kako si moski, ki se ima tako za brihtnega in iznajdljivega pa verjetno se za kaj drugega impresivnega, sploh dobi tako glupo/grdo/zateženo….(vstavi po želji) žensko. Obicajno dobis, kar isces oziroma kar te privlaci ali pa to kakršen si sam. In ce ste puhli in take dobite, česa so krive zenske?

Moj ubogi butelj ni vedel, da sem si že v času najine zveze (sicer sva bila koruznika) prišparala dovolj, da sem si v večjem mestu kupila 2 sobno stanovanje.
On je še zdaj v hiši svojih staršev na vasi, pa dve sestri ima, s katerima se krega okrog dediščine… skratka, vesela sem, da sem se pravi čas odselila.

Treba je vedno imeti PLAN B, ja.

Moja bivša žena je tudi dobila to, kar je imela na sebi.. želje so bile sicer drugačne 🙂 Da ne bo pomote, premoženja je bilo in je še vedno kar precej, nekaj milijonov, sem pa bil pripravljen 🙂

Dobro vprašanje hja. Sem spoznala kakšnega takega moškega, ki je vedno hotel biti nad žensko in je prav ciljal na tako, ki ni ravno pametna in mu je najprej to super, da lahko z njo upravlja kakor sam želi in mu je fajn ker mu vedno kima. Pozabi pa pri tem, če ona nima glave in mu slepo sledi, da bo najverjetneje sledila tudi meni in vsem drugim(ni to sicer vedno nujno, velikokrat pa res). Čez nekaj let pa jih ta ista lastnost začne motiti in se jezijo joj nimam se z njo kaj meniti sploh, kolko je glupa itd. Pa so pozabli da jim je na začetku bilo to super ta njena pasivnost. Zanimivo kajne 🤔

Res je kar si napisal. Moja ni vedla vse do dneva ko je dobila ločitvene papirje, po obravnavi je dobila del hiše pa še to sem hotel visoko najemnino, če je hotela hoditi okrog. Na koncu mi je prodala sobo za 2000eur in odletela ven z 2000eur v žepu, doselila pa se je nova. Vložila v hišo je 70+ tisoč. Tak se zjebe žensko.


LEPA PRAVOKACIJA!!!
To je spet zmazek ene možače iz special inštituta jebeni marec…
Najbrž je odgovor na temo, kako one skrivajop denar pred partnerjem že od začetka zveze.

https://med.over.net/forum5/viewtopic.php?f=151&t=11187341


LEPA PRAVOKACIJA!!!
To je spet zmazek ene možače iz special inštituta jebeni marec…
Najbrž je odgovor na temo, kako one skrivajop denar pred partnerjem že od začetka zveze.

https://med.over.net/forum5/viewtopic.php?f=151&t=11187341
[/quote]

PROVOKACIJA

never laugh at your wife s choices you are one of them


LEPA PRAVOKACIJA!!!
To je spet zmazek ene možače iz special inštituta jebeni marec…
Najbrž je odgovor na temo, kako one skrivajop denar pred partnerjem že od začetka zveze.

https://med.over.net/forum5/viewtopic.php?f=151&t=11187341
[/quote]

Bravo za ugotovljeno:))). Tudi jaz že prepoznam stil pisanja.

Ženske razmišlajo na drugačen način, bolj na čustveni ravni. jaz sem se moje naveličal že precej pred samo ločitvijo. Ona dokler je imela še zmeraj občutek varnosti ni razmišljala o ločitvi, čeprav je vedla, da med nama ni vse v najlepšem redu. Celo govorila mi je, da ona ve da jo imam rad, čeprav ji tega že res dolgo nisem rekel ali na kak drugi način dal vedeti. Jaz sem se tudi zelo dobro pripravil in ko je napočil dan, ko sem bil dkončno pripravljen, se je popolnoma obrnila. On je res mislila, da bo kaj dobila. Dobila ni nič, čisto nič. Dal sem ji en star avto, da ne rabi hoditi peš, to sem naredil prostovoljno, to je pa tudi vse.

Ženske se da zelo enostavno rešiti, je pa postopek dolgotrajen, če imaš dosti premoženja, nepremičnin, podjetje itd. O tem vprašajte svojega odvetnika, kako se zadeve lotiti. Vmes pa mirno glavo in jo pač še nekaj časa prenašati.

Normalni ljudje se glede ločitve kolikor toliko normalno pogovorijo, predvsem pa ne opeharijo partnerja. Zakaj pa ne bi šlo premoženje vsaj približno na polovico ob ločitvi? Zakaj se ne bi pošteno izplačala? Zakaj? Ker želite nasprotno osebo, ki ste jo nekoč ljubili, prizadet, ponižat, uničit?! Kaj boste imeli od tega?! A res ni pomembnejši miren spanec in dobri odnosi kljub razhodu?!

Ta, ki piše, da je ženska v hišo vložila več kot 70.000 eur, da pa je odšla praznih rok, je pokvarjen v dno duše”. Pa še hvali se s tem. Ja, dobro, da smo kolikor toliko anonimni.

Do naslednje ženske, a ne, ti, ki si tako popoln.

Pred dobrim letom je pa SIMONA 44 napisala:

Mene pa zanima, kako ve skrivate denar pred partnerjem da on tega ne opazi?
Poročena sem 20 let in sem že od začetka najine zveze imela svoje finance. Zaslužim več kot mož, tako da z lahkoto vsak mesec dvignem 400 do 600 € in jih shranim pri starših. V primeru ločitve tako mož ne bo mogel uveljavljati tega zneska za skupno premoženje, jaz pa bom odlično preskrbljena na stara leta. Drugače je mož dobričina in vse kar zasluži vloži v hišo in da otrokom. Tudi meni kupi, če mu le še kaj ostane. Drugače ne pije in ne kadi…
Včasih imam slabo vest, saj bi si z delom mojega denarja lahko veliko več privoščili samo sem rajši tiho in se delam da sem skozi v minusu in ga včasih tudi prosim, da mi posodi stotko do plače.
Kako pa ve poskrbite, da partner ne posumi da skrivate denar za slabe čase.
Ni pravokacija in vas prosim samo za resne odgovore.
Hvala

S čim se to točno hvalite.? A s tem da ste locenci.? Res za pohvalit se. :))

Jaz sem svojega bivšega v desetih letih spravila ob hišo in dva avta.
Sedaj spet živi pri svoji mamici in vsak večer popiva v lokalni gostilni, no sedaj najbrž pije doma.
Tako se naredi z moškim, ki ti nekaj pametuje

Ko tukaj berem kako imate ne glede na spol zamere do bivšega, vidim da meni še ne gre niti tako slabo. Obup no ljudje popucajte si vendar vso to jezo ki jo imate v sebi in pa strahove da boste lažje funkcionirali. Ne razumem kako lahko sploh živite tako bedno življenje, polno strahu in jeze.

ko se odločiš, da se boš ločil, pol ljubezni po vsej verjetnosti že dolgo ni več. Jaz pri moji, njene lenobe nikakor nisem mislil podpirati še po ločitvi in sem se tudi pripravil. To ni nobeno izigranje, kot nekateri tukaj pišejo. Otroci od mene dobijo karkoli si zaželijo, ona pa pač ne.

Vem, da je moje ravnanje moralno zelo sporno. Jaz sem ze pred svojo poroko vedel, da se bom od nje tudi locil. Prisel sem v leta ko sem si zazelel imeti otroka in se zato tudi porocil. Zeno sem izbral taksno, ki mi je po videzu odgovarjala in se mi v tistem trenutku zdela primerna. Porocila sva se zelo hitro in kmalu potem je tudi zanosila.

Jaz sem pri zenskah ze od nekdaj zelo zazeljen in nisem imel niti najmanjsega namena z njo ostati do starosti. Zdaj sem locen in lahko spet zivim tako kot mi pase. Otroka imam zelo rad in sem vesel, da je zakonski kar sem tudi nacrtoval.

Glede na to, da sem precej bogat sem se seveda tudi zavaroval ze pred poroko tako, da me zena ni stala popolnoma nic.

Vsak ima svoj razlog, sporen ali ne, to je bil moj.

S figo v žepu si se poročil?! Včasih sta lepota in bogatsvo prekletstvo, ampak kaj ko večina to ugotovi na starost, ko je prepozno, da bi nekatere stvari popravili. V grob pa t udi ne boš nič odnesel.
Ah ljudje, sploh ne veste kako lepo je živeti enostavno življenje brez kalkuliranja.

New Report

Close