moški z ljubico
po mojem ti ne bo zanimiva!
torej: zaljubila sem se pri 17 v postavnega črnolasega fanta z APN 6, s katerim sem preživela čudovito poletje, v travi, kinu, na ribičiji, vožnji z mopedom , travo v laseh, vročimi poljubi, vzdihovanji, z željo še po čem,bil je prvi in zadnji ko mi je naredil flek na vratu in bilo je brez sexa. ja bila sem premlada. v nočeh sem si želela , da bi se pretihotapila v njegovo sobo, pa me je bilo strah. neko noč je prišel on k meni, mogoče se bi celo kaj zgodilo, saj , veš mladost je norost, vendar je odšel ker sem imela menstruacijo. počitnic je bilo konec. odšla sem domov. pisala sva si. dobil je službo na terenu in se je pogosto javljal, da sva se lahko mečkala v katrci in odhajal. potem je eni naredil otroka. bila sem žalostna. jaz otrok nisem mogla imeti. potem me je povabil na poroko, bila sem žalostna, pa sem kljub temu šla. tisto jutro sem ga s strahom vprašala, zakaj se poročiš, pa mi je jezno odgovoril, ker je spet noseča. to je bil konec. ja in življenje teče dalje, ko se po 20 letih spet srečava in padeva v objem in v posteljo to je bilo 5 let nazaj. takrat pobegnem in se ne javljam saj imam slabo vest. potem pa božični prazniki lani, kjer naju usoda splet zbliža. pove, da družine nebo zapustil, otroci so že odrasli , z zeno se ne razume, kar je klasika in jaz na vse pristanem.pošiljanje sms-ov pa prepreči njegova in znori.