Najdi forum

Naslovnica Forum Starševski čvek Moz je raje v gostilni kot doma

Moz je raje v gostilni kot doma

Moza ze leta ni doma. Iz sluzbe gre v gostilno, je alkoholik. Pije ze od jutra. Pac sprejmem. Preoblece se 1x na teden. Ko se le slece pusti na tleh. Ne kupuje hrane, nima avta, ker je izgubil izpit. Vse kar imava skupnega, so potovanja parkart na leto v tujino. Ko ima cas in bi lahko bil doma, vse dneve prezivi s prijateljico. Sexata ne, ker se mu ne dvigne, tako da vem da nic nimata. Sem sluzkinja, kuham, perem, pospravljam, cele dneve sama doma. On pa pride pijan, ukazuje, me je podredil. Rekel mi je, ce mi ni kaj vsec, naj odidem. Samo nimam kam. Otrok nimava. Tudi prijateljev ne vec, sem cisto izolirana. Nazven pa delujeva kot normalen par. Stara sem 31. Zdaj zivim v hisi, imam vse kar zelim, potujem. A sem sama.

 

Bom pa zapisala sam to, da ste Slovenke najhujša vrsta na Zemlji in toliko v sebi premorete nekega zla da ni čudno da vas možje varajo in hodijo zunaj jest.

Zakaj bi ti bila služkinja, zakaj lažeš? Sej si ti hotela poroko, a je nisi? Če greste prostovoljno v zakon sigurno niste pod prisilo in niste noben suženj.

Sužnje copate ste vi naredile iz moških! Živelo varanje. Pa tudi če vas ne varajo, če samo v parku prespijo jim je boljš

Jaz že ne vem več, ali so to zgodbice za lahko noč ali kaj.

Ti si 31, predvidevam, da je on nekje 35.

Zakaj se mu pri 35. ne dvigne? Alkohol, droge?

In zakaj jaz nimam nekoga, ki bi mu nonstop stal? Pa ki me ne bi varal?

Izmišljene teme, pa taka ura je že za dežuranje

Tale mon je čedalje večji podn. Dobesedno se norca delajo iz nas in takimi vsebinami, kje dobijo material za ves ta bulšit

 

Pri 30 si si kar sama kriva če še vstrajaš tu. In nekako je zadnja možnost, ki jo imaš, da še kaj spremeniš. Najdi službo, tudi ko si še z njim, če je vse kar znaš, si najdi službo, kot čistilka, če lahko kaj drugega. Poprimi za kar dobiš in išči bolje, pa makar v trgovino, tam vedno rabijo. Prihrani si nekaj za varščino, nato išči manjši kraj, kjer bojo najemnine nižje, plača ista in začni življenje na novo.

Srečno! Držim pesti, da ti bo uspelo in ne boš čakala, čez 10let bo vse težje in težje, žal.

Hodim redno v sluzbo, z boljso placo kot on. Res mi je zal, da mislite, da je tale zapis hec, ker zal ni.  Ja ne dvigne se mu zarad alkohola. Spije 3l vina na dan. Rada bi sla pa ne morem, me ima na kratko. Tezko razlozim. Manipulira in vedno ostanem.

Odgovor na objavo uporabnika
MarinaT, 30.01.2023 ob 00:25

Hodim redno v sluzbo, z boljso placo kot on. Res mi je zal, da mislite, da je tale zapis hec, ker zal ni.  Ja ne dvigne se mu zarad alkohola. Spije 3l vina na dan. Rada bi sla pa ne morem, me ima na kratko. Tezko razlozim. Manipulira in vedno ostanem.

Haha čarovnice bulšit

Samo kurac vam ven iz oči gleda

Čudi me to, da (kot pišeš) gresta parkrat na leto na potovanje… hm… kako pa se obnaša tam? Če je tvoja zgodba resnična, je vseeno čudno, da s tabo ne počne ničesar, izogiba se doma, ima drugo žensko, ti pa hodiš z njim na potovanja…

Če je vse res (kaj jaz vem, čudna so pota gospodova): ko ti bo res prišlo do vrha, boš zmogla it. Upam, da ne bo treba, da se kaj hujšega zgodi (nasilje). Za zdaj naredi načrt, šparaj denar, najemi drugo stanovanje, nato pa vloga za ločitev in tožba, da ti izplača tvoj delež.

Marina, če želiš vedeti kako se rešiti iz tega mi lahko pišeš…imam pa občutek, da je to bolj zgodbica…morda se pa motim.

In katera pri tvojih letih bi gledala doma tako pijanduro? Nobena! Torej naj neha ali pa pojdi svojo pot…

Ko sem to brala sem mislila, da piše ena stara nad 65 let in ne 31. Kje ti je pamet? Si na dnu. Samo stran. Še vsaka, ki je hotela, je našla rešitev. In še nimata otrok. Od danes ga ni več v tvojem življenju.

Imaš kam, pojdi v varno hišo začasno. Od tam pa v najem. Službo imaš? Sam proč od takega, tu ni prihodnosti. Spremenil se ne bo. Le še tebi bo življenje uničil.. zberi pogum in se samo odpravi, pa ne glej nazaj. Se bo že zbrihtal s časom.

 

Čudno, da ima službo. Čudno, da gre s tabo na potovanje. Bodi srečna, da nimata otrok.  Ko je v gostilni imaš vsaj mir, ti pa si najdi kakšen hobi..

good story

Res prismuknjena zgodbica.

Najprej zberi pogum, ga prosi za kakšno udeležbo na AA ipd. in mu stoj ob strani, če bo le izbral zdravljenje. Če ni pripravljen, te opogumljam, da zbereš moči in odideš. Za najemnimo se bo že našlo, četudi bo skromen začetek. Čim dlje stran z absolutno prekinitvijo stikov. Prej še poskrbi za papirje (delitev premoženja, ločitev,…)

Je alkoholik, te vara,… Vsaj dva razloga za nezdravo partnerstvo.

Te razumem, da ta trenutek nimaš kam. Ampak začni pa iskat rešitev, da boš imela kam. Ne moreš tega kar sprejet. In to, da ne seksa s prijateljico, tega jaz ne bi kupila. Tudi če ne bi, vse ostalo ni fer do tebe.

Meni se smiliš, ampak pomagaš si samo sama lahko. Dejansko si žrtev same sebe.

Želim ti, da postaneš močna ženska, se rešiš tega in zaživiš srečno življenje.

Prikupna zgodbica. Potuješ (po celem svetu 🤣), imas redno službo (baje 😅), za najemnino nekje pa ne zbereš.

Oh ti hudič, trpiš, trpiš, kako trpiš!

Ljubi jezus, tako mlada, še celo življenje je pred tabo! Kaj sploh počneš še z njim!?Pojdi na svoje ,boš že našla neko stanovanje! Gotovo tudi normalnega moškega in si z njim ustvarila družino! Srečno in pogumno!!Pojdi ,če ne ti bo celo življenje žal!

Mi sicer ni jasno, plačo imaš višjo, nimata otrok, si mlada, pa vztrajaš v takšni vezi? Tip popoldne ne zdrži s tabo, a na potovanje pa gre večkrat na leto sam s teboj?

zakaj točno si z njim? A se rada mučiš? Verjetno malo izmišljena zgodba?

Kam ti pisem?

Jao ženska, BLE.SAVA si do konca.

31 let, niti otrok nimata, plačo imaš svojo, pa raj trpiš, se pustiš poniževat, kot pa da spokaš?

Kaj, a te ima za vrv prvezano al kaj? Mislm res no, adijo pamet.

 

si ti. Odfukaj ga iz svojega lajfa. To ni mož!

Izmišljotina vse skupaj.

Odgovor na objavo uporabnika
MarinaT, 30.01.2023 ob 12:57

Kam ti pisem?

Lahko mi pišeš na:

[email protected]

 

New Report

Close