Najdi forum

Naslovnica Forum Starševski čvek Mož obseden z najlonkami

Mož obseden z najlonkami

Imam moža, ki je obseden z najlonkami. Želi, da jih stalno oblečem in je proti katerim koli drugim nogavicam. Ko greva v trgovino mi jih on izbira, oz. mu prepustim izbiro saj mora biti itak po njegovo. Želi, da imam vedno oblečene, pa ni važno kaj imam obuto, ali grem na vrt, ali v trgovino, ali na sprehod, ali kam na obisk, …… tako, da jih imam v natikačih, coklah, teniskah, čevljih, …. Saj ni problem, saj jih rada oblečem in me ne motijo ali pa da bi imela nek odpor do njih, vendar vsak dan pa tudi ne. Saj niti ne vem, kako naj mu povem, da jih ne mislim imeti vsak dan. Kako bi druge rešile tak problem, če to sploh je problem? Koliko pa imate v povprečju najlonke oblečene, tako na teden recimo?

 

Ali ti tudi liže stopala, mednožje?

Obrij si noge 🙂 🙂 🙂 ali pa si nariši navpično črto, da bo samo zgledalo kot da imaš najlonke gor 🙂

Pri nas je malenkost drugače, ampak samo v tem smislu, da sem pa jaz obsedena z najlonkami. Samo najlonke in nič drugega. Mojega pa zmoti, če grem na vrt v najlonkah ali pa, da obujem superge in greva hodit oz. na krajši sprehod. Kar se tebe tiče, pa mislim, da je želja katero ti mož izkazuje tako enostavna za izpolnit, da če te res ne motijo, ali imaš kakšno alergijo na njih, jih enostavno oblečeš, saj danes so že take, da sploh ne veš, da imaš oblečene, mož bo pa vseeno vesel, da te vidi v najlonkah. Jaz jih imam vse dni v tednu, od jutra do večera, razen seveda poleti, pa še takrat oblečem kake mrežaste, ampak zaradi sebe, ne pa moža.

Moj ni ravno obseden z najlonkami, ampak s splošnim outfitom. Kamorkoli greva se moram uredit, kot da greva na ohcet. Tudi, če greva samo v trgovino in na kavo. Ampak ok, saj ni problem. Najlonke pa tudi jaz oblečem vsaj petkrat na teden, večinoma za cel dan. Niti nevem, kaj naj ti svetujem. Mogoče to, da ga sama začni presenečat s prav takimi najlonkami kot ti jih vsiljuje. Nevem kakšne so to, vzorčaste ali navadne, crne ali rjave, …….Pa saj ni težko jih gor dat, ko enkrat naštudiraš pravo številko pri hlačnih, ostalo je itak vseeno, je potem vse lažje.

Moja tudi nosi najlonke, ampak brez, da bi jo jaz v to silil. Meni je to všeč, ker rad vidim ženske noge v lepih najlonkah. Še posebej mi je všeč, ko mi jih da med vožnjo v naročje, da jih lahko božam in žgečkam. Tudi jaz nevem kaj naj ti rečem, nosi jih, če ti ni težko. Fino bi bilo najti nek kompromis med vama, da bo na koncu za oba prijetno.

Ste se pa našli, najlonski fetišisti  …

Vse lepo in prav, ampak avtorica posta občuti obsesivno zahtevo partnerja po večnih najlonkah kot pritisk na njo. Fetišizem v neki fazi vedno zapade v obsesivnost, maničnost, ki zahteva svoj davek.

Sicer so pa tudi meni kvalitetne najlonke erotične.  Ampak če bi jih morala imeti skoz na sebi, da bi se partner ob tej misli vzburjal neprenehoma, potem bi mi bile najlonke prej simbol patologije mojega erotičnega odnosa s partnerjem, kot pa nekaj prijetnega.

Ampak jaz pač nisem obsesivni fetišist in ne morem soditi o tem. Vi imate svoja pravila.

 

Res zanimivo kako nobena ne obsoja tega izsiljevanja. Tudi sama sem bila pred,  pred, leti priča podobnemu primeru. Parkrat sem bila brez modrca, ker mi je pač tako pasalo in je moj mislil, da bom pa kar stalno brez, ker je to pač njemu všec in oh in sploh, da ne naštevam naprej. Seveda sem bila proti in se je počasi umiril. No in danes sem pa res večino časa brez, ker mi je res fino in mi paše, pa še nerodno mi ni, če se slučajno kaj skozi pokaže, in on kot, da tega ne opazi. Zdaj pa zastopi, če moraš.

Že zgoraj so ti svetovale, da ga začni presenečat v najlonkah. Kupi si take, ki bodo obema všeč, kupi si dovolj velike ali celo prevelike, da se boš v njih udobno počutila. Niso ene najlonke tak problem, da bi se morala kar naprej kregati zaradi njih. Ta problem je v partnerskem odnosu najlažje rešljiv in skoda bi bilo partnerstvo pretrgati zaradi enih najlonk. Lahko mu tudi ti začneš nazaj težit, da bi naredil, oblekel, ……. prav to kar si ti želiš, ampak seveda v meji neke normale in zmožnosti.

Najlonke res niso nek hud problem, a vsaka obsedenost je nezdrava, tako za zivljenje, kot za odnos.

Poleg tega se ve, kdaj najlonke in kdaj ne, ker te so le umetni material v katerem ‘kuhas’.

 

Ce sta se pa res nasla dva, mi sta enako obsedena z najlinkami, potem vsaj kupujta svilene, ki so naraven material.

 

Sama bezim pred vsako obsedenostjo, ni sans, da bi se tako podredila.

Poleg tega, vsak dan… Mojemu mozu so tudi vsec dolgi lasje, najlonke so mu seksi, pa se kaj se najde, ampak ni obseden in ne vsak dan – jaz obozujem torte, a ce bi jih jedla vsak dan 3x na dan, bi se prej ali slej navelicala, kaj bi potem?? 🤔

S cim te pa on zabava?

O sveta marija s kakšnimi problemi se dajete. Lepo mu povej, da ti ne paše ta najlon materjal in pika. Naj jih sam nosi, če so mu tako všeč. Kupi mu ti moške najlonke. Da bi se jaz zaradi najlonk podrejala, samo da bi imela mir, ni šans, grem raje takoj proč.

Avše…

Najlonke skrijejo celulit, popokane žilice, dlake, bledost kože, stisnejo špeh! Valjda, vas raje gleda v najlonkah cel dan! Drugače se mu niti ne vzdigne brez najlonk, ker ste tolk ogabne!

Daj mu povezni te najlonke čez glavo pa ga zapri v en temen prostor, da se malo zbrihta norec nadzorniški. Partner vam ukazuje kako se morte rihtat pa nosit najlonke, ja ziher je z vami iz ljubezni ja. Če ste tako nore jih pa imejte psihopate.

Nikoli  in nikdar ne oblečem cunje zaradi kogarkoli drugega. Če tole pisanje ni provokacija (kar močno upam, da je), presega vse meje. Zakaj bi zaradi moža oblačili najlonke?? Neizmerno izsiljevanje. Sicer pa – glede najlonk samih: obujem jih parkrat letno, ko imam krilo. V letu 2022 po moje še nikoli.

Saj problem niso najlonke, problem je, da on zahteva, da nosiš najlonke. Kaj pa ti želiš očitno ni važno? Jaz jih nosim vsak dan (od jeseni do pomladi) za v službo oz. ko grem nekam, kjer nosim krilo. Doma nikoli, nosim pajkice.

Ne vem no… vprašaj se, kolikokrat bi jih oblekla, če ne bi imela njega. Tako pogosto kot praviš?

Pizda no

Pa ne mores na vrt pa gor krokse pa itak trenirka ti pa z najlonkam. Sej jih ne vid niti.

Pa ko greste na sprehod. Ja sej jih ne vidi .

Vcem je fora.

Kaj pa pocnes poleti.

Pa dej fuj no kok to smrdi no. Pa dajte nehat usmrajat

Blagor tvojmu,zakon si:)

A ni to ven iz mode?

Ene babnice tu gledajo na njegovo obsesijo na nič manj kot posilstvo!

Ženska bi lahko bla zadovoljna, da ima nekaj, kar njenega konstantno rajca, da si želi samo njo in ne išče potešitve drugod.

Moj pa je obseden s samostoječkami. Najraje bi videl, da jih imam 24/7 na sebi. Med rjuhami prav zdivja, ko imam tiste, ki mi jih je sam izbral.

Odgovor na objavo uporabnika
Zdenka472, 03.05.2022 ob 05:25

O sveta marija s kakšnimi problemi se dajete. Lepo mu povej, da ti ne paše ta najlon materjal in pika. Naj jih sam nosi, če so mu tako všeč. Kupi mu ti moške najlonke. Da bi se jaz zaradi najlonk podrejala, samo da bi imela mir, ni šans, grem raje takoj proč.

Točn tako! Z možem sva partnerja. Nisem njegov objekt za izživljanje njegovih fetišev, ki že mejijo na obsesijo. Da bi zaradi njegove usekanosti svoje noge in rit cel dan pajcala v plastiki ni govora. No, ja, če bi šlo za fetiš, da naj vsaj trikrat dnevno jem pistacijev sladoled (ki ga obožujem), on pa bi bil lepotec z 22 cm in par mio na računu, bi mogoče razmislila.

Saj bi se smejala, pa je v bistvu žalostno, to kar pišete (in celo več vas je)…

 

MOJE TELO MOJA PRAVILA!

 

Mislim halo, kaj se nimate nič rade in se ne spoštujete, da vam dec diktira, kaj boste oblekle in vas izsiljuje? Ste njihova last? Vam je normalno, da nimate svoje besede in to celo same o sebi?

 

Niso problem najlonke. Problem je v vas, ker dovolite manipulacije in zahteve o SVOJEM telesu in navsezadnje o načinu življenja.

 

In ja, če smo že pri najlonkah… Najlonke se nosijo ob primernem času in na primernem mestu.

 

Neverjetno… 🤦‍♀️

Hahahaaa…ena je napisala da gre raje kar proč. To pomeni, da bi se ločila zaradi najlonk😂😂😂😂  Ne verjameš koliko glaupac je na tem svetu.

Ko boste pa stare 55 pa boste samske hodile po mestu in sprehajale cucka, ki bo vaš edini prijatelj.

Srečne bodite, da si vas ded želi. Jaz pa sem vesela, da si me želi v najlonkah, pajkicah in tangicah.

Se popolnoma strinjam:) Meni so tudi top:) Še posebej kožne barve 🙂 mh

 

New Report

Close