Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Mož se (je) dobiva(l) s prostitutko/kami

Mož se (je) dobiva(l) s prostitutko/kami

Srečko5, večina žensk ni za takšne stvari in pravico imamo do tega! Ti si najdi žensko, ki bo samo promiskuitetna, pa se pejta na ta način “špilat” življenje! Ampak ne, moški bi pridno, lepo, urejeno, zvesto žensko, sami bi se pa … Ja, “pajade”! Še v sanjah ne!

Imaš prav, naj ga skupaj s kurbo zvežeta in pretepeta.
[/quote]

polulala sem se. Ko sem si te predstavljala mrtvo hladnega ko to reces in ti dve babi v akciji. Tip pa na lesenem stolu premlaten do krvi.

[/quote]

Kaj pa če mu bo še posebej pasalo!!!???!!! 😀
[/quote]

Potem lahko nadaljujejo s takimi seansami še kako desetletje? :)))

Ko v Zanzibarju že sonce zahaja, pri nas je še noč. Palme, banane in kokos - otok cvetoč.

polulala sem se. Ko sem si te predstavljala mrtvo hladnega ko to reces in ti dve babi v akciji. Tip pa na lesenem stolu premlaten do krvi.
[/quote]

Haha, upam, da nisi bila v javnosti. Upam, da ne bo tale bejba preveč resno vzela in jih bo orenk kasiral.

Ko v Zanzibarju že sonce zahaja, pri nas je še noč. Palme, banane in kokos - otok cvetoč.

Pretvarjaj se, da nič ne veš. Nič mu ne govori. Dokler imaš ti njegov denar in sta poročena te ne bo pustil. Ne očitaj mu in ne povej, da mu stikaš po telefonu. Obdrži zase. Naveličal se bo kurbic, kriza srednjih let bo minila in ti ne boš pristala na ulici kakor ločenke. Obdrži zakon. Naroči si nekaj dragega za njegov denar.

nehaj ga streči.kuhati,prati.sicer pa ni problem v tebi ampak v njem.
lahko si še tako popolna pa si bo šel drugo poiskati.nekaterim ni pomoči in nikoli ne bodo odrastli.

Srečko5, večina žensk ni za takšne stvari in pravico imamo do tega! Ti si najdi žensko, ki bo samo promiskuitetna, pa se pejta na ta način “špilat” življenje! Ampak ne, moški bi pridno, lepo, urejeno, zvesto žensko, sami bi se pa … Ja, “pajade”! Še v sanjah ne!
[/quote]
Joj no, probal sem ji malo olajšati vse skupaj, ti pa takoj halo.

_______________________________________________ SAMOZDRAVLJENJE S KANABINOIDI V SLOVENIJI https://m.facebook.com/groups/438014413832415/?multi_permalinks=548310252802830&notif_t=group_highlights&notif_id=1613462320193479&ref=m_notif Zdravilec s konopljo in zdravilnimi rastlinami. _______________________________________________

Pozlačen dildo, posut s poldragimi kamni? 😀

Moški so prasci. To je dejstvo, veliko jih seksa s prostitutkami ne glede na to kaksna je žena plus še občasne ljubice. Vse to žal videno, preveč živcev in moje energije je že šlo zaradi tega. Edina varianta je, da je ženska sama. Res pa je, da sem taka, da hitro razkrijem laži veliko žensk nikoli niti ne posumi. Hvala Bogu imam kljub temu še ok zdravje. Da bi se čisto odpovedala moški družbi ni ravno lahko ampak bolje jih je imeti na distanci.

Moški so reve.
Skrivajo. Priznal bo šele ko boš dala na mizo dokaze. Lažnivci. Neiskreni….
Nič ni s tabo narobe.

Začni pobirat € in jih dajaj na stran. Pripravi se!!! Po tem, ločitev!

Zadnic gledala en film je en ob 30letnici zeno s hivom okuzo. In pol je bila tiho od sramote… potuho mu daj se naprej..

če mu seksa “nisi odrekla” (wtf ??) mu pa vsaj odreci, da veš, da je natepaval še kakšno (ali več njih).
Itak je njegov libido in curak – njegov!!
Ženske, ki “ne odreka seksa” ni pa ravno vsaj kdaj pro/aktivna ste hitro nezanimive. Descu pač paše še kaj več v akciji, kot ležanje ženske na hrbtu in ugotavljanje, da bo treba strop prebeliti

Začni ga še ti oponašat in se začni mal skrivnostno vest, začni jemat telefon s sabo v wc, kupi si kakšno sexi perilo, naredi ga mal ljubosumnega verjami se bo kmalu pokazalo koliko je ura

imaš prav – težko je partnerici, ženi … v ksiht povedati, da je fu.k z njo slabši, kot porivanje v kravji drek.
Itak pa: libido in cur.ak sta od desca – komu in zakaj naj bi polagal priznanja, kam ga vtika???

je.bat ga – OK, smo prasci … ampak, če bi bile ženske vsaj svinje, pripravljene vsakič dobro nastaviti … nam ne bi bilo treba por.ivati voljnih in talentiranih fu.kačic ☺
btw: ženske imate različne potrebeza seks … veliko vas je dobrih samo partneric, mamic ☺

je.bat ga – OK, smo prasci … ampak, če bi bile ženske vsaj svinje, pripravljene vsakič dobro nastaviti … nam ne bi bilo treba por.ivati voljnih in talentiranih fu.kačic ☺
btw: ženske imate različne potrebeza seks … veliko vas je dobrih samo partneric, mamic ☺
[/quote]

Res je res. Veliko moških je dobrih samo očetov in partnerjev, provajderjev, za seks so pa švoh ,zato si najdemo še nekaj na šverc.

Enostavno greš brez besed ali njemu spakiras,zakaj bi mu objasnil a nekaj kar ve ,in nič ne delaš narobe!

Shrani si njegovo dopisovanje, naredi printscreene in cisto enostavno zahtevaj ločitev. Nič zakaj, kako, nič. Saj ne rabiš potrditve še iz njegovih ust, če jo imaš v rokah. Cim mu poveš razlog, mu daješ pogajalsko prednost.
Zadoščenje bo absolutno, ker ločitev bo tvoja zmaga. Strla ga boš kot piškav oreh

Nikoli ni kriva prevarana oseba to je prvo.
Tip je pac izprijen bolnik sigurno se na klepete hodi. Zame je to clovek ki je dejansko za v umobolnico. Spokaj od njega

Moj je bil isti kot tvoj. Le da je iskal zastonj sex. Jst budalo sem ga futrala pa stregla on je pa druge poleg mene porival. Prvič sem mu oprostila in živela naprej z njim pa ni imel dosti. Ni bilo ne konca ne kraja bab. Na žalost sem to ugotovila šele po njegovi smrti. Z velikim veseljem bi ga vrgla iz bajte če bi vedela prej.

Kaj bi nardila? En od naju bi tist moment ko bi zvedla, spoku. Sploh ne bi blo kakšne posebne debate glede tega.
Ma sam mrš pa da te ne vidm več. Evo, to bi blo.
Dobra si da mu še nis povedala tega. Haha, ma ne bi mogla da ne odreagiram takoj ko bi zvedla.

Ma monovke kaj komplicirate? Saj gre samo za sex, za prijetno telovadbo in sprostitev. Moški brez težav ločujemo zakonsko življenje, ljubezen, partnerstvo in sex. Pri vas ženskah pa je vse to nekako povezano.

Kaj bi, smo si pač različni, ne domišljajte si, da nas lahko spremenite.

Jaz sem imela podobno izkušnjo, z druge strani. Skupaj sva bila 15 let pa je vse štimalo, razen vznemirjenja.
In sem se prijavila na urgenco, spoznala par tipov, z enim se parkrat dala dol. Neosebno, brez čustev, samo zaradi metuljčkov ali tistega nekaj, kar te poživi.
Mene je hvala bogu minilo, preden je mož kaj posumil. Mislim da gre pri vaju za isto stvar.
Sploh ne gre za pomanjkanje sexa, kot se vedno lahko bere, ampak za nek adrenalin.
Iz lastne izkušnje, je polovica tipov tam iz istega razloga. Doma je lahko sex bombastičen, pa je še vedno zgolj “sex doma”.

Vse lepo in prav – samo nagraučno je, ko izve tvoj partner, da je še drugi namakal vate. Ali pa ko partnerka izve, da je še v druge namakal…. grauž je to, ko ti v faco laže da si en/a in edini/a, za hrbtom pa namakanje in/ali nastavljanje drugje.

Ok, razumem, da se dogovorita, da ima odprt zakon ali zvezo, amapk na šverc je pa to čista svinjarija za zadovoljevanje tega, da se “vržeš na tržišče in še dobiš, neka samopotrditev, da si še “in” na trgu zastonj fuka”……

New Report

Close