Mož se (je) dobiva(l) s prostitutko/kami
Vse lepo in prav – samo nagraučno je, ko izve tvoj partner, da je še drugi namakal vate. Ali pa ko partnerka izve, da je še v druge namakal…. grauž je to, ko ti v faco laže da si en/a in edini/a, za hrbtom pa namakanje in/ali nastavljanje drugje.
Ok, razumem, da se dogovorita, da ima odprt zakon ali zvezo, amapk na šverc je pa to čista svinjarija za zadovoljevanje tega, da se “vržeš na tržišče in še dobiš, neka samopotrditev, da si še “in” na trgu zastonj fuka”……
[/quote]
Danes lahko rečem ja, se strinjam s teboj. Ampak tako pač je, taki smo ljudje.
Sem povedala samo svojo izkušno iz katere lahko razumem ta “namakanja”.
Pa ne zaradi varanja. Ampak zato ker je tip en tistih čustvenih invalidov, ki misli da ko plača prostitutki ona v resnici želi seks z njim. Tip si potem še dopisuje z njo. Kot da imata razmerje. Živi v nekem svojem svetu. Se spet čuti zaželjen. TUpast pač. Plačuje zato da se počuti zaželjen. Patetično. Pa še hčere imata? Fletno. Upam da nikoli ne dojameta koliko njun oče v resnici spoštuje ženski spol.
Po pravici povedano bi lažje pogoltnila da se dobiva kar z eno tam. Da greš pa plačat in se potem obnašaš kot da si v prostovoljni zvezi z nekom je pa bolano.
Avtorica, verjamem, da ti je težko. V resnici ti ne morem dati kakega pametnega nasveta, ker boš na koncu naredila tisto, kar se tebi zdi prav. To je pa odvisno od tega, kakšna oseba si, kakšen je vajin odnos z možem in od drugih dejavnikov.
Moje iskreno sožalje.
Hahaha. Za povzročanje težav moraš imeti nekaj talenta in domišljije. Prevsem pa tudi volje. Ko se ti podre tvoja predstava o lastnem partnerju in o svojem zakonu, bi se eni raje skrili pod kovter in se do nadaljnjega ne prikazali na plano, kot šli v aktivno ofenzivo.
Me pa zanima, kakšne sorte težav bi ti povzročila :D.
Se pa s teboj strinjam in je univerzalna resnica, da ljudje počnejo traparije samo, ko imajo preveč časa in so preveč spočiti. Dejstvo. Marsikomu rata dolgčas, če mu je preveč lepo.
A se ti zavedaš, da odnosi temeljijo na medsebojnih dogovorih in spoštovanju le teh? Ko sta dva dogovorjena za medsebojno zvestobo, se ne more potem kar en sam odločiti, da se njemu tega ni treba držati. Se je treba pogovoriti, na novo postaviti pravila ali pa pač raziti. Če se pa že od samega začetka eden v paru z ekskluzivnostjo v zvezi ni strinjal, je šel pa že v sam odnos s figo v žepu in se je pretvarjal, da je nekaj, kar ni.
Hahaha. Za povzročanje težav moraš imeti nekaj talenta in domišljije. Prevsem pa tudi volje. Ko se ti podre tvoja predstava o lastnem partnerju in o svojem zakonu, bi se eni raje skrili pod kovter in se do nadaljnjega ne prikazali na plano, kot šli v aktivno ofenzivo.
Me pa zanima, kakšne sorte težav bi ti povzročila :D.
Se pa s teboj strinjam in je univerzalna resnica, da ljudje počnejo traparije samo, ko imajo preveč časa in so preveč spočiti. Dejstvo. Marsikomu rata dolgčas, če mu je preveč lepo.
[/quote]
Kot je že iz imena razvidno – strašne težave :))
O bi si zapomnil za vse večne čase iz koga se je norca delal 🙂
Nekatere ženske so čist preveč prijazne do varajočih mož 🙂
A se ti zavedaš, da odnosi temeljijo na medsebojnih dogovorih in spoštovanju le teh? Ko sta dva dogovorjena za medsebojno zvestobo, se ne more potem kar en sam odločiti, da se njemu tega ni treba držati. Se je treba pogovoriti, na novo postaviti pravila ali pa pač raziti. Če se pa že od samega začetka eden v paru z ekskluzivnostjo v zvezi ni strinjal, je šel pa že v sam odnos s figo v žepu in se je pretvarjal, da je nekaj, kar ni.
[/quote]
To moraš imeti v krvi, ne pa da se dogovarjaš. V tebi je zlo hahahah
[/quote]
Se strinjam s tvojim komentarjem.
Avtorica, sicer ti ne bo v tolažbo, a tako je pri večini zvez moški – ženska. Nismo enaki, nimamo enakih prioritet, vrednot, pogledov na zvezo in kaj zveza sploh je. Moškim se zdi nekaj samoumevnega in normalnega, da imajo poleg stalne ženske še nekaj za zraven. To je njihov ego. Testosteron ni niti približno podoben estrogenu. Zato velikokrat rečem, da moški in ženske res nismo za skupaj oz. le v primeru, da se ženska sprijazni s pravo moško naravo in jo kot tako sprejme. V moški naravi ni zvestobe. Je tekmovalnost, kazanje mišic, ne pa čustvovanje.
Saj se mi smiliš, a bolj kot vse drugo, je zdaj pomembno, da se testiraš na spolne bolezni. Saj veš, da je to zdaj neizogibno? Če si zdrava, bodi presrečna in mu reci tako. Zdaj si svoboden, lahko imaš žensk, kolikor hočeš, a brez mojega servisa. Zaželi mu srečo in je to to. Upam, da veš, da s takim človekom nimaš več kaj početi, razen če želiš s svojim zdravjem do konca igrati rusko ruleto.
Jaz sem se med zakonom redno (beri vsak teden) dobival s prostitutkami, kar nekaj let. Moja žena mio je bila sicer všeč, tko na pogled, je pač privlačna ženska. Sex z njo pa že na začetku ni bil nevem kaj, pol pa je ratalo samo še slabše. Problem je bil predvsem v tem, da ona ne doživi orgazma med sexom. Jaz pač to rabim, tudi če je zaigran, je popolnoma vseeno. Pol sem si omislil ljubice, prostitutke itd. Na koncu, ko res nisem več videl smisla v vsem skupaj, sem se ločil. Z novo partnerko je sex izreden in nimam nobene potrebe po drughih ženskah.
V mojem primeru je bil kriv torej dolgočasen sex, ki je pa bil sicer reden, ker ona je, vsaj tako pravi, v tem uživala. Sicer ne razumem kako je lahko uživala, ker sem jaz vedno strmel tudi k temu, da mi čimprej pride, ker ob njej nisem moral držati erekcije več kot kakih 5 minut. Tudi to je sedaj drugače, zdaj uživava v spolnosti, tudi po nekaj ur igranja.
In še vedno seksata vsaj dvakrat na teden, celo vsak dan? Samo vprašam.
Če si že toliko počena ali odvisna od moža, da moraš ostati z njim, čeprav se dobiva s kurbami, potem vsaj seksaj ne z njim. Bodita samo to, kar dejansko sta vseskozi – prijatelja, skupaj zaradi vzgoje zdaj že odraslih otrok in skupnih stroškov , neke vrste cimra, poslovna partnerja, zdolgočasenca, ki si krajšata čas drug z drugim. spoštovanja, kakršno bi moralo biti med dvema, ki se dejansko ljubita in spoštujeta, pa med vama ni.
Najprej ugotovi, kaj vajin odnos pravzaprav je, potem se odloči kaj boš z njim. V končni fazi lahko tudi ti zadovoljitev svojih seksualnih strasti najdeš drugje.
Je pa tako…. če na začetku zveze moškega ne zadovoljiš, bo šel drugam. To velja tudi za zgodnje obdobje zveze. Če pa z nekom skoraj vsak dan seksaš 20 let, potem pa ne vem, če si normalen. V daljših zvezah se strast v zvezi ohranja z daljšimi premori, z rajcanjem na druge načine. Fizična vsakodnevna seksualna telovadba je samo to – telovadba in prazna rutina.
Objavljeno na FB strani MONa.
Objavljeno:
https://cosmopolitan.metropolitan.si/seks-in-razmerja/moz-se-dobiva-s-prostitutko-z-mano-pa-seksa-vsaj-2x-tedensko-resnicna-zgodba-slovenke/?utm_source=Midas&utm_medium=Widget&utm_campaign=Content{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}2bexchange
Avtorica, za tak umotvor bi ti lahko dali kak honorar. Sploh, ker je tvoj zaključek tako tipičen, da – če bi ga prebrala prej – ne bi niti odgovarjala.
Pravijo, naj bomo tolerantni do drugačnih. Ne bom komentirala tvojega sloga, vaja, vaja in še enkrat vaja. Dodam samo, da je zadostna ječa že živeti s takimi mislimi: “Kaj pa, če je vse to res?!”